Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Лена, тобі колись спадало на думку, що єдина річ, яка може забезпечити мирне співіснування жінок з чоловіками - це все мати в 2-х екземплярах? :D
(Ну, 2 компа - цей відомий жарт 20-річної давнини, коли це було рідкістю - давно вже збулися, молодь взагалі не може уявити, як це - "не у кожного комп?" :eyecrazy: :) )

А ось щоби і все інше теж, особливо дрібниці. Наприклад, така просто річ, як глинтвейн. Що робити, якщо хтось любить більш солодке і практично без прянощів, а другий навпаки? :іржач: Спроби домовитися ні до чого не ведуть. Вихід такий: варити два глинтвейни! :іржач:
Ну і по аналогії все інше. Тоді ніколи не буде суперечок. :-)
Згодна! Два компа, два кота, две ковдри, тощо :D

Це ім"я одразу нагадує про середньовіччя :)
До речі, почала "Борджіа". Як класно Джеремі Айронс грає Чезаре Борджіа! Особливо прикольно, як його папою обирають :іржач:

Згадала аналогічний епізод в книзі Дрюона "Прокляті королі". (хоча це й було за 100 років до обирання папою Борджіа, нічого не змінилося: кардиналів зачиняють у вежі, і вони там сидять доки не оберуть папу, тиждень, місяць, про обирання/необирання сповіщує чорний/білий дим).

Пам"ятаю практично дослівно: "Монсеньор такий-то страждав від відсутності птіц, а брати Колонна - від відсутності дєвіц. Бо брати Колонна, гиганти, більше схожі на воїнів, ніж на свящєннослужителів, почали вже бігати за молодими дворянами і обіцяти їм відпущення гріхів") :іржач:

• Це смішно!
Реакції: E.N
Не, таки коробку, але шоб лапи поміщалися.
Нууу.. це як доведеться. А якщо нема великої коробки, так і що - сидіти як ******, взагалі без коробки? :D

bolshoj-chernyj-kot-v-malenkoj-korobke-800x533.jpg

Це ім"я одразу нагадує про середньовіччя :)
До речі, почала "Борджіа". Як класно Джеремі Айронс грає Чезаре Борджіа! Особливо прикольно, як його папою обирають :іржач:

Згадала аналогічний епізод в книзі Дрюона "Прокляті королі". (хоча це й було за 100 років до обирання папою Борджіа, нічого не змінилося: кардиналів зачиняють у вежі, і вони там сидять доки не оберуть папу, тиждень, місяць, про обирання/необирання сповіщує чорний/білий дим).

Пам"ятаю практично дослівно: "Монсеньор такий-то страждав від відсутності птіц, а брати Колонна - від відсутності дєвіц. Бо брати Колонна, гиганти, більше схожі на воїнів, ніж на свящєннослужителів, почали вже бігати за молодими дворянами і обіцяти їм відпущення гріхів") :іржач:
Родриго Борджиа. Чезаре - його син (Франсуа Арно) :)
Взагали таке вигадали - папу! за фаберже мацать. Людину для цього мали навчену :D

Родриго Борджиа. Чезаре - його син (Франсуа Арно) :)
Взагали таке вигадали - папу! за фаберже мацать. Людину для цього мали навчену :D
Щодо фаберже - не здивувалася - не можна же святу особу голим бачити! :D :ганьба:
А взагалі-то, побачивши той стілець з діркою, думала, вони усі будуть під нього заглядати, щоби пересвідчитися :іржач:
А воно он як - просто помацав під довгою сорочкою. А навіщо тоді дірка у стільці? :незрозумію:

Сьогодні їхали по Ха і забула навіть про війну. Ну незламні в нас люди . Чи то розбалувані комфортом ....
То шо незламні, це 100%. У мене на районі люди квартири купують і роблять ремонти. Вартість рівно півціни від довоєнної нині.

Окрема пошана незламній новій пошті, в грудні зібралась сходити, якраз в години відключення. Іду - темно, вечір, дощ і висотки темні обабіч дороги, така атмосферна прогулянка, навіть собачників нема..і тут хоба - вогник надії, єдиний на 2 мікрорайони. НП.🙂

Та я не знаю, це його улюблена. Звати його Жужа . Він був контужений снарядом але вижив.
Бідолаха. Сподіваюся все з ним добре.
Мої теж люблять коробки та гнізда з ковдр.
У нас тут котолюбна тема:кот:

У мене на районі люди квартири купують і роблять ремонти. Вартість рівно півціни від довоєнної нині.
От і молодці. Війна не назавжди, а Харків назавжди. :пиво:

Ось таку фотку побачила (в новинах про потяги з Рахова, то ж, мабуть, це станція Рахів і є)
Як вона мені подобається :любов: Гори, туман.. колія :)

75-8-1170x779.jpg

Я колись була в Рахові, але автобусом з Хуста, тож не знаю, як виглядає їх залізничний вокзал.

У нас тут котолюбна тема
До речі, ХФ взагалі котолюбний форум. Котів у людей дуже багато у кого. І тема є - "Харківські коти дуже круті та ****уальні" :D (поповнюється дописами, хоч в мирний, хоч у воєнний час) :клас:

Назад
Зверху Знизу