Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ці вчителі називаються життя. Життя заводить в такі обставини і все. Люди які під бомбардуванням моляться цілими днями - в них які вчителі і як вони собі вибрали цю практику?
От чесно. Ти розмовляеш уривками. Чи це особливість чоловіків. Що інші повинні додумати . Чи то в мене проблема з концентрацією сьогодні . Не розумію.

Це було припущення. Адже я знаю, що якісь школи були, що ти цікавишся цими питаннями, і Кастанеда теж з тієї опери.
Я б припустила, що то було після розлучення.. Мені цікаво, але може дуже особиста тема?
І після, і трохи до. А ще раніше скоріше всього теж. Хоч ти ще не розумів. Навіть не знаю як до купи все описати. Все зливається в одну безперервну практику.

От чесно. Ти розмовляеш уривками. Чи це особливість чоловіків. Що інші повинні додумати . Чи то в мене проблема з концентрацією сьогодні . Не розумію.
Може і уривками. Неуривками це ще треба зібратися і наваяти текст, його може виявитись багато. А кому воно треба?

І після, і трохи до. А ще раніше скоріше всього теж. Хоч ти ще не розумів. Навіть не знаю як до купи все описати. Все зливається в одну безперервну практику.
Ти був у собі? У своїх переживаннях? І нічого більше не хотілося?
Чи інакше?

Може і уривками. Неуривками це ще треба зібратися і наваяти текст, його може виявитись багато. А кому воно треба?
Я тобі скажу чесно. Оце мене завжди в тобі дратувало ))
Мені, наприклад, треба, бо мені цікаво. Якщо вже мова зайшла, я б воліла знати всю історію.
Тому ми і знаємо про тебе не так багато і не дуже розпитуємо, бо ти відповідаєш дуже коротко і так, що стає ще більш незрозумілим )))
Виникає ціла купа припущень, але вже нічого не питаєш, бо розумієш, що відповіді не отримаєш :)
От візьми і розкажи нам зараз, так, щоб було зрозуміло що відбувалося. Нам цікаво :)

50-30-20
Дратувати дівчину теж іноді треба
Емоціі треба дозувати
І ніколи всього не розповідати)
Що то за цифри? (А, вже прочитала).
Мені роздратувати дуже легко, бо то моя риса )))) хоча маю сказати, що Айвенго дратує мене так часто як дехто, хто бував в цій темі :) але може це тому, що він мало розмовляє :іржач:
Ясно, що ніхто не буде розповідати всього на форумі, та й у житті мало хто так робить. І якщо то особисте питання, то теж зрозуміло. Але мова не про це, це просто його манера спілкування. Не знаю чому він так робить, мені це схоже на те, як людина трохи тролить :)

Не знаю навіщо це. Неприємності, а відповідно негативні емоції, і так в житті трапляються, самі собою. Тож для чого дратувати? Бо якщо до отих 20 відсотків додати ще 30, які додають негатив ненавмисно, то вже 50. Так навіщо бути з людиною, від якої половина емоцій - негативні?
І хто взагалі придумав ту формулу? Сам? ))))

А під сраку максимально і назовсім.
Ну я ж кажу, якщо мета періодично пойоб#ти тих хто дасть, то згодиться. Для відносин не працює.
Я так ось подумала.. може й працює. Але не з усіма. Є жінки, які люблять поганих хлопчиків, ото вони без цього точно не обійдуться.
Мабуть Ганджубаса полюбляє саме такий тип жінок, коли не треба, щоб все було спокійно.

Мета - змусити дівчину постійно думати про тебе. А злість, це одна з найсильніших емоцій)
О! Сидиш така і думаєш, йому пенделя відважити чи наступити на ногу? Якщо наступити, то краще шпилькою, а це хороший привід купити нові туфлі:D

А навіщо хулігани в шлолі, смикають за коси, але дівчата все одно мріють про перший **** з ними ?))
Це не я придумав, але як показали тести - працює безвідказно)
Не всі мріють. Люди різні :)

Що то за цифри? (А, вже прочитала).
Мені роздратувати дуже легко, бо то моя риса )))) хоча маю сказати, що Айвенго дратує мене так часто як дехто, хто бував в цій темі :) але може це тому, що він мало розмовляє :іржач:
Тю, а ШуркаЗі ще менше - і ніби нічого, ноу проблем. :перекур:

Мріють мріють)
Ні, вони можливо і хочуть якогось айтішніка, але уночі на сомоті, теребонькаючи фасолинку, як раз і мріють, аби "прийшов і побєділ")).
А от чому так? Тому що ці погані, вони абьюзери і травмовані життям. Жінки їх хочуть пожаліти.

Назад
Зверху Знизу