Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Раптово сьогодні дивилася початок фільму "Догма", епізод з крилами метатрона один в один :іржач:

alan-rickman-metatron.gif
О, я теж такі робив. Тільки чортячі. Наступаєш на хвіст, і вони підіймаються...

Так, зрозуміло. Нерви воно не заспокоює, а навпаки. Бо там не тільки мандали можна робити, а й абстракцію, три рази майже довершила, а потім збій і нічого не можна зробити, все зіпсовано. А це нервує 😡
Але я хоч одну таки зроблю.

Та я не про художника... Що у нього в голові - то його особиста справа :D Але чому це подобається не художникам? Що там гарного?
Ото ж питання як у школі.
Може і задачі такої не ставилось, шоб було "гарно".
Там закладена якась експресія, посил, який у когось знаходить відгук, гармонійне поєднання форм.

Про демонів почала дивитися, але зараз таке не хочеться, може колись
Я теж спробувала.
мене Демони Да Вінчі не відпускають :D
Як на мене, вони сильно переборщили, з самого початку обрушуючи на необережну голову глядача збоченні звичаї Італії 15 сторіччя. Ну хоч би якось по серіям розподілили, чи шо.
Хоча епізод з випробуванням крил був цікавий. Ось би так весь фільм! :клас: Щоб саме про да Вінчі, а не про різних збоченців з числа знаті. Може, там далі буде краще? :)

:клас:
Оті кола, чорне і червоне, справа внизу нагадують музичну платівку. А штрихи у центрі - ноти. :навушники:
Мені б таке і в голову не прийшло. Знов сьогодні створювала мандали - заспокоювалася. Тобто відволікалася. Воно дуже затягує.

Твої улюбленні аудіокниги українською!
Зв'язок та реклама: @cashwkarman

Посилання для друзів -
https://t.me/+RdqzR1X4W-QwOWEy
Натрапила в телеграм. Аудіокниги на Укр мові

Я теж спробувала.

Як на мене, вони сильно переборщили, з самого початку обрушуючи на необережну голову глядача збоченні звичаї Італії 15 сторіччя. Ну хоч би якось по серіям розподілили, чи шо.
Хоча епізод з випробуванням крил був цікавий. Ось би так весь фільм! :клас: Щоб саме про да Вінчі, а не про різних збоченців з числа знаті. Може, там далі буде краще? :)
Я його дивитися стала після серіалу Борджіа. Давінчі – це квіточки в сенсі збочень
Але так, хотілося б більше про винаходи:)

Я його дивитися стала після серіалу Борджіа. Давінчі – це квіточки в сенсі збочень
Але так, хотілося б більше про винаходи:)
А які там винайшли збочення? То просто таке життя було. Про нас теж колись будуть казати що ми були збоченці.

Мені карту витягнули :)
Переглянути вкладення 13218361
ЗРОБІТЬ КРОК ВПЕРЕД І СТАНЬТЕ ТИМ, ХТО ВЕДЕ

Хороша новина полягає в тому, що ви знаєте, чого хочете, і на певному рівні навіть знаєте, як цього досягти.

Зробіть крок вперед і будьте певні в тому, що ви господар свого життя.

Але ☝️ Вам знадобиться новий, більш дисциплінований підхід або новий план. Потрібна стратегія.

Ця карта нагадує вам, що амбіції — це не брудне і не погане слово, що б ви не хотіли створити у своєму житті.

Немає такого поняття, як надто велика ціль. Але варто розділити свої великі плани на кілька легшеі досяжних частин. Повільний, але стабільний перемагає в гонці. Відпустіть в своїй голові будь-які блоки до можливості успіху.

ФОКУС
Ця карта є особливо хорошим знаком для справ, пов'язаних з вашим професійним життям, життєвими цілями та амбіціями або колегою по роботі.

НАПРЯМОК МИСЛЕННЯ
Подумайте, де ви хочете бути через рік – свідомо візуалізуйте це. Напишіть 12-місячний план із детальним описом того, як ви збираєтеся цього досягти.

// Тобто все як я люблю 🤗 але щось вимотує мене дистанційне навчання, без прийнятної офлайн організації учбового процесу всі мої стратегії ідуть котам під хвіст) новий рік вимагатиме нових рішень. :кава:

Мені карту витягнули :)
Переглянути вкладення 13218361
ЗРОБІТЬ КРОК ВПЕРЕД І СТАНЬТЕ ТИМ, ХТО ВЕДЕ

Хороша новина полягає в тому, що ви знаєте, чого хочете, і на певному рівні навіть знаєте, як цього досягти.

Зробіть крок вперед і будьте певні в тому, що ви господар свого життя.

Але ☝️ Вам знадобиться новий, більш дисциплінований підхід або новий план. Потрібна стратегія.

Ця карта нагадує вам, що амбіції — це не брудне і не погане слово, що б ви не хотіли створити у своєму житті.

Немає такого поняття, як надто велика ціль. Але варто розділити свої великі плани на кілька легшеі досяжних частин. Повільний, але стабільний перемагає в гонці. Відпустіть в своїй голові будь-які блоки до можливості успіху.

ФОКУС
Ця карта є особливо хорошим знаком для справ, пов'язаних з вашим професійним життям, життєвими цілями та амбіціями або колегою по роботі.

НАПРЯМОК МИСЛЕННЯ
Подумайте, де ви хочете бути через рік – свідомо візуалізуйте це. Напишіть 12-місячний план із детальним описом того, як ви збираєтеся цього досягти.

// Тобто все як я люблю 🤗 але щось вимотує мене дистанційне навчання, без прийнятної офлайн організації учбового процесу всі мої стратегії ідуть котам під хвіст) новий рік вимагатиме нових рішень. :кава:
Як класно - випадає саме те і в такому стилі, як ти любиш! :кава:
Вірогідно, "любе Мрзд" якось знає, що кому витягувати. :-)

Останнє редагування:
Я його дивитися стала після серіалу Борджіа.
:угу: Давно збиралася подивитися подібний - середньовічний костюмований:

387.jpg

Мабуть, після да Вінчі і подивлюся нарешті :) Воно ж так зазвичай і працює: хочеться дивитися і