Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Давай я за тебе напишу резюме. Таня молодець - активна і відповідальна. Штангой займалася, на велику їздила і по верхотурах лазила. Дуже симпатична, але це видно і з фотки, позитивна. Любить посміятися і, як мені здається, не зациклюється на проблемах, але шукає шляхи вирішення. Чуйна людина. Але це не означає, що дозволяє себе ображати. Не злопам'ятна. Близнюки.
Таню, я ж ніякий секрет не видала?
Ні, дякую.)))

Шо за директорка ?
Моя начальниця. Вона мене просила якийсь мій вірш прислати, бо збирали вірші, написані під час війни. А я сказала, що пишу тільки пиріжки. Я на початку війни створила групу в Фб, щоб люди почали писати пиріжки українською. Ну і показала їй ту групу. А там бувають вірші такі собі... на межі пристойності :іржач:

Кілька років і мине.
Мене теж штормило.
Потім потрапила в реанімацію і як бабуся пошепотіла.
А от мені взагалі рівно пройшло. От 36 чогось відчула, а потім - як по маслу :іржач:
Цікаво як буде в 50. Така кругла цифра...
Вже щось зараз страшненько стало.

Обожнюю ностальгічний мотлох :-) Навіть іграшки з дитинства ще десь є. А ще листи і записки хлопців - багато листувалася :)
Я листи теж познаходила, від подруг, але там нічого цікавого. Хоча я очікувала знайти листи від тієї, що в Польщі. Вона тоді намагалася красиво писати і описувала мені у листах своє кохання до однокласника. Але її листи не знайшла. Може їй віддала, такий намір в мене був, пам'ять все-таки для неї...

Обожнюю ностальгічний мотлох :-) Навіть іграшки з дитинства ще десь є. А ще листи і записки хлопців - багато листувалася :)
А я пам'ятаю, що для чогось мені потрібні були фотки дитячі. Чи якусь я вам показати хотіла чи то я про конкурс думала? :незнаю: конкурс не на часі, а про яку я могла думати - хз.

Ні, нема.
А в мене є, - я, як не дивно, вирішила, що нехай буде :)
З одного боку, це добре, коли бачиш, що людина онлайн, значить може прийти в тему і щось написати ..
А ти не знаєш - якщо поставив лайк, а тоді його прибрав або замінив іншою реакцією, то як показує в сповіщенні?

А я хотіла знайти фотку Тані, ту, що я для конкурсу фотошопила, але щось важкувато зараз тут щось знайти, купа ж конкурсів була.

Якось заволокли мене до гей клуба)
В тому місті там були самі драйвові вечірки)
А я ж **** гарний), то я домовився с друганчиком, що ми типа разом, і мені навіть прийшлось його помацати пару раз)
Але як виявилося сгодом, що там ніхто нікого не ціпляє і все це було марно
Я ще довго не розмовляв з друганом
Оце незручно), а не оті твої віршики))
Я тобі не вірю ))
Але якби припустити, що так і було, то чому не розмовляв? Йому сподобалося чи що? А ти цього не очікував? )))

Де ти взяла таке влучне слово? :клас: :D
"окучивает" рос. Виявилося, що українською ще смішніше! :-)
Офігіти взагалі. :курю2:
Та шось холодно біля моря і Сатурн в мене в 12 домі, це не всі переживуть таке.
На рівнині ще холодніше. Хай вже краще біля моря :)
Щодо Сатурну - ні в якому домі він не краще. Хіба що в десятому. Але оскільки це планета капосна, вона й там може нашкодити :іржач:

З дитинства не люблю фотографуватися. Якщо мене змушувати - вираз буде такий. Практично немає фото.
У мене навіть якось випадок був кумедний.
Мені було 17 і поїхала в Крим, бо займалася скелелазінням. Там майже місяць жили в лісі.
Ніяких дзеркал. У мене був хлопець, любов, морква.
Загалом через якийсь час уже в Харкові, на тренування приносять фото з цієї поїздки.
І я бачу, що мого хлопця ніжно обіймає за шию якась блондинка.
Я трохи шокована і питаю в нього: а це хто?
Він: це ти.

А я хотіла знайти фотку Тані, ту, що я для конкурсу фотошопила, але щось важкувато зараз тут щось знайти, купа ж конкурсів була.
Пам"ятаю дуже гарну - де вона вийшла, немовби на ліжку з кокетливо піднятою ніжкою :) Там ще щось таке рожеве немовби було.. Може, постільна білизна чи піжамка. Дуже "дівчинкова" фотка.

Там ще була рука, яку всі вважали чоловічою.)))) Не тому що волохата)) а тому що біцепс.
Щоправда, всі потім стали говорити, що видно, що шкіра жіноча. Щоб мене втішити))

Назад
Зверху Знизу