Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Тому що це їх природі суперечить.
Звідкі такі дані? Тобі це Автор Всесвіту особисто сказав? :)
Те, що чоловікам за багато тисячоліть так зручно думати і грубою силою вони загнали жінок у цей шаблон - зовсім не каже про те, що з самого початку так і було задумано.
Вже багато чого подолано людською еволюцією. Наприклад, "жінки не можуть голосувати", "не можуть працювати у державних настановах", "не можуть бути економістами, правоохоронцями, політиками" і багато іншого.

Але все одно існує стереотип "жінка повинна бути ніжною квіткою", бо, бач, "така їх природа" :D

Те, що чоловікам за багато тисячоліть так зручно думати і грубою силою вони загнали жінок у цей шаблон - зовсім не каже про те, що з самого початку так і було задумано.
Вже багато чого подолано людською еволюцією. Наприклад, "жінки не можуть голосувати", "не можуть працювати у державних настановах", "не можуть бути економістами, правоохоронцями, політиками" і багато іншого.

Але все одно існує стереотип "жінка повинна бути ніжною квіткою", бо, бач, "така їх природа" :D
Ну і шо ти просуваєш, шоб стерти взагалі різницю чи шо. Однакові унісекс суб'єкти в унісекс тренувальних штанах з капіздоном на голові, з однаковими повадками і лексиконом.

Дуже сподобалась мені . Мені здалось вона про перемогу? Як думаете?
В стилі Океану Ельзи, а ОЕ я люблю. :любов: Мені не здалося, що про перемогу, - про людські сподівання на щастя.

Згадалося: "Людина створена для щастя, як страус для польоту", вибачте за песімізм :-)

Ну і шо ти просуваєш, шоб стерти взагалі різницю чи шо. Однакові унісекс суб'єкти в унісекс тренувальних штанах з капіздоном на голові, з однаковими повадками і лексиконом.
Та ні. Я за те, щоб кожен поводився так, як йому хочеться - якщо це не заборонено УК (КК) та не створює проблеми для інших.

В стилі Океану Ельзи, а ОЕ я люблю. :любов: Мені не здалося, що про перемогу, - про людські сподівання на щастя.

Згадалося: "Людина створена для щастя, як страус для польоту", вибачте за песімізм :-)
Та, то робота важка над собою. Щастя в нас самих . В нас і для нас .

Жінка нікому нічого не винна. Я часто бачила, як жорсткі вперті грубі жінки заздрили миловидним дівчатам, тому що вони подобаються чоловікам. Легше вирішують важкі питання. І просто подобаються людям.
Але не бачила ніжних дівчат, які мріяли б про життя хабалок, нехай навіть у тих сім'я є.
чому?

То не корона, то маразм. Хоча корона, дивлячись яка ще . Але не хвороба :хелп:
))) Зрозуміло, що не так зрозуміла
Але чула про багато випадків, що після корони-хвороби в людей виникає непереносимість деяких звичайних страв.
Моя подруга, наприклад, навіть дивитися не може гриби. Таке...
Значить в тебе просто складні смакові пристрасті)) Це, до речі, непогано.

О. Дякую за слово.
Будь ласка) Коли вивчаєш мову, то дуже помітні русізми у інших людей.
Мозок людини на підсвідомому рівні насичується до 7 років. Все інше буде надбудовою. Тому ти люди, яким у дитинстві на русском языке читали сказки Пушкина, до самої смерті залишаться російськомовними з намаганням бути україномовним. Це біологія. Хоч лобом об стіну стукай))

Я часто бачила, як жорсткі вперті грубі жінки заздрили миловидним дівчатам, тому що вони подобаються чоловікам. Легше вирішують важкі питання. І просто подобаються людям.
Але не бачила ніжних дівчат, які мріяли б про життя хабалок, нехай навіть у тих сім'я є.
чому?
Те, що саме ти не бачила, не значить, що усі такі або що таких немає. :)
Скоріш за все, є грубі жінки, які не заздрять миловидним дівчатам, бо їм глубоко пофіг на те, щоб комусь подобатися. Можна ж вирішити проблему "подобатися" чоловічим шляхом - заробити грошей. І тоді "усім подобаєшся, як стодоларова банкнота" :D

Те, що саме ти не бачила, не значить, що усі такі або що таких немає. :)
Скоріш за все, є грубі жінки, які не заздрять миловидним дівчатам, бо їм глубоко пофіг на те, щоб комусь подобатися. Можна ж вирішити проблему "подобатися" чоловічим шляхом - заробити грошей. І тоді "усім подобаєшся, як стодоларова банкнота" :D
Багато років працювала з грошима.
Так, було багато жорстких багатих жінок, які завивали від самотності.
Часто влаштовували особисте життя зі своїм шофером.
Бо вимоги до них майже як до чоловіка.

Я б не хотіла подобатися тим, хто кохає за гроші.

Та ні. Це питання оточення. Якщо усі навкруги розмовляють якоюсь мовою, то людина мимоволі звикає і через деякий час вже й думає цією мовою. Тільки щоб і вдома було так само.

Ну ось уявимо собі дивовижне: твій чоловік україномовний. Усі на вулицях, в установах, крамницях розмовляють українською. Який у тебе шанс залишитися рос.мовною? :)

Та ні. Це питання оточення. Якщо усі навкруги розмовляють якоюсь мовою, то людина мимоволі звикає і через деякий час вже й думає цією мовою. Тільки щоб і вдома було так само.

Ну ось уявимо собі дивовижне: твій чоловік україномовний. Усі на вулицях, в установах, крамницях розмовляють українською. Який у тебе шанс залишитися рос.мовною? :)
Ковінькою декілька разів пройдіться по ній.

Назад
Зверху Знизу