Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
:)

image.jpg

Це на честь Нельсона Мандели?
У мене був чорний кіт Нельсон. Здавалося б, тепер-то уже точно на честь Мандели! :D
Але ніт, й тут Манделі не пощастило :) - на честь адмірала Нельсона. (бо одне око було трохи травмоване) :кот:

Трохи пиріжків/порошків.

п'ятнадцять років в гліба ****у
уже нема і все тому
що номер **** по телефону
вже більше не відповіда
©колюх
:D

життя таке стрімке що часом
здається пролітає повз
тебе наскільки би ти швидко
не повз
© IceBerg

не бийте тільки по обличчю
бо заробляю саме ним
я у рекламі круасани
ним їм
© колюх muzz Vel

нудист олег й нудист аркадій
шлють один одному в свята
пакунки з одягу порожні
від наймодніших кутюр'є
©колюх
:іржач:

щоб світом володарювати
котяча нависає тінь
єдине що нас всіх рятує
їх лінь
(с) дядько в
:кот:

У мене був чорний кіт Нельсон. Здавалося б, тепер-то уже точно на честь Мандели! :D
Але ніт, й тут Манделі не пощастило :) - на честь адмірала Нельсона. (бо одне око було трохи травмоване) :кот:
Наступного назвати Мандела. Щоб уже нарешті.

Виявилося, що імена моїх котів Генрі та Гаррі, це одне ім'я. Їх звуть однаково - Генрих! У мене два Генриха! Перший та другий! :рл::D

Останнє редагування:
Виявилося, що імена моїх котів Генрі та Гаррі, це одне ім'я. Їх звуть однаково - Генрих! У меня два Генриха! Перший та другий! :рл::D
Це в честь короля Генриха VIII, герцога Корнуольського?

Слава Укрзалізниці 🤗 пустили ще один поїзд до Харкова, практично прямий від мене, і тепер мені не треба пхатися до Львова, щоб додомку втрапити. :оплески:
Сьогодні їхали по Ха і забула навіть про війну. Ну незламні в нас люди . Чи то розбалувані комфортом ....

Лена, тобі колись спадало на думку, що єдина річ, яка може забезпечити мирне співіснування жінок з чоловіками - це все мати в 2-х екземплярах? :D
(Ну, 2 компа - цей відомий жарт 20-річної давнини, коли це було рідкістю - давно вже збулися, молодь взагалі не може уявити, як це - "не у кожного комп?" :eyecrazy: :) )

А ось щоби і все інше теж, особливо дрібниці. Наприклад, така просто річ, як глинтвейн. Що робити, якщо хтось любить більш солодке і практично без прянощів, а другий навпаки? :іржач: Спроби домовитися ні до чого не ведуть. Вихід такий: варити два глинтвейни! :іржач:
Ну і по аналогії все інше. Тоді ніколи не буде суперечок. :-)

Назад
Зверху Знизу