Ще один експеримент.
Я люблю скоринки з хліба. Постійно їх обдираю

І надумала я спекти... (от як надумала, так одразу й полізла шукати як буде українською "лепешка". Корж - це ж зовсім не те. Найбільше мені сподобалося балабушка

)
Так от надумала я спекти таку балабушку без дріжджів. Почитала рецепти, там воно робиться з кисляку або води та муки. Мене це не влаштувало, тож я зробила з молока, яйця та муки. І сода, звичайно. Слухайте, воно таке смачненьке вийшло. Я дуже здивована. І піднялося нормально, усе в дірочках, трошки солоденьке, бо й цукру ж вкинула. Пахне! І чомусь трохи нагадало мені корж медовика.
Отака несподіванка. Дуже смачнючий прісний хліб. Подивлюся який він завтра буде, бо коли ще теплий, то ж інша справа.