Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Цей вусатий схожий на збоченця.
Він ще схожий на злодія.
А найбільш злодійське обличчя - у Кілліана Мерфі :) (зірки Peaky Blinders)

image.jpg

При погляді на нього у мене завжди думка: а він справді актор чи все ж таки якийсь серійний вбивця? :d :незрозумію:

Дж.Метью Баррі, автор "Пітера Пена", народився у 1860 році, а країну фей вигадав у 1904. А Батчер тільки народився у 1971 :) Зрозуміло, він виховувался на книгах Дж.М.Баррі, як і всі англомовні діти.
Та я й не хотіла сказати, то Небувальщину вигадав Батчер. Просто вона мені знайома саме з його книг, з Пітера Пена я такого не пам'ятаю, бо коли то було ))))
Він ще схожий на злодія.
А найбільш злодійське обличчя - у Кілліана Мерфі :) (зірки Peaky Blinders)

image.jpg

При погляді на нього у мене завжди думка: а він справді актор чи все ж таки якийсь серійний вбивця? :d :незрозумію:
Мені він вбивцею не здається, але неприємний, з тих, на кого не хочеться дивитися.

Цей чат можна прибрати? Він мене дратує. Постійно вискакує.

Маєш тобі. А відіграв 5 сезонів гангстера на якого вішались всі баби.
Бенедікт Камбербетч теж кому-то подобається... :eyecrazy: Хоча в це і важко повірити :-)

До речі, актор він дуже класний.. Якось дивилася спектакль "Франкенштейн", де він грав Чудовисько. Чудово зіграв чудовисько! :D
Вважаю, такі ролі йому особливо добре вдаються - бо можна грати без гриму :іржач:

Все що треба знати про порядок у світі.
Ти цей, як його.. Бешкетник, о. Ти чому постійно несеш сюди тексти рос.? Іра ж просила не робити цього :)

А по смислу - згодна. Автор Всесвіту заздалегідь все придумав - як, що буде. Питання тільки одне: навіщо було городити город зі створенням Світу, якщо і так було ясно, що нічого доброго з цього не вийде. :незрозумію:

А може, навпаки? До тебе, как носія української, вимоги ще суворіші? :)
Насправді українські переклади святих писань програють російським, в порівнянні втрачається сила змісту. Можеш знайти ту саму цитату порівняти, вона не має такої сили.

А по смислу - згодна. Автор Всесвіту заздалегідь все придумав - як, що буде. Питання тільки одне: навіщо було городити город зі створенням Світу, якщо і так було ясно, що нічого доброго з цього не вийде. :незрозумію:
Чому не вийде? У стражданнях невігласи виростуть над собою і отримають мудрість.

Ф'ям, на тому вкладенні, що ти показала, нема вимкнути.
Ну, все одно, з телефону воно інакше буде.

Насправді українські переклади святих писань програють російським, в порівнянні втрачається сила змісту. Можеш знайти ту саму цитату порівняти, вона не має такої сили.
А де ти їх бачив? Нещодавно була стаття, що тексти українською давно знищені. Ото в мене тоді і виникло питання - невже жодного не вдалося приховати? Але ж то коли ще було...

А де ти їх бачив? Нещодавно була стаття, що тексти українською давно знищені. Ото в мене тоді і виникло питання - невже жодного не вдалося приховати? Але ж то коли ще було...
Які тексти знищені?

Як на мене, однакове враження.. Бо не дуже відрізняються слова. (Не настільки, як, наприклад, "воскресенье"/"неділя".)

Будь-яке нещастя, що відбувається на Землі і з вами самими, записано в Писанні ще до того, як Ми створили його. Воістину, це для Аллаха легко.

Втім, у мене є пояснення, чого деякі тексти рос. видаються більш драматичними і серйозними, а укр інакше.
Бо укр. - мова щастя, українці як нація дуже нагадують мені багато Адамів і Єв в Єдемському саду. Українці- жартують, бавляться, люблять поїсти, випити, потанцювати, поспівати, щось виростити, збудувати, - веселий народ. Рос. - навпаки, діти нещастя, біди - деструктивна нація. Це я не зараз придумала, а давно так вважаю, ну, як почала цікавитися езотерікою і думати над "долями світу" :-)

Смішні оповідання українською - більш смішні, ніж рос. Серйозні тексти рос. - більш серйозні.

Назад
Зверху Знизу