Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Коротше кажучи це треба багато часу приділити, непідготований обиватель (русизм здається?) коли стикається з такими темами, реакція завжди "нудно/сумно/депресивно" і швиденько переключитись.
Я не непідготовлений "обиватель" і не раз обмірковувала ті питання. У нас тут була група схиблених на Кастанеді і інших вченнях, з якими можна було обсудити. Я роками гризу ці питання і відповідаю сама собі кожен раз по-різному, а ти кажеш "швиденько переключитись" :іржач: Нічого собі швиденько.

Я не непідготовлений "обиватель" і не раз обмірковувала ті питання. У нас тут була група схиблених на Кастанеді і інших вченнях, з якими можна було обсудити. Я роками гризу ці питання і відповідаю сама собі кожен раз по-різному, а ти кажеш "швиденько переключитись" :іржач: Нічого собі швиденько.
Він же не про тебе, а про Ганну.

НусП.разднікоМ,у 11-25 вжєМоджНа мєня пРоздравЛядЬ)!

Тоді постановка питання "буде нудно" є тривіальною. Я вот думаю Карлосу Кастанеді нудно не було.
Але ж я не він. Йому, звісно, не було :) У кожної людини свій шлях.. навіщо його повторювати один в один.

Внесу і свої п'ять коп в розмову... ))))

У тій цитаті йдеться, що для того, щоб досягти певного рівня, треба позбутися всього, що викликає прив'язки, емоції. Треба рівно до всього відноситися. Оскільки Айвенго практикує дзен, йому ця цитата близька.
Але і твоє питання зрозуміло також - ти б хотіла знати чи він справді готов на такі жертви.
Як на мене, все просто, але ви якось так все ускладнили :D

Тобі може здаватися що ти по цій дорозі далеко зайшла. А насправді це може бути не так.
Усім може здаватися що завгодно. Я взагалі-то відома в вузьких колах "ніспровергателька авторитетів" :D Мені часто здається, що відомі на весь світ вчителя не зовсім, м"яко кажучи, щирі і багато чого "свистять". Перевірити-то не можна! Що вони там насправді відчувають, де літають, з якими "сущностями" розмовляють, хто саме їм "диктує" і таке інше. Написати можна що завгодно.
Але я не кидаю займатися в своїй езот.школі, хоча багато у мене питань і до неї..

Внесу і свої п'ять коп в розмову... ))))

У тій цитаті йдеться, що для того, щоб досягти певного рівня, треба позбутися всього, що викликає прив'язки, емоції. Треба рівно до всього відноситися. Оскільки Айвенго практикує дзен, йому ця цитата близька.
Але і твоє питання зрозуміло також - ти б хотіла знати чи він справді готов на такі жертви.
Все вірно ти пишеш.
Там саме про це, і саме це я й спитала.

У мене є здогадка, що айвенго так зреагував тільки через слово "нудно". Якби я спитала без своєї оцінки, він, можливо, по-іншому відповів :-)

Але все не важливо насправді :) Що спитати, що відповісти..
Кожен все одно залишиться при своїй думці :)

Прочитала новину
"Відсидівши 28 років - був визнаний невинним: у США випустили з в'язниці несправедливо засудженого чоловіка"

А хтось знає чи дають там за це матеріальну компенсацію? Чи тільки через позов до держави? Взагалі-то мали б давати.

Кожен все одно залишиться при своїй думці :)
Та я взагалі не бачу про що там сперечатися - на тій точці розмови :)
Айвенго просто не хоче пояснювати що про це думає, бо це довга розмова.
Та й навіщо, якщо це буде дискусія, тобто тоді якраз кожен і почне своє доводити.

Останнє редагування:
Усім може здаватися що завгодно. Я взагалі-то відома в вузьких колах "ніспровергателька авторитетів" :D
Авторитети авторитетів ніяк не постраждали. Це просто нігілізм. Справа не в комусь, а особисто в тобі. Стала ти кращою в порівнянні з собою ж вчорашньою, чи буксуєш на місці.

Назад
Зверху Знизу