Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
А я оце вчора подивилася як Хрестинах Соловей вперше прийшла на голос країни, це ще 9 років тому. Ну, я ж не меломан і про виконавців майже нічого не знаю. А тут ось зацікавилася, подивилася як вона проходила, як її Вакарчук просував, кілька її інтерв'ю подивилася... і так мені шкода Вакарчука стало, бо я собі його уявила як жертву кохання. Молода дівчина, яка вразила музиканта середнього віку у саме серце своїм народним співом. При цьому вона зовсім не романтична, і мабуть трохи холодна і дуже категорична. А він же дуже нею опікувався, і хтозна чи потрапила б вона на велику сцену потім, якби він їй не допомагав, бо одразу після шоу ніхто до неї не кинувся із пропозиціями. Це він через кілька місяців умовив її переїхати до Київа і співпрацювати. В мене склалося враження, що вона таке відношення сприймала як належне.
Він мені аж наснився :D
Та нууууу
Це шоу
І в нього ж дружина є
А Соловей мені не подобається, скучна

А я оце вчора подивилася як Хрестинах Соловей вперше прийшла на голос країни, це ще 9 років тому. Ну, я ж не меломан і про виконавців майже нічого не знаю. А тут ось зацікавилася, подивилася як вона проходила, як її Вакарчук просував, кілька її інтерв'ю подивилася... і так мені шкода Вакарчука стало, бо я собі його уявила як жертву кохання. Молода дівчина, яка вразила музиканта середнього віку у саме серце своїм народним співом. При цьому вона зовсім не романтична, і мабуть трохи холодна і дуже категорична. А він же дуже нею опікувався, і хтозна чи потрапила б вона на велику сцену потім, якби він їй не допомагав, бо одразу після шоу ніхто до неї не кинувся із пропозиціями. Це він через кілька місяців умовив її переїхати до Київа і співпрацювати. В мене склалося враження, що вона таке відношення сприймала як належне.
Він мені аж наснився :D
Ще недавно вона без збентеження ходила на російськомовні програми і просувала себе кохану.
Гроші не пахнуть.

Зараз багато хто слухає слова нової пісні Хлопчиків із Зоомагазину. Pet Shop boys. Living in the past.

Я хочу, щоб мене боялися,
як усі боялися його.
Заарештовані і розстріляні,
але вони шанували його.
Як і він, я здобуду перемогу,
і мене не затьмарять.
Я хочу, щоб люди вмирали
з моїм ім'ям на вустах.

Дивитися кліп фізично не можу

Та нууууу
Це шоу
І в нього ж дружина є
А Соловей мені не подобається, скучна
Хіба дружина завадить закохатися? Тобто я не підтримую зраду, але така от сумна романтична історія мені уявилася ))
Мені ця пісня подобається. А що зараз вона співає я не дуже в курсі, мабуть якісь пісні по радіо чула, але не знаю, що то саме вона.

Мені в неї ця подобається
Але слухаєш в неї більше трьох пісень і вони однакові

Ще недавно вона без збентеження ходила на російськомовні програми і просувала себе кохану.
Гроші не пахнуть.
Не можу сперечатися, бо я ж не дуже в темі. Але вона казала, що відмовлялася від участі в концертах, якщо замовником була вата. А на рос. мовні могла ходити задля просування українською музики. Але я так бачу, що вона дуже високої думки про себе.
Ось запощу відео з самого першого виступу, там вже все зрозуміло про її характер ))
А яка тут Тіна Кароль! Зовсім інша ніж зараз. Зараз така хижа кішка...

Останнє редагування:
Мені в неї ця подобається
Але слухаєш в неї більше трьох пісень і вони однакові

А, чула таку. Мабуть однакові, бо в усі вкладає лемківські мотиви. Та мені, як я чую дуже зрідка, то нормально :)

Останнє редагування:
Зараз багато хто слухає слова нової пісні Хлопчиків із Зоомагазину. Pet Shop boys. Living in the past.

Я хочу, щоб мене боялися,
як усі боялися його.
Заарештовані і розстріляні,
але вони шанували його.
Як і він, я здобуду перемогу,
і мене не затьмарять.
Я хочу, щоб люди вмирали
з моїм ім'ям на вустах.

Дивитися кліп фізично не можу
І мені телеграм сьогодні підсунув.
А взагалі то я це принісла :d
А я там раніше тебе питала які з англомовних авторів до вподоби :)

І мені телеграм сьогодні підсунув.

А я там раніше тебе питала які з англомовних авторів до вподоби :)
А, не бачила
Ніл Гейман, не все, но більшість
Шеклі , тільки розповіді, велики форми в нього фу
І звісно Роулінг)))

А взагалі-то і нічого на ум не йде. Оце так так. Я поміркую сьогодні, бо якийсь склероз

А, не бачила
Ніл Гейман, не все, но більшість
Шеклі , тільки розповіді, велики форми в нього фу
І звісно Роулінг)))

А взагалі-то і нічого на ум не йде. Оце так так. Я поміркую сьогодні, бо якийсь склероз
То ти ж сказала, що англомовні здебільшого нудні. І оскільки полюбляєш фентезі, то хочу спитати щодо Террі Пратчетта, Террі Гудкайна, Гріна Саймона, Джима Батчера, Глена Кука, Дж. Мартіна, Лі Бардуго, Роджера Желязни, Стівена Кінга, Брендона Сандерсона, Пітера Бретта :)

Останнє редагування:
Гарне слово - легіт. Легкий приємний вітерець :)

Котрий день дивлюсь на Темну Вежу...
Кличе перечитати
Лено, а тобі не подобається така форма твого імені, як Леся? Як на мене, це дуже красиве ім'я. До речі, моє б Руся мені теж сподобалося б, але так мене назвати нікому не приходило до голови :іржач: та я і не прагну. А от Ярина само по собі мені дуже до вподоби, але своїм я його не відчуваю, воно ніби зовсім окреме ім'я, а не від Ірини.

Усі пишіть які форми вашого імені вам до вподоби ))

Лено, а тобі не подобається така форма твого імені, як Леся? Як на мене, це дуже красиве ім'я. До речі, моє б Руся мені теж сподобалося б, але так мене назвати нікому не приходило до голови :іржач: А от Ярина само по собі мені дуже до вподоби, але своїм я його не відчуваю, воно ніби зовсім окреме ім'я, а не від Ірини.

Усі пишіть які форми вашого імені вам до вподоби ))
Мене Ганна звуть. Ганнуся..

Останнє редагування:
  • Це лайк!
Реакції: E.N
Назад
Зверху Знизу