Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Напевно так добре став заробляти. )))

Я з приводу одразу одружитися.
Я коли в інституті свого першого чоловіка побачила, то відразу зрозуміла - це мій чоловік. Ми навіть не говорили. Скажи він одразу - пішли одружуватися, я б пішла, тому що це моя людина. Але минуло 2 роки, і він запросив мене на побачення. Щоб ти розуміла, перше побачення у нас було - це знайомство з його батьками. При цьому ми з ним ніколи не спілкувалися. Він просто запросив до себе на ДР. Я думала вдома будуть студенти з нашого потоку, а там була його сім'я. Ось таке перше побачення.
Як ти зрозуміла , що він твоя людина? Які ознаки?

Мені дуже сподобалась одна дівчина. Але часи були для мене непевні в плані роботи й доходів, все йшло шкереберть. Підійшов до неї і прямою мовою так і пояснив, що вона мені подобається, але зараз не найкращі часи для близького знайомства, що задзвоню їй за якийсь час, коли якось фінансове становище стабілізується.
Коротше за 2 роки потому вже з роботою і заробком було все нормально, задзвонив їй, домовились зустрітись, оженились тим же вечором. вранці поїхали відвідали її батьків. і після того вже не розлучались.
Це щось схоже на казку. Але якщо і справді так, то дивовижно! ))
Це якась історія ненормальна. Як можно одружитись в той же день. Психопати тільки так швидко все роблять. Психопат, це діагноз.
Для чого ображати людину?
До речі, теж знаю історію, вже розповідала її кілька разів... Моя знайома - дуже класна, весела і взагалі нормальна дівчина та хлопець, теж прикольний, які працювали в одному магазині, але ніколи не спілкувалися, тільки переглядувалися. Нарешті він їй підморгнув, вона щось відповіла, ще кілька жартів, і він спитав: ну, що - заміж за мене підеш? А вона жартує у відповідь: піду. Тоді жарти щодо не забути паспорт назавтра. Отож наступного дня йдуть і подають заяву і починають зустрічатися. В кінці місяця заяву забирають, а весілля переносять на три місяці вперед - на весну. Одружені, діти є, чудова пара. Принаймні так було, зараз не маю її контактів, тож не знаю як справи.

Останнє редагування:
Це щось схоже на казку. Але якщо і справді так, то дивовижно! ))

Для чого ображати людину?
До речі, теж знаю історію, вже розповіла її кілька разів... Моя знайома - дуже класна, весела і взагалі нормальна дівчина та хлопець, теж прикольний, які працювали в одному магазині, але ніколи не спілкувалися, тільки переглядувалися. Нарешті він їй підморгнув, вона щось відповіла, ще кілька жартів, і він спитав: ну, що - заміж за мене підеш? А вона жартує у відповідь: піду. Тоді жарти щодо не забути паспорт назавтра. Отож наступного дня йдуть і подають заяву і починають зустрічатися. В кінці місяця заяву забирають, а весілля переносять на три місяці вперед - на весну. Одружені, діти є, чудова пара. Принаймні так було, зараз не маю її контактів, тож не знаю як справи.
Це діагноз в психології . Я мабуть трохи в ній занурилась. Не хотіла ображати. За багатьма ідеальними історіями, криються якісь чудеса.

Для нормального шлюбу . Треба пізнати людину, його цінності, чи вони співпадають з вашими . Закохатися можна й в стовп. :D

"А чому це ТИ встановив правила?"

яка невихована жінка!
мдя...
викреслюю
Отож і проблема. А де ваша жінка зараз? Я і не просилась бути у ваших списках. Взагалі не зрозуміло. Вы чоловік? Чого жіночі фото постите? Як що, то ваша дружина, то ви її питали про згоду?

Ну інтуїція, це ж попередня обробка інформації. Просто зовнішність чи ти була знайома з ним?
Зовні він був привабливим. Ми молоді були. У принципі багато хто був привабливим.
Ми познайомилися тільки через 2 роки. А так усе говорило, що це моя людина.
Він із кимось зустрічався в інституті, я теж зустрічалася. Але все одно знала, він мій чоловік.
Не хочу в цьому копатися.

Нажаль, це застаріло :yahoo::D Правила повинні буди на двох.
Мені здалося, що ти трохи близько сприйняла. Не знаю яка там насправді історія, але щодо себе можу уявити, що я кажу: давай зробимо так-то і так-то, певні правила, щоб відносини були гармонійними. Партнер погоджується. А потім я на форумі пишу, що я встановила правила. З одного боку - це по типу жарт, я іноді щось пишу, іронізуючи над собою, а люди сприймають серйозно. А з іншого боку - не зовсім і жарт, бо пропозиція була моя, тобто правила мої ))
Так що воно все так відносно :)

Ну інтуїція, це ж попередня обробка інформації. Просто зовнішність чи ти була знайома з ним?
У такому ніколи не копаюся. Або я приймаю людину, або ні.
Про мене взагалі часто кажуть, що я байдужа, дехто вважає самовпевненою. Насправді ні те, ні інше не правда.
Я не заважаю чоловікові біля мене бути самим собою. Ось і все. Не прагну перетягнути його увагу повністю на себе. Бути центром чийогось життя мене стомлює. Не чекаю чудес. Мене влаштовує займати тільки якусь частину життя в житті іншої людини поряд з її бажаннями займатися спортом, їздити на риболовлю, ходити в лазню, тощо...

Знаю чоловіка, який одружився в 16, а їй було чи так же, чи навіть 15. Залетіла, звісно. Ця історія не з хепі-ендом, бо років через 20 розлучилися. Вона поїхала за кордон на заробітки, і вертатися не схотіла, син вже дорослий був. Та я про те, що він її дуже любив. Вона в нього була перша і за його словами - єдина. Не знаю чи це правда, бо можливо один чи два рази не рахується, але може бути що й правда. Отаке кохання. Страждав він тоді дуже, кілька років.
Якщо ще й перша і єдина жінка - то має бути страшне, в людини ж нема досвіду того, що все минає.
Але можна мати такий самий фінал, якщо і зважено підійти до шлюбу. Ніхто не застрахований.

Знаю чоловіка, який одружився в 16, а їй було чи так же, чи навіть 15. Залетіла, звісно. Ця історія не з хепі-ендом, бо років через 20 розлучилися. Вона поїхала за кордон на заробітки, і вертатися не схотіла, син вже дорослий був. Та я про те, що він її дуже любив. Вона в нього була перша і за його словами - єдина. Не знаю чи це правда, бо можливо один чи два рази не рахується, але може бути що й правда. Отаке кохання. Страждав він тоді дуже, кілька років.
Якщо ще й перша і єдина жінка - то має бути страшне, в людини ж нема досвіду того, що все минає.
Але можна мати такий самий фінал, якщо і зважено підійти до шлюбу. Ніхто не застрахований.
Можливо, у нього проблеми із самооцінкою. Жінки це відчувають. Жити з кимось із жалю таке собі щастя.
Ой, все. Сьогодні все ж таки свято. Ми пішли не туди.

Поки ходила в магазин, пиріжок закалампоцала )) щоправда вся думка у форматі не вмістилася :)

була я гарна та висока
білявка від природи та
вже сім років пройшло тож зараз
шатенка метир п'ятдесят
© Іронія

Назад
Зверху Знизу