Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Тобто, прийде такий гарний хлоп, зісмалить халявки моїх чобіт і як порядний одружується? Та де ж на всіх чобіт набратися? :курю: :D
Тут трохи інша проблема - як на тобі одружитися більше одного разу.

До речі, раз тут організувався активний гурток поціновувачів української мови хочу повідомити що весь час плутаєте де має бути "і", а де "и". Очевидно тому що для російськомовних це виглядає як одна і та ж літера.

До речі, раз тут організувався активний гурток поціновувачів української мови хочу повідомити що весь час плутаєте де має бути "і", а де "и". Очевидно тому що для російськомовних це виглядає як одна і та ж літера.
Не тому. Просто деякі люди не вчили українську, пишуть на слух, якщо я нічого не плутаю.

Тебе шо, притіснили?
От нащо спитав. Зараз прийде відповідати знов рузькою. А мені зайва робота - хату чистити ))
Звісно, що притіснили, я ж пости видаляю. Але оскільки однак приходить, значить йому це цікаво.

Не тому. Просто деякі люди не вчили українську, пишуть на слух, якщо я нічого не плутаю.
Так, якщо на слух таке може бути. Я не вчила у школі, вникала вже коли дитина вчилася. Так що, якщо де помиляюся, прошу зрозуміти і поправити:)

Так, якщо на слух таке може бути. Я не вчила у школі, вникала вже коли дитина вчилася. Так що, якщо де помиляюся, прошу зрозуміти і поправити:)
Та я про тебе й казала, значить не помилилася :) Поправляти я можу, якщо є така потреба. Але гадаю, що воно само потроху запам'ятається - зорова ж пам'ять працює, нас читаєш же :)
А шо, він якийсь дивний? Стопідесят тем по російськи, він знайшов одну по українськи і ниє що притіснили?
Та то звичка срачі влаштовувати. Зараз тем мало, нема де розвернутися )))

Назад
Зверху Знизу