Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Я не блондинка але рижа. Відтінок бува різний виходить. То питали, який реальний колір .
Після обстрілів мого району в лютому-березні минулого року. Влучень у сусідні будинки, моє волосся майже на 80% стало сивим.
Але мене це не бентежить, далеко не найстрашніше, що сталося з людьми.
Може коли-небудь відпущу просто сиве волосся з тонуванням.

Омг, а була дуже вихована тема
Про книжки та філологію взагалі

Ну вот навіщо ускладнювати ?)
Я побачу, а потім епілюйте)
Так це треба теж одразу з'ясовувати. Бо раптом вона завжди категорично епільована :D то тобі така не підходить. А ти будеш час витрачати, знайомитися... :ги:

Після обстрілів мого району в лютому-березні минулого року. Влучень у сусідні будинки, моє волосся майже на 80% стало сивим.
Але мене це не бентежить, далеко не найстрашніше, що сталося з людьми.
Може коли-небудь відпущу просто сиве волосся з тонуванням.
А в мене нема сивого. Не знаю чому . Генетика мабуть. А багато знаю, посивіли. Страшно то ...

Ну вот є ж ігри там всякі єротичні. В сніговіков наряджаються, в пожежників там всяких я хз
А тут можно іноді і не чипати, хай відросте чутка)

Голеньку піську також полюбляю
В рот волосся не лізе))
Ото прям в сніговиків? :eyecrazy: я зовсім відстала від життя... :rolleyes:

Да, читаю на рос... ну так .

Ото прям в сніговиків? :eyecrazy: я зовсім відстала від життя... :rolleyes:
Це так мій знайомий якимсь чортом нарядивсь та до жінки у ліжко поліз. То вона в нього звикла що він трохи тюкнутий, а ось її коханця кондратій вхопив. Ледь від тюряги чоловік відкараскався...

Це так мій знайомий якимсь чортом нарядивсь та до жінки у ліжко поліз. То вона в нього звикла що він трохи тюкнутий, а ось її коханця кондратій вхопив. Ледь від тюряги чоловік відкараскався...
Шось не клеїться. А чого у жінки в ліжку коханець був. ...

Назад
Зверху Знизу