Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення

Фінальна картинка подобається.
3237bad7c1cdf4a2330360fa4c33fa33.png

Це якби "глобус України". Я це розумію як таку планету Земля, де Україна і дружні страни. А ****и взагалі немає :)

На то ж вони грубі необтесані варвари - мужики. Ти хочеш шоб жіночки були на них схожі?
:)

Завваж, що саме так починаються гендерні маніпуляції. Якби хочеться відповісти "Ну що ти, звичайно ж ні, як можна" - якось так. Але, якщо покрутити далі логічний рядок, то отримаємо: "ти ж хлопчик/чоловік, ти повинен бути...", "ти ж дівчинка/жінка, ти повинна бути.. ". Спроби затягнути людей до старих, відживших шаблонів. Душно. Жінки зовсім не повинні бути "лапочками" та "милашками", не повинні готувати, поки чоловік лежить на дивані, не повинні скромно слухати, коли чоловік щось каже, не повинні усіляко вгамовувати і принижувати своє я.

Чому жінки повинні не бути грубими необтесаними варварами, якщо вони цього хочуть? :D Ну ось чому? :)

Як звертатися до трансгендерів?
І в жф також - він, вона, воно?
Цікаво, а він (чи воно) сукню у реалі носить?

А ще поділюсь італійським словом. Дуже сподобалось. Suссo D'arangia як думаете що то ?

Почала читати Мураками "Норвежский лес" я обожнюю Мураками , він пише дуже привабливо. Просто потопаю в його творах .

Почала читати Мураками "Норвежский лес" я обожнюю Мураками , він пише дуже привабливо. Просто потопаю в його творах .
Читала тільки 1Q84. Цікаво, але для мене дуже затягнуто, не люблю коли багато описів і роздумів, люблю коли дії. При працю письменників там добре написано.

От про оладки з ікри риби ... я якось їла, бабуся смажила то було смачно але зараз не хотіла б такого бо воно смердить дуже а в мене з запахами проблеми . В нас багато хто ловлять щук під містком, хоча там прилітало. Люди безстрашні.

Назад
Зверху Знизу