Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Майстер і Маргарита це белетристика звичайно.
Річард Бах теж цілком собі белетристика. І Кастанеда, та й багато чого ще. Беллетристика - це те, що легко читати? А якщо одній людині, наприклад, все легко читати, хоч Сартра, хоч Шопенгауера, а комусь навіть "Крила чайки Джонатан" піпець яка складна література? :D

Якщо препарувати термін, "бель летр" - це "красиво написано". А по складності сприйняття може бути однаково, хоч автор старається писати красиво, хоч просто доносить думку.

Ти читав "Троянду Світу"? Досить складно написано. Але всі складнощі полягають у безлічі незвичних термінів, так-то нічого складного.

"Слухай", - сказав він, - "це дуже важливо. Ми всі. Вільні. Вчиняти. Так. Як. Ми того захочемо". (с) Бах

Так і нагадує:

- ...Але ось яке питання мене турбує: якщо бога немає, то, питається, хто ж керує життям людським і всім взагалі розпорядком на землі?

- Сама людина і керує, - поспішив сердито відповісти Бездомний на це, зізнатися, не дуже ясне запитання.
- Вибачте, - м'яко відповів невідомий, - для того, щоб керувати, треба, як-не-як, мати точний план на певний, хоч трохи пристойний термін. Дозвольте ж вас запитати, як же може керувати людина, якщо вона не тільки позбавлена можливості скласти якийсь план хоча б на сміховинно короткий термін, ну скажімо, років тисячу, але не може ручатися навіть за свій завтрашній день? Щойно людина збереться з'їздити до Кисловодська - тут іноземець примружився на Берліоза, - дрібниця, здавалося б, справа, але й цього зробити не може, тому що невідомо чому раптом візьме - послизнеться і потрапить під трамвай! Невже ви скажете, що це він сам управив, так? Чи не правильніше думати, що впорався з ним хтось зовсім інший? - І тут незнайомець розсміявся дивним смішком.
-
нагадує старовинну легенду про танунахів і ахтунгів
що до моменту, коли ахтунг опиняється в незнайомому середовищі - він одразу намагається з'ясувати, хто тут головний

Ти читав "Троянду Мира"? Досить складно написано. Але всі складнощі полягяють у безлічі незвичних термінів, так-то нічого складного.
Два раза забуксував на п'ятій сторінці і більше не пробував.
Ну по-моєму це саме заплутане що тільки є.

Я регулярно прикриваю ковдрою Гаррі не з того боку:D
Вони з радістю будуть під ковдрою цілком! :D :кот: Чим вони там дихають, незрозуміло, але факт :)
Найбільша небезпека - ось це залазіння під ковдру/покривало. Можна випадково і не помітити невеликий горбок. І плюхнутися на ліжко! А там кішка, виявляється, була. Ну, після пари випадків, звичайно, формується рефлекс - обережно падати на будь-яке сидіння. Кішка може бути в таких місцях, що нізащо й не здогадаєшся..

Вони з радістю будуть під ковдрою цілком! :D :кот: Чим вони там дихають, незрозуміло, але факт :)
Найбільша небезпека - ось це залазіння під ковдру/покривало. Можна випадково і не помітити невеликий горбок. І плюхнутися на ліжко! А там кішка, виявляється, була. Ну, після пари випадків, звичайно, формується рефлекс - обережно падати на будь-яке сидіння. Кішка може бути в таких місцях, що нізащо й не здогадаєшся..
О! Як я тебе розумію! :D

Дивлюся зараз 80-серійний док.фільм "Друга світова - день за днем". Кожна серія охоплює місяць, іноді кілька дуже важливих дней. Хочу накінець розібратися, що ж там було з німецько-радянською дружбой до 1941 року. Чого сталін впав в таку прострацію, коли гітлер на нього напав. Дійсно, у середині 1940 була така сітуація, що здавалося, немовби Німеччина зав"язне у війні з Европою ще на 2-2, 5 роки. А Радянський союз встигне підготуватися.
Я раніше ніяк не могла зрозуміти: як така невелика, порівняно з рештою Європи + радянський союз, країна могла захопити Європу і мало не захопила весь союз? Де вони брали стільки солдатів, звідки взялася у цих солдатів така рішучість, така завзятість??

