Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Гедзь – знаю.:) Вперше його почула коли дитина була у початковій школі. Вірш смішний був, навіть останні рядки пам'ятаю "...з дерева за нею гедзь спостерігав і порадив гаві не ловити гав"
Я знаю Газда, газдиня і грінджоли.

Не зрозуміла зовсім ці слова. Добрий вечір.
Переглянути вкладення 13220642
Чомусь вирішила, що правильний варіант - іншого кольору, ніж всі інші. Здається перед тим був зелений. Думала, що тут - червоний, не звернула уваги на хрестик.
Слово вперше чую, то полізла перевіряти :D В тлумачному словнику його немає, а в інших - гедзь.
Але як на цьому сайті перевіряється правильна відповідь?.. Більшість відповіла неправильно, то зробили червоним, а якщо і наступна більшість помилилася, теж було б червоне?

Сьогодні на НП сталось диво . Там працівники заговорили українською. Взагалі помітила, як все спокійно і люди спокійні , то говорять так , а як перелякані, то російською. Ну так е воно. Це все не так швидко, але ж маємо результат. На фронті багато хто, розмовляють російською , бо там мабуть пошарабану, уявляючи то пекло.
Ну та, звісно, швидко не буде. Але добре б, щоб для дітей, які зараз малі, через 10 років було б нормою чути українську. А там воно поступово і на побут перейде.
Гедзь – знаю.:) Вперше його почула коли дитина була у початковій школі. Вірш смішний був, навіть останні рядки пам'ятаю "...з дерева за нею гедзь спостерігав і порадив гаві не ловити гав"
Ех! "Знаю"... А я й бачила. Страшні тварюки. Боюся їх. Та мабуть і ти бачила?
P.S. Щоправда я і отих гігантських комарів боюся, хоча вони не кусаються.

Ну та, звісно, швидко не буде. Але добре б, щоб для дітей, які зараз малі, через 10 років було б нормою чути українську. А там воно поступово і на побут перейде.

Ех! "Знаю"... А я й бачила. Страшні тварюки. Боюся їх. Та мабуть і ти бачила?
Бачила. І навіть вступала у бій :D

Бачила. І навіть вступала у бій :D
Я теж воювала. Мухобійкою. Чи ляпалкою? :D
Вони ж тварин атакують. Коза такі кола на траві залишає, як НЛО на полі. Бігає від них. А вона ж на ціпку.
І одного разу ота потвора (не коза) і на мене націлилася. Чи тільки торкнулася чи сіла - не пам'ятаю. Я так залящала, що усі гедзі повтікали. Серйозно. То прогнати ніяк не могла, летить до кози і все тут, а я не можу по ній ляснути, бо вона б'ється (коза) :іржач: І стою тільки ганяю отого. А як залящала, то воно полетіло, і все. Зникло. Я постояла-постояла - нема. Звукова атака :ідея:

Останнє редагування:
Я теж воювала. Мухобійкою. Чи ляпалкою? :D
Вони ж тварин атакують. Коза такі круги на траві залишає, як НЛО на полі. Бігає від них. А вона ж на ціпку.
І одного разу ота потвора (не коза) і на мене націлилася. Чи тільки торкнулася чи сіла - не пам'ятаю. Я так залящала, що усі гедзі повтікали. Серйозно. То прогнати ніяк не могла, летить до кози і все тут, а я не можу по ній ляснути, бо вона б'ється :іржач: І стою тільки ганяю отого. А як залящала, то воно полетіло, і все. Зникло. Я постояла-постояла - нема. Звукова атака :ідея:
Ця летюча кусака (чи як це сказати?) на мою дитину напала. У мене тільки рушник був, ним і відбивалися:кінь2:

P.S. Щоправда я і отих гігантських комарів боюся, хоча вони не кусаються.
А я ще отих сороконіжок, що по стінах бігають дуже швидко. Якось хотіла таку пристукнути, та де там. Почитала зараз - вони бігають зі швидкістю 40 см/сек. :D

"У сороконіжки не 40 ніг, а лише 30". Мені "подобається це "лише!" :іржач:

А я ще отих сороконіжок, що по стінах бігають дуже швидко. Якось хотіла таку пристукнути, та де там. Почитала зараз - вони бігають зі швидкістю 40 см/сек. :D

То вони страшні , ті сороконіжки .

Я таких не знаю, що по стінах бігають. Маленькі брунатного кольору і в них хвіст роздвоєний?

Назад
Зверху Знизу