Статус: Офлайн
Повідом.: 36616
Повідом.: 36616

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Прикольно 👍 тільки збій у м'який 😥
Мене насправді навіть не питали готовий я чи ні. Зразу ішла практика, добровільно-примусова. Скільки часу я провів коли просто виходив поїсти і дивився кіно, думаю більше ніж три місяці.Внесу і свої п'ять коп в розмову... ))))
У тій цитаті йдеться, що для того, щоб досягти певного рівня, треба позбутися всього, що викликає прив'язки, емоції. Треба рівно до всього відноситися. Оскільки Айвенго практикує дзен, йому ця цитата близька.
Але і твоє питання зрозуміло також - ти б хотіла знати чи він справді готов на такі жертви.
Як на мене, все просто, але ви якось так все ускладнили![]()
Там складів у слові не вистачає чи зайви? Що там може бути? Наштовхни на думкуМоже заміниш?
Там збій наголосу: м'Який, а треба м'якИй.Там складів у слові не вистачає чи зайви? Що там може бути? Наштовхни на думку![]()
Агааа... То нас читаєш... Просто не пишеш, поки тебе не згадають ))Від мене не заховаєтся жодної)
Ого! Це цікаво!Мене насправді навіть не питали готовий я чи ні. Зразу ішла практика, добровільно-примусова. Скільки часу я провів коли просто виходив поїсти і дивився кіно, думаю більше ніж три місяці.
Товстий?Я думала про "ніжний", але це не підходить до самурая. Може ще хтось слово підбере...
Товстий? чи знову наголос не той![]()
Ці вчителі називаються життя. Життя заводить в такі обставини і все. Люди які під бомбардуванням моляться цілими днями - в них які вчителі і як вони собі вибрали цю практику?Ого! Це цікаво!
Але ж якщо ти пішов туди, тим самим погодився навчатися. А якими методами - справа вчителів.
Ти можеш розповісти як у тебе взагалі все це почалося? Як потрапив в ту школу чи як воно у вас називається?
То ти насправді сидів у такій кімнаті?
М'який - таке слово, що багато що каже. На відміну від товстого )) Хоча товстий самурай - то смішне ))))Товстий?![]()
Та я думала, що ти про школу.Ці вчителі називаються життя. Життя заводить в такі обставини і все. Люди які під бомбардуванням моляться цілими днями - в них які вчителі і як вони собі вибрали цю практику?
Та немає такої школи, з чого ти взяла.Та я думала, що ти про школу.
А ти просто сам опинився в такій ситуації.
Це було припущення. Адже я знаю, що якісь школи були, що ти цікавишся цими питаннями, і Кастанеда теж з тієї опери.Та немає такої школи, з чого ти взяла.
Школи в мене теж були різні, та ж Віпасана.
Та шо ж таке!Товстий - наголос теж не туди )
Знайшла конкурс з очими, але деяких фото вже нема1.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
2.
![]()
3.
![]()
4.
![]()
5.
![]()
6.
![]()
7.![]()
8.
![]()
9.
![]()
10.
![]()
11.
![]()
12![]()
13![]()
Не будемо поспішати, може щось само прийде чи хтось підкаже. Придумати щось таке ж гарне, як м'який, буде важко.Та шо ж таке!
Лінь та коте![]()