Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Провела нещодавно кулінарний експеримент. У тісто для печива, яке смажать на сковорідці, ото фігурне таке, додала багато горіхів, м'ятих качалкою. Дуже багато. І коли смажила, з одного боку тісто присипала цукром. У результаті получилося смачне горіхове печиво, з солодкою скоринкою :жую:🍪
Що це за смажене печиво.

То в мене тато здав всі ці сковорідки на металл
В моєї мами ще лежить ця і для горішків. Зручна річ, особливо коли немає світла :) Але димить з неї, для сільської літньої кухні - норм, а для міської квартири не дуже.

В моєї мами ще лежить ця і для горішків. Зручна річ, особливо коли немає світла :) Але димить з неї, для сільської літньої кухні - норм, а для міської квартири не дуже.
Продаються такі зараз , трохи оновлені. Да, без світла то гарна ідея.

От про оладки з ікри риби ... я якось їла, бабуся смажила то було смачно але зараз не хотіла б такого бо воно смердить дуже а в мене з запахами проблеми . В нас багато хто ловлять щук під містком, хоча там прилітало. Люди безстрашні.
Здається це питання смаку та свіжості ікри. Деякими людям смердючою є будь яка ікра. Бо не подобається спеціфічний рибний запах- смак.
А ще рибні страви дійсно більш вимогливі до свіжості.
Мій чоловік навпаки сказав, що у моїх оладиків виявився ненасичений смак і взагалі недосолила)))

Здається це питання смаку та свіжості ікри. Деякими людям смердючою є будь яка ікра. Бо не подобається спеціфічний рибний запах- смак.
Мій чоловік навпаки сказав, що у моїх оладиків виявився ненасичений смак і взагалі недосолила)))
Та да, я ж маю проблеми з запахом. Не спорю, що смачно .

Мій чоловік навпаки сказав, що у моїх оладиків виявився ненасичений смак і взагалі
Чоловік неблагодарний :D

Нажаль після корони це багато в кого. Але чула, що дуже повільно відчуття відновлюються.
Бажаю, щоб все повернулося)
То не корона, то маразм. Хоча корона, дивлячись яка ще . Але не хвороба :хелп:

То не корона, то маразм. Хоча корона, дивлячись яка ще . Але не хвороба :хелп:
В мене склалося враження з твого минулого допису, що проблема не в тому, що ти запахи не чуєш, а що дратують. Так?
В мене - саме так, і ситуація з роками погіршується. Навіть смачний аромат, але дуже насичений, як от з того ж печива. Поки пекла - нормально було. А принесла печиво в кімнату - запах заважає, хоча насправді він же смачний.
Про інші - по типу прального порошку чи не дай бог, цигарок, - то годі вже й казати.

В мене склалося враження з твого минулого допису, що проблема не в тому, що ти запахи не чуєш, а що дратують. Так?
В мене - саме так, і ситуація з роками погіршується. Навіть смачний аромат, але дуже насичений, як от з того ж печива. Поки пекла - нормально було. А принесла печиво в кімнату - запах заважає, хоча насправді він же смачний.
Про інші - по типу прального порошку чи не дай бог, цигарок, - то годі вже й казати.
Да, так сто відсотків і е.

Чули нову пісню. Дуже сподобалась мені . Мені здалось вона про перемогу? Як думаете?

Назад
Зверху Знизу