Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Знищили і знищили. Ти хотів щоб всі жили вічно чи померли всі в 130 років удома на дивані?
Щоб жили років 500. І неодмінно завжди молоді. А коли приходить кінець терміну, щоб абсолютно безболісно вимк. - і тут же ввімк. в новому тілі. :іржач: Ну так, розумію - таке Богові нецікаво. Ніякого видовища.

З новим 🌒 в ♑
Сьогодні сильна енергія.

Щоб жили років 500. І неодмінно завжди молоді. А коли приходить кінець терміну, щоб абсолютно безболісно вимк. - і тут же ввімк. в новому тілі. :іржач: Ну так, розумію - таке Богові нецікаво. Ніякого видовища.
Ну люди дивні такі, якшо 200 тис чоловік загнулося від інфаркту, або з'їли крокодили, то норм, ніяких претензій. А якщо терористи підірвали, то значить "померли ні за що". :незнаю:

Буде перенаселення. До речі, людям теж буде нецікаво стільки жити. І вони придумають щось, що буде цікавим і заразом зменшить їх кількість. Воєн було б набагато більше, я так думаю.

Мої котики раптом здалися мені сумними. Улюблені ласощі та іграшки ніяк не впливали на їхній байдужий сонний стан. Обмацала котів, зазирнула їм у вічі, намагаючись зрозуміти що з ними. В очах читалося "Відвали, дай спокій". Обмацування взагалі нічого не прояснило, крім того, що кіт виріб вовняний. І тут я згадала, що давно не давала котам глистогінне...
Вони спокійно спали, коли я повернулася додому з двома таблетками. Застигнуті зненацька, по одному, зхоплені за шкірку коти отримали по дозі прямо всередину, в надра організму. Гаррі правда спробував прикинутися душевнохворим, пускаючи слини, але, як то кажуть, "За ліки заплачено і ти в мене їх вип'єш!" (С)
І я почала спостерігати. У котах відбувалися якісь бурхливи процеси. Змовившись, вони почали давити мені на совість, прийнявши пози коней, що загинули. На запитання, а чого це вони тут розляглися, Генрі повідомив замогильно "Господиня, мої глисти вмирають, як далі жити?" І закотив очі. Гаррі взагалі нічого не сказав, але демонстративно відмовився їсти. А це, я вам скажу, для Гаррі дуже серйозний крок, майже останне попередження.
Надвечір проблема завершилася природним шляхом. З'явився апетит і життєва активність, і ранок тепер знову починається не з кави..:D
Переглянути вкладення 13219242

Останнє редагування:
Ну люди дивні такі, якшо 200 тис чоловік загнулося від інфаркту, або з'їли крокодили, то норм, ніяких претензій. А якщо терористи підірвали, то значить "померли ні за що".
Хочу додати до теми "Богу нудно без видовищ". Ти читал Ричарда Баха "Ілюзії"? Мабуть, що так, однак для читачів теми - коротко:

Автор книги знайомиться з пілотом літака, який виявився Месією. Літак терпить аварію, пілот зазнає смертельних ушкоджень. Уламки літака, кров. З усмішкою каже: "У мене, вочевидь схильність до драматизму".

Попередній Месія, Іісус, теж дуже драматично закінчив життя.

Це маючи на увазі, що Бог-отець і Бог-син - одне і теж. А також те, що усі люди діти Бога чи навіть одне й те ж саме з ним. Частина його. Чи варто дивуватися, що люди знищують одне одного і навіть самих себе найвигадливішими засобами? :(

Хочу додати до теми "Богу нудно без видовищ". Ти читал Ричарда Баха "Ілюзії"? Мабуть, що так, однак для читачів теми - коротко:

Автор книги знайомиться з пілотом літака, який виявився Месією. Літак терпить аварію, пілот зазнає смертельних ушкоджень. Уламки літака, кров. З усмішкою каже: "У мене, вочевидь схильність до драматизму".

