Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
В мене є знайома, яка майже одразу після універу поїхала до Германії.
Вона каже, що німці дуже незадоволені, що Меркель прогавила ціфрову революцію. Що Германія наразі дуже відстала в цьому сенсі.
Це виглядає дивно, але вона напевно не бреше))
Доречі запитаю в наступну розмову про аншлагі в бібліотеці.
Це якось дивно для 2023 року))
У кожного може бути своя думка.
Німці любителі старих традицій. У бібліотеках багато людей. Я не можу робити фото, тому якщо хочеш, то повір на слово. Я ходжу в бібліотеку щотижня.
Займається молодь, проводяться читання. Діти сумками беруть книжки.
З приводу програм типу Дія і тд.
Над німцями багато хто сміється, але їм не потрібна цифрова культура. Вони дуже ревно ставляться до своїх персональних даних і не хочуть, щоб були додатки, де зібрана вся інформація про них. Вони вважають за краще спілкуватися листами і не використовувати цифрові технології для зберігання даних про себе.
Про пошту. Мене все влаштовує. Я виходжу з дому і віддаю свою посилку в магазинчик навпроти квартири. Ці магазинчики всюди. Мені не потрібно нікуди їхати. І уяви, моя посилка таким чином може доїхати навіть до Харкова.
А посилки всі мені приносять додому. І якщо мене вдома немає, то напишуть у кого із сусідів її залишили. Або в якомусь магазинчику на вулиці. І це все часто без документів. Я часто отримую посилки сусідів, при цьому часто не розписуюся. Просто посміхаюся і бажаю гарного дня.
Я поки що слабо уявляю що таке можливо в Україні.
Я люблю Німеччину за те, що тут знають, що таке честь, тримають слово і звикли вірити на слово.

серія 32.
"29 листопада 1941 року рейхсміністр з озброєння та боєприпасів рекомендував фюреру припинити війну, оскільки вона вже у військовому та економічному відношенні програна. Гітлер промовчав."

хйло, яке повністю косплеїть фюрера, робить теж саме у відповідь на пропозиції США. Йти до кінця, бути розбитим вщент.

Дивлюся про війну. Історик щось розповідає. І раптом бачу, що у небі пропливає.. З такою пащею, відштовхуючись лапами! :eyecrazy: :-)

image.png

Німці любителі старих традицій. У бібліотеках багато людей. Я не можу робити фото, тому якщо хочеш, то повір на слово. Я ходжу в бібліотеку щотижня.
Над німцями багато хто сміється, але їм не потрібна цифрова культура. Вони дуже ревно ставляться до своїх персональних даних і не хочуть, щоб були додатки, де зібрана вся інформація про них. Вони вважають за краще спілкуватися листами і не використовувати цифрові технології для зберігання даних про себе.
Про пошту. Мене все влаштовує. Я виходжу з дому і віддаю свою посилку в магазинчик навпроти квартири. Ці магазинчики всюди. Мені не потрібно нікуди їхати. І уяви, моя посилка таким чином може доїхати навіть до Харкова.
А посилки всі мені приносять додому. І якщо мене вдома немає, то напишуть у кого із сусідів її залишили. Або в якомусь магазинчику на вулиці. І це все часто без документів. Я часто отримую посилки сусідів, при цьому часто не розписуюся. Просто посміхаюся і бажаю гарного дня.
Я люблю Німеччину за те, що тут знають, що таке честь, тримають слово і звикли вірити на слово.
Це мені трохи нагадуе , як я приїхала до подруги в сім'ю. Вона така ідеальна . Все супер у відносинах з дітьми і чоловіком. А через тиждень він її побив .... вибачаюсь. Трохи стало боляче за Україну. Не такі вже ми і погані.

Та тьху на нього, цей "ритм сучасного життя", він не дає ніякої втіхи. Тільки нескінчену гонитву за "ознаками успіху".

:кава: (шкода, що немає смайлика "книжка" :-)) :кава: :книжка:
А книжки читали і читатимуть. Більше того, друкувати та видавати нові теж. І ходити на зустрічі з письменниками у бібліотеці та книгарні також. Тому що це насолода. Як чашка кави вранці, можна і без неї обійтися, але навіщо?:кава:

Це мені трохи нагадуе , як я приїхала до подруги в сім'ю. Вона така ідеальна . Все супер у відносинах з дітьми і чоловіком. А через тиждень він її побив .... вибачаюсь. Трохи стало боляче за Україну. Не такі вже ми і погані.
Скрізь є хороше і погане.
Але напевно правильніше сказати, що є те, що подобається і що не подобається.
У своєму житті я намагаюся помічати хороші речі. Або з'ясовувати причину, чому десь прийнято щось інакше. І дивитися, що з чужого досвіду я можу взяти для себе.

• Це лайк!
Реакції: E.N
Сьогодні ДН Л'юїса Керрола. Але оскільки ми вже не Задзеркалля, то святкувати не будемо, натомість спитаю вас ось що: ви знаєте, що йому приписують педофілію?
Що ви думаєте щодо цього?

Останнє редагування:
Сьогодні ДН Л'юїса Керрола. Але оскільки ми вже не Задзеркалля, то святкувати не будемо, натомість спитаю вас ось що: ви знаєте, що йому приписують педофілію? )
Чула таке. Після серіалу Мисливець за розумом не дивуватимуся - у людей несподівано може опинитися в голові страшна хрень.
До речі, у цьому серіалі схоже дотрималися портретної схожості з реальними душогубами. Всіх не перевіряла, але Син Сема точно. Просто полізла про нього почитати, а там фоточка

Цікаво)) Дякую.
Я бачила Германію виключно очима туриста, то подробиці іх життя тільки з розповідей інших людей. Власної думки не маю.
Вималювиваєтся дуже приємна картинка, пастораль затишного, спокійного життя.
Але це брехня, що кажуть з Германії їде молодь? Що сумна країна для пенсіонерів?
Що мало дітей -німців. Що молодь не бажає шлюбів, і класичних відносин. Що зайняті кар'єрою. Та багато іншого. Що країна вимірає. Або замість немців з'являється багато різнокольорових людей зі Сходу, та Африки.
Хоча я бачила Германію дуже поверхньо, але теж було дивне враження пустелі. Пусті вулиці, та дітячи майданчики.
Можливо всі працюють, а можливо дійсно мало активних молодих людей. А пенсіонери в бібліотеках)))
Це суто моє особисте враження. Скоріш за все помилкове))

Коли тільки вийшла заміж, ми їздили до бабусі чоловіка у селище біля Балаклії.
Там теж такі дуже дивні , довірливі відносини між людьми були. Хати не завжди зачиняли, ключі іноді оставляли, всі привіталися і таке інше)))

Чула таке. Після серіалу Мисливець за розумом не дивуватимуся - у людей несподівано може опинитися в голові страшна хрень.
До речі, у цьому серіалі схоже дотрималися портретної схожості з реальними душогубами. Всіх не перевіряла, але Син Сема точно. Просто полізла про нього почитати, а там фоточка
Насправді, доказів цьому немає. Але я таки схильна вважати, що він латентний *******.
Хто не в курсі - він захоплювався фотографією, обожнював фотографувати дівчаток, зокрема оголеними чи напівоголеними. А от хлопчиків - не полюбляв, писав про це у листі. Переглянути вкладення 13219841

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу