Статус: Офлайн
Повідом.: 45655
Повідом.: 45655
І.дутьПєй.дзажі)
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Думаю те ж саме. Але він таки дуже-дуже латентний, нічим себе не видавав, фотографував, розмовляв, але й тільки.Насправді, доказів цьому немає. Але я таки схильна вважати, що він латентний *******.
Так, якби щось було, то спливло б. Ото єдине, що у щічку 17-річну дівчину цьмнув, чи скільки їй було. І то вже пересуди пішли.Думаю те ж саме. Але він таки дуже-дуже латентний, нічим себе не видавав, фотографував, розмовляв, але й тільки.Ніяких Гумбертів та Лоліт
![]()
Ти ніколи не упустиш можливості куснути любителів книг. Усі, усі читачі - пенсіонери, навіть ті діти у бібліотеках, про яких писала Самурай.А пенсіонери в бібліотеках)))
у щічку 17-річну дівчину цьмнув, чи скільки їй було. І то вже пересуди пішли.
Так, і батьки ж не були проти. Фотомистецтво тоді було дивом, тож мало хто відмовлявся чи міг там щось таке угледіти.
Завжди малював дівчаток під наглядом батьків, пишуть.
Де б ще, якщо не у маленькому містечку Львів. обл. ти таке побачила?На ЗУ так.
Регулярно сплю з відчиненими вхідними дверима. Ну бо забуваю перевірити.
Якщо ти щось згубив на вулиці, воно бути там лежати, поки не прийдеш. Люди на узбіччя на видне місце покладуть и буде чекати навіть кілька тижнів.
Телефон син губив на спортивному майданчику. Компанія хлопців знайшла і віддала.
Люди привітні, оці small talk з незнайомими на вулиці, це нормально.
Не, ну а що, смайл життєвийЧекала від тебе на такий смайлик.Ти не підвела!
![]()
Може фобия якасьТи ніколи не упустиш можливості куснути любителів книг. Усі, усі читачі - пенсіонери, навіть ті діти у бібліотеках, про яких писала Самурай.
![]()
Актор зіграв чудово. Талант! (голосом лисиці, яка хвалила малинівку у мультику)Всіх не перевіряла, але Син Сема точно
Такі були часи. Часи панталон, корсетів та інших знарядь тортур. Не до пустощів було!Ото єдине, що у щічку 17-річну дівчину цьмнув, чи скільки їй було. І то вже пересуди пішли.
Мені це нагадує жарт, який часто зустрічається у фентезі: коли герої намагаються вимитими якогось слугу, що не миється роками, а той починає кричати, що від миття організму сама шкода, захворіти можна. У цій книзі, що зараз читаю, таке теж є. Тут таке казав слуга, який чистив туалети, тобто смерділо від нього так, що ніхто і близько не міг підійти. Ледве його усім товариством скрутили та в річку кинулиТи ніколи не упустиш можливості куснути любителів книг.
Дуже дотепна аналогіяМені це нагадує жарт, який часто зустрічається у фентезі: коли герої намагаються вимитими якогось слугу, що не миється роками, а той починає кричати, що від миття організму сама шкода, захворіти можна. У цій книзі, що зараз читаю, таке теж є. Тут таке казав слуга, який чистив туалети, тобто смерділо від нього так, що ніхто і близько не міг підійти. Ледве його усім товариством скрутили та в річку кинули
А перед цим ще в якійсь книзі було, так там герой обмазувався різними мазями, які сам змішував грець зна з чого, які нібито додають йому довголіття. Ну, він не мився теж, і страшенно репетував, коли його таки помили, бо вода спричиняє шкоду і забирає здоров'я. Весь час жахався, що люди купаються, бо це ж шкідливо![]()
Можливо, це підсвідома відповідь на випади книголюбів. Коли ставиться знак дорівнює між читанням і розумом. Чи багато читаєте? І що це вам дало)) Особливо якщо читається не справді класна література, а фентезійне чорти що. Яке пишуть обкурені дядьки для інфантильних підлітків.Ти ніколи не упустиш можливості куснути любителів книг. Усі, усі читачі - пенсіонери, навіть ті діти у бібліотеках, про яких писала Самурай.
![]()
Картинка не завжди ідеальна. Мені не хочеться багато розповідати, бо практично всі розповіді сприймаються вороже або з іронією. Ось буквально вранці коментар на мій пост.Цікаво)) Дякую.
Я бачила Германію виключно очима туриста, то подробиці іх життя тільки з розповідей інших людей. Власної думки не маю.
Вималювиваєтся дуже приємна картинка, пастораль затишного, спокійного життя.
Але це брехня, що кажуть з Германії їде молодь? Що сумна країна для пенсіонерів?
Що мало дітей -німців. Що молодь не бажає шлюбів, і класичних відносин. Що зайняті кар'єрою. Та багато іншого. Що країна вимірає. Або замість немців з'являється багато різнокольорових людей зі Сходу, та Африки.
Хоча я бачила Германію дуже поверхньо, але теж було дивне враження пустелі. Пусті вулиці, та дітячи майданчики.
Можливо всі працюють, а можливо дійсно мало активних молодих людей. А пенсіонери в бібліотеках)))
Це суто моє особисте враження. Скоріш за все помилкове))
Зауваж, жодного разу в цій темі такого не писали. Це ти десь в інших місцях читала, але приписала і нам.Можливо, це підсвідома відповідь на випади книголюбів. Коли ставиться знак дорівнює між читанням і розумом. Чи багато читаєте? І що це вам дало))
Ну от я читаю зараз, (у перерві між читанням фентезі) Ремарка "На західному фронті без змін". Дуже сумно, боляче і навіть лютить. Після цього з полегшенням вертаюся до фентезі. Дякувати богові, що хтось колись це вигадав - казки для дорослихОсобливо якщо читається не справді класна література, а фентезійне чорти що.
Пропоную назвати твої малюнки теж чорти щом.фентезійне чорти що
Те мені знов дещо нагадало. Вибачте, процитую мовою оригіналу: "Не читал, но осуждаю"Пропоную назвати твої малюнки теж чорти щом.Задля рівноваги.
Тоді треба зрозуміти навіщо людина взагалі читає. Для відпочинку, відволікання, розслаблення є кращі способи.Зауваж, жодного разу в цій темі такого не писали. Це ти десь в інших місцях читала, але приписала і нам.
Ну от я читаю зараз, (у перерві між читанням фентезі) Ремарка "На західному фронті без змін". Дуже сумно, боляче і навіть лютить. Після цього з полегшенням вертаюся до фентезі. Дякувати богові, що хтось колись це вигадав - казки для дорослихБез них зовсім сумно жити на світі.