Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ще один експеримент.
Я люблю скоринки з хліба. Постійно їх обдираю :ги:
І надумала я спекти... (от як надумала, так одразу й полізла шукати як буде українською "лепешка". Корж - це ж зовсім не те. Найбільше мені сподобалося балабушка :) )
Так от надумала я спекти таку балабушку без дріжджів. Почитала рецепти, там воно робиться з кисляку або води та муки. Мене це не влаштувало, тож я зробила з молока, яйця та муки. І сода, звичайно. Слухайте, воно таке смачненьке вийшло. Я дуже здивована. І піднялося нормально, усе в дірочках, трошки солоденьке, бо й цукру ж вкинула. Пахне! І чомусь трохи нагадало мені корж медовика.
Отака несподіванка. Дуже смачнючий прісний хліб. Подивлюся який він завтра буде, бо коли ще теплий, то ж інша справа.

Ще один експеримент.
І надумала я спекти... (от як надумала, так одразу й полізла шукати як буде українською "лепешка". Корж - це ж зовсім не те. Найбільше мені сподобалося балабушка :) )
Так от надумала я спекти таку балабушку без дріжджів. Почитала рецепти, там воно робиться з кисляку або води та муки. Мене це не влаштувало, тож я зробила з молока, яйця та муки. І сода, звичайно. Слухайте, воно таке смачненьке вийшло. Я дуже здивована. І піднялося нормально, усе в дірочках, трошки солоденьке, бо трошки ж цукру вкинула. Пахне! І чомусь трохи нагадало мені корж медовика.
Отака несподіванка.
А фото? щобі розуміти, якого воно розміру, товщини вішло :)
Сама пекти ніяк не зберуся

Ще один експеримент.
Так от надумала я спекти таку балабушку без дріжджів. Почитала рецепти, там воно робиться з кисляку або води та муки. Мене це не влаштувало, тож я зробила з молока, яйця та муки. І сода, звичайно. Слухайте, воно таке смачненьке вийшло. Я дуже здивована. І піднялося нормально, усе в дірочках, трошки солоденьке, бо й цукру ж вкинула. Пахне! І чомусь трохи нагадало мені корж медовика.
Отака несподіванка. Дуже смачнючий прісний хліб. Подивлюся який він завтра буде, бо коли ще теплий, то ж інша справа.
Переглянути вкладення 13220867

Не вгадала знов я.
:D Мабуть, це практично неможливо. :)

Цікаво, що таке "хупавий" та чи не можна ним замінити відоме слово. ХХарків. Буде Хупавий Харків. Незрозуміло, але хоча б пристойно :ги:

Сьогодні йшов сніг. Так чудово..

6243138d662f12a58da758eeba99cc8d.jpg

Вау. Хупавий це: Красивий. || Нарядний, ошатний. || Чепурний, охайний.
Чи не чудова заміна? :)

Цікаво те, що слово хупавий походить з давнього хупавъ, яке означало «марнославний», «пихатий». Також іменником хупАвка називають і вродливу дівчину.

Назад
Зверху Знизу