Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ану згадай як ти до нас прийшов. Які у тебе були наміри? Якою тобі здалася наша тема? Я хочу знати все :ги:
Я не пам'ятаю нічого уже. Тут по моєму про ігри було. Тут пацан відвисав Анжел, казав шо його подругу будуть садити в тюрму. Потім Іронія його прогнала. Мене теж весь час хотіла прогнати, казала "Шо тебе оце тягне сюди, давай крути педалі".

На сьогодні можу запропонувати розважитися наступним чином: постимо улюблені цитати з книг, а якщо таких нема, то просто якусь, що подобається :)

Я не пам'ятаю нічого уже. Тут по моєму про ігри було. Тут пацан відвисав Анжел, казав шо його подругу будуть садити в тюрму. Потім Іронія його прогнала. Мене теж весь час хотіла прогнати, казала "Шо тебе оце тягне сюди, давай крути педалі".
А то був хлопець? Я пам'ятаю на аві ангел з крильцями. Думала, що дівчина. Але спочатку він прийшов в Таверну, ми тоді ще там тусили. І почав якусь дурню писати. А картинки постити не хотів :іржач: Потім прибігла кагала із котособак - захищати його. І їх витурили. Здається, тебе тоді не було з ними.
А потім вже вони почали навідуватися сюди, бо вони ж нас не любили. Ото і ти з ними тоді. Але перше, що я про тебе пам'ятаю, що ти у котособаках написав, що підеш до нас і запостиш Вінника ( і це було як погроза :іржач: )
І запостив. А я на той момент навіть не знала хто це. А потім ти вже якось прижився )) Але спочатку ти приходив з підколками, тому я м'яко намагалася тебе позбутися :D

Як українською буде "положение для стрельбы"?

На сьогодні можу запропонувати розважитися наступним чином: постимо улюблені цитати з книг, а якщо таких нема, то просто якусь, що подобається :)
О, на цей раз в десяточку. В мене цих цитат колекція на два місяця в Евернот. Правда я не можу дістатися туди, пароль забув.

О, на цей раз в десяточку. В мене цих цитат колекція на два місяця в Евернот. Правда я не можу дістатися туди, пароль забув.
А як гарно почав :іржач:
Почитай в статуті збройних сил.
Я подивилася, там дуже багато сторінок. Ти знаєш як перекласти? Бо мені треба перекласти улюблену цитату з Пратчетта :)

Доступ відновлено! Колекція з 694 цитат, із 28 джерел. Особисто зібрав, перечитавши від кірки до кірки цих 28 джерел.
Добре, тільки благаю - не усі разом. Десяти на день вистачить :D
Положення для стрілянини!
Он як... Я так теж переклала, але мені не сподобалося.

Мене відеокамера образила. Я фоткала світлину. Взагалі хочу вам запропонувати поділитися цікавими старими фото, в кого є.
Так от вона випадково перемкнулася на режим селфі, я бачу в екрані себе, а воно мені пише : обличчя не знайдене :іржач:

• Це смішно!
Реакції: E.N
Назад
Зверху Знизу