Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Мені здається, краще за все, коли все йде само собою. Якісь теми виникають, хтось може по ним щось сказати, потім виникає зовсім інша - ще більш жваве обговорення, а коли якісь рамки - це дещо подрізає крила.
Та не рамки, а може в когось є цікава ідея :) Щось усі поділилися чимось :)
Дуже гарний фотошоп :угу:.
Та не дуже, то ж я тільки вивчала його. Зараз дивлюся і думаю, що покращити - то ж дві хвилини, то чому я це не зробила? :іржач: Але сама Таня в антуражі - гарна :угу:

Може то не в мене, а на форумі трабли? Ану посиланням...
https://www.kharkovforum.com/thread...mi-ukrajinska.4972582/page-5233#post-65399031
:підстолом:
Як ти класно усіх відфотошопила, приємно згадати. :клас: А хто це з М. на останній фотці, не можу зрозуміти :)

Дадон особливо дотепно вийшов в тому сенсі, що зазвичай-то він намагається бути якомога більш роздягненим, а тут замотаний по самий ніс :)

Тоді треба і оригінал. Якщо що - це не Таня )))
Я при погляді на цю актрису завжди згадую "Горелово, Нєєлово, Неурожайка тож". :іржач: (це все дуже влучні епітети до ****и, там завжди воно так буде.. )

Мене так одного разу на роботі під сигналізацію здали...:D
Я придумала розвагу :ги: Висмикувати старі повідомлення. Або щоб просто почитати, або щоб людина розповіла що то було, як оце зараз ))
Лено, як то було? :)

Оце зазирнула на хвильку і зачиталася, ніяк не піду спати.
Все, добраніч :)
...щось Коника давно не було... :rolleyes:

Оце теж цікаво. То кого нікого? Які вони були?
Нецікаві та несимпатичні. Або занадто швидко тягли в постіль. А ті, хто не одразу - виявлялося, що таки одразу, просто замилювали очі чимось. Наприклад, один сказав, що у нього є якась рідка астрологічна книжка. Так би я з ним на друге побачення не пішла, а так пішла :) Хоча все ж одно нічого б не вийшло, бо мене цікавила тільки книжка (якої не було).

"Якщо ви сказали дівчині, що у вас рибки, а насправді нема, відкрийте хоч банку шпрот" (с) :іржач:

...щось Коника давно не було...
Треба затягти.. :угу: :кінь2:

Святкове. :ги:

розкішним бантом червоніє
в олега на обличчі ніс
бо щось не те на валентина
приніс
© БХ

«Бузок» запрошує на виставку «Різнобарвний світ вишивки»​

Виставка триватиме до 19 лютого.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Зі святом всіх. Хай кохання вітае в повітрі.
:угу: Навзаєм.

286571195.jpg

Назад
Зверху Знизу