Виявляється, можна, якщо 20 років щодня говорити народу, як це несправедливо було, цей підлий Версальський мир, треба взяти реванш! Народжувалися нові хлопчики і їм насамперед ця думка вбивалася. Ну і, зрозуміло, ті дорослі, хто і так був сповнений гіркоти за результатами першої світової.

Німці і справді були добре вивчені і в них справді була залізна рішучість. Очевидці писали про повальний героїзм.

Європу ж, ясна річ, все влаштовувало і вони зовсім не хотіли втягуватися у війну.

Дивлюся зараз 80-серійний док.фільм "Друга світова - день за днем". Кожна серія охоплює місяць, іноді кілька дуже важливих дней. Хочу накінець розібратися, що ж там було з німецько-радянською дружбой до 1941 року. Чого сталін впав в таку прострацію, коли гітлер на нього напав. Дійсно, у середині 1940 була така сітуація, що здавалося, немовби Німеччина зав"язне у війні з Европою ще на 2-2, 5 роки. А Радянський союз встигне підготуватися.
Я раніше ніяк не могла зрозуміти: як така невелика, порівняно з рештою Європи + радянський союз, країна могла захопити Європу і мало не захопила весь союз? Де вони брали стільки солдатів, звідки взялася у цих солдатів така рішучість, така завзятість??

Виявляється, можна, якщо 20 років щодня говорити народу, як це несправедливо було, цей підлий Версальський мир, треба взяти реванш! Народжувалися нові хлопчики і їм насамперед ця думка вбивалася. Ну і, зрозуміло, ті дорослі, хто і так був сповнений гіркоти за результатами першої світової.

Німці і справді були добре вивчені і в них справді була залізна рішучість. Очевидці писали про повальний героїзм.

Європу ж, ясна річ, все влаштовувало і вони зовсім не хотіли втягуватися у війну.
Цікаво, і я хочу.
Це на ютубі окремі серії по 26 хвилин?
Мені останні місяці кожну ніч або війна, або дім сняться.😬 Сьогодні вночі гуляла по Святогірську.

Цікаво, і я хочу.
Мені останні місяці кожну ніч або війна, або дім сняться.😬 Сьогодні вночі гуляла по Святогірську.
Мені здається взагалі сни перестали снитися.

Річард Бах теж цілком собі белетристика. І Кастанеда, та й багато чого ще. Беллетристика - це те, що легко читати? А якщо одній людині, наприклад, все легко читати, хоч Сартра, хоч Шопенгауера, а комусь навіть "Крила чайки Джонатан" піпець яка складна література? :D

Якщо препарувати термін, "бель летр" - це "красиво написано". А по складності сприйняття може бути однаково, хоч автор старається писати красиво, хоч просто доносить думку.

Ти читав "Троянду Світу"? Досить складно написано. Але всі складнощі полягають у безлічі незвичних термінів, так-то нічого складного.
Я починала Троянду, але покинула. Вже й не пам'ятаю - чи просто складно, чи ще й нецікаво :D

Цікаво, і я хочу.
Так. :угу:

Сьогодні вночі гуляла по Святогірську.
:клас:
Люблю такі сни.
Мені іноді сниться один і той же сон, де треба пройти якусь підземку, поїхати якимись потягами, а там на поверхні сади, красиві старовинні замки.

Так. :угу:

:клас:
Люблю такі сни.
Мені іноді сниться один і той же сон, де треба пройти якусь підземку, поїхати якимись потягами, а там на поверхні сади, красиві старовинні замки.
А мені війна снилась все життя. Думала то лише сни... і тепер дежавю переслідуе , як наче все це вже було.

А мені війна снилась все життя. Думала то лише сни... і тепер дежавю переслідуе , як наче все це вже було.
:eyecrazy: Офігіти.. То ж ти, виходить, дуже пов"язана з Тонким Світом чи якимись Вищіми Силами, вони тобі транслюють те, що буде.

Мені тільки 1 раз снився віщий сон про війну, за кілька років до; навіть показали, з якого боку буде напад - зі сходу.

Вечір добрий. А я завязла в роботі і навчанні . Як же безмежно добре , бути вдома .
Добрий. Бути вдома це супер. Коли небезпечний і частіше за все недобрий навколишній світ залишається назовні. ("Ну її, цю назовню!" (с) :кава: :-)

Щодо навчання - це ти вчишся або донька?

Назад
Зверху Знизу