Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
В Харьковской области слышала "попнись" - нагнись. "Стула" - любой стул, табуретка, лавка.
Во Львове ездят на "роверах" а не великах. И другие филижанки
Українською, будь ласка.

Ви помічали, що в деяких людей бути тролем - це покликання? Не можуть вони без цього. Мабуть, це бажання бути в центрі уваги. І неважливо яким чином. Хай навіть тебе вважають дурепою, але ж скільки уваги 🙄
І як професійно це робиться - береться якась тема, і дочекавшись відповіді, потроху відводиться в інший бік. Підбираються якісь доводи, і це має такий вигляд, ніби та людина з нею сперечалася. А тоді вже можна розгулятися!
Не знаю як ви, а я дуже часто це помічаю.

Останнє редагування:
Ви помічали, що в деяких людей бути тролем - це покликання? Не можуть вони без цього. Мабуть, це бажання бути в центрі уваги. І неважливо яким чином. Хай навіть тебе вважають дурепою, але ж скільки уваги 🙄
Дурня - це коли будь-яка інша думка, навіть з аргументами, вважається троллінгом(((

Ось, наприклад...
Каже ота людина: не бачила в Харкові повністю україномовних людей.
Їй відповідає інша: я знаю повністю україномовних.
Здавалася б, питання вирішене: вона не бачила, але ж зрозуміло, що всіх людей в Харкові знати не можна, тож якісь україномовні є. Кінець розмови.
Але ж ні. То для звичайної людини так. А троль відповідає: але який відсоток від всього населення? :іржач:
Це ж нова розмова. І знову купа уваги...
Не кажучи вже про те, що лізти в тему, де тебе не люблять, де ти постійно сперечаєшся, з будь-якого приводу. Книги, ШІ, українська мова... І це лише за останні кілька тижнів. Яка наступна тема? :дивитись:

Останнє редагування:
Пост знайомої з ФБ.
Прочитала тоді на Харків Форумі, що Кузьма загинув. І люди домовлялися зустрітися на площі Незалежності ввечері, щоб запалити свічки і побути разом. Мені теж було боляче і хотілося туди, тому вирішила після роботи поїхати. Не було ще смартфону, тож, коли помилково по пам'яті приїхала на площу Свободи, ніяк не могла зрозуміти, де всі. Ходила, шукала, нікого не знайшла. Подумала, що переплутала день зустрічі і поїхала додому. Можна по різному ставитися до його творчості, та і була вона різна, але важко не любити, настільки він свій, настільки живий, і зараз теж. Не кумир, не ідеал, просто душа покоління.
Цікаво - чи люди тоді не зібралися, чи вона їх не знайшла?

"демонстрування оголених сідничних м’язів традиційно є найефективнішим ендшпільним ходом у міжсусідському конфлікті" (с) Це я полізла почитати про українську лайку. Сиджу іржу :D
Має «анальний» характер.))) теж вивчаю словник.
Пішов, як за море ****и (коли довго когось нема).

• Це смішно!
Реакції: E.N
Ось, наприклад...
Каже ота людина: не бачила в Харкові повністю україномовних людей.
Їй відповідає інша: я знаю повністю україномовних.
Здавалася б, питання вирішене: вона не бачила, але ж зрозуміло, що всіх людей в Харкові знати не можна, тож якісь україномовні є. Кінець розмови.
Але ж ні. То для звичайної людини так. А троль відповідає: але який відсоток від всього населення? :іржач:
Це ж нова розмова. І знову купа уваги...
Не кажучи вже про те, що лізти в тему, де тебе не люблять, де ти постійно сперечаєшся, з будь-якого приводу. Книги, ШІ, українська мова... І це лише за останні кілька тижнів. Яка наступна тема? :дивитись:
Сьогодні на НП сталось диво . Там працівники заговорили українською. Взагалі помітила, як все спокійно і люди спокійні , то говорять так , а як перелякані, то російською. Ну так е воно. Це все не так швидко, але ж маємо результат. На фронті багато хто, розмовляють російською , бо там мабуть пошарабану, уявляючи то пекло.

Не зрозуміла зовсім ці слова. Добрий вечір.
Переглянути вкладення 13220642
Гедзь – знаю.:) Вперше його почула коли дитина була у початковій школі. Вірш смішний був, навіть останні рядки пам'ятаю "...з дерева за нею гедзь спостерігав і порадив гаві не ловити гав"

Назад
Зверху Знизу