Попередній Месія, Іісус, теж дуже драматично закінчив життя.

Це маючи на увазі, що Бог-отець і Бог-син - одне і теж. А також те, що усі люди діти Бога чи навіть одне й те ж саме з ним. Частина його. Чи варто дивуватися, що люди знищують одне одного і навіть самих себе найвигадливішими засобами? :(
Не бачу нічого поганого.

"Слухай", - сказав він, - "це дуже важливо. Ми всі. Вільні. Вчиняти. Так. Як. Ми того захочемо". (с) Бах

Так і нагадує:

- ...Але ось яке питання мене турбує: якщо бога немає, то, питається, хто ж керує життям людським і всім взагалі розпорядком на землі?

- Сама людина і керує, - поспішив сердито відповісти Бездомний на це, зізнатися, не дуже ясне запитання.
- Вибачте, - м'яко відповів невідомий, - для того, щоб керувати, треба, як-не-як, мати точний план на певний, хоч трохи пристойний термін. Дозвольте ж вас запитати, як же може керувати людина, якщо вона не тільки позбавлена можливості скласти якийсь план хоча б на сміховинно короткий термін, ну скажімо, років тисячу, але не може ручатися навіть за свій завтрашній день? Щойно людина збереться з'їздити до Кисловодська - тут іноземець примружився на Берліоза, - дрібниця, здавалося б, справа, але й цього зробити не може, тому що невідомо чому раптом візьме - послизнеться і потрапить під трамвай! Невже ви скажете, що це він сам управив, так? Чи не правильніше думати, що впорався з ним хтось зовсім інший? - І тут незнайомець розсміявся дивним смішком.
-

Не бачу нічого поганого.
А шо таке "погане"? А що таке добре, в кінці кінців? :іржач:
Мало того, що добре чи погано буває тільки для когось (причому доволі часто від чиєгось *добре* іншим якраз *погано* чи навпаки), так ще й це добре чи погано має сенс тільки в межах конкретного життя. Якщо вийти за межі конкретного втілення, то, мабуть, там взагалі таких понять немає за непотрібністю.

Просто хороший оптимістичний пост, для тих, хто зневірився або десь близько :) там про життя, загалом, не лише про спорт.

"Слухай", - сказав він, - "це дуже важливо. Ми всі. Вільні. Вчиняти. Так. Як. Ми того захочемо". (с) Бах

Так і нагадує:

- ...Але ось яке питання мене турбує: якщо бога немає, то, питається, хто ж керує життям людським і всім взагалі розпорядком на землі?

- Сама людина і керує, - поспішив сердито відповісти Бездомний на це, зізнатися, не дуже ясне запитання.
- Вибачте, - м'яко відповів невідомий, - для того, щоб керувати, треба, як-не-як, мати точний план на певний, хоч трохи пристойний термін. Дозвольте ж вас запитати, як же може керувати людина, якщо вона не тільки позбавлена можливості скласти якийсь план хоча б на сміховинно короткий термін, ну скажімо, років тисячу, але не може ручатися навіть за свій завтрашній день? Щойно людина збереться з'їздити до Кисловодська - тут іноземець примружився на Берліоза, - дрібниця, здавалося б, справа, але й цього зробити не може, тому що невідомо чому раптом візьме - послизнеться і потрапить під трамвай! Невже ви скажете, що це він сам управив, так? Чи не правильніше думати, що впорався з ним хтось зовсім інший? - І тут незнайомець розсміявся дивним смішком.
-
Майстер і Маргарита це белетристика звичайно.

Глянула швидко і не відразу зрозуміла де у песика що.
Теж втикала декілька секунд. Міняла думку декілька разів. Оте голова. Ні, оте. А, тут хвіст. Тоді точно не голова. :D
Але це, мабуть, проблема всіх чорних тварин - очі заплющив і де голова не ясно:D
Отож :іржач:

Назад
Зверху Знизу