Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Внесу і свої п'ять коп в розмову... ))))

У тій цитаті йдеться, що для того, щоб досягти певного рівня, треба позбутися всього, що викликає прив'язки, емоції. Треба рівно до всього відноситися. Оскільки Айвенго практикує дзен, йому ця цитата близька.
Але і твоє питання зрозуміло також - ти б хотіла знати чи він справді готов на такі жертви.
Як на мене, все просто, але ви якось так все ускладнили :D
Мене насправді навіть не питали готовий я чи ні. Зразу ішла практика, добровільно-примусова. Скільки часу я провів коли просто виходив поїсти і дивився кіно, думаю більше ніж три місяці.

Якось дивно пошук працює. Шукала свій віршик за словом "білявка", і воно не знайшло, а от пости Ганджубаса про білявок показало :іржач:

Там складів у слові не вистачає чи зайви? Що там може бути? Наштовхни на думку:)
Там збій наголосу: м'Який, а треба м'якИй.
А от чим замінити - це складно, воно там так добре вписалося ...

Я думала про "ніжний", але це не підходить до самурая. Може ще хтось слово підбере...

Від мене не заховаєтся жодної)
Агааа... То нас читаєш... Просто не пишеш, поки тебе не згадають ))
Ок. А який би ти обрав нік, якби це був акк не племінника? (Я тут родичів не поплутала? ))
А який в тебе був раніше? Чи то секрет?

Мене насправді навіть не питали готовий я чи ні. Зразу ішла практика, добровільно-примусова. Скільки часу я провів коли просто виходив поїсти і дивився кіно, думаю більше ніж три місяці.
Ого! Це цікаво!
Але ж якщо ти пішов туди, тим самим погодився навчатися. А якими методами - справа вчителів.
Ти можеш розповісти як у тебе взагалі все це почалося? Як потрапив в ту школу чи як воно у вас називається?
То ти насправді сидів у такій кімнаті?

Ого! Це цікаво!
Але ж якщо ти пішов туди, тим самим погодився навчатися. А якими методами - справа вчителів.
Ти можеш розповісти як у тебе взагалі все це почалося? Як потрапив в ту школу чи як воно у вас називається?
То ти насправді сидів у такій кімнаті?
Ці вчителі називаються життя. Життя заводить в такі обставини і все. Люди які під бомбардуванням моляться цілими днями - в них які вчителі і як вони собі вибрали цю практику?

Ці вчителі називаються життя. Життя заводить в такі обставини і все. Люди які під бомбардуванням моляться цілими днями - в них які вчителі і як вони собі вибрали цю практику?
Та я думала, що ти про школу.
А ти просто сам опинився в такій ситуації.

Та немає такої школи, з чого ти взяла.
Школи в мене теж були різні, та ж Віпасана.
Це було припущення. Адже я знаю, що якісь школи були, що ти цікавишся цими питаннями, і Кастанеда теж з тієї опери.
Я б припустила, що то було після розлучення.. Мені цікаво, але може дуже особиста тема?

Товстий - наголос теж не туди )

1.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

2.

ab767763e6f0e1a4d6.jpg

3.
b76e26d49d6a11bba60d6aef12bb141d.jpg

4.

0f4d6715bd2308ca46a82f51b44d2824.jpg

5.

b6adc8a6fb0d6b5afbc98c0.jpg

6.

20393bb630eba0bd.jpg

7.
3173da917c4fa6d5ca.jpg

8.

c0029c36970c4a4a59389b1f165d6ba7.jpg

9.

8dbda697dc880d6362599b15db9b7ed7.jpg

10.

a98751625b482bdd7.jpg

11.
1691d7933e1017381.jpg

12
86c31812114a7948e762.jpg

13
14d97e3460a9bd2210f35499.jpg
Знайшла конкурс з очими, але деяких фото вже нема :( чи то в мене знов як тоді - не всі видно?
До речі, Айвенго, ти тоді з нами вже грав!

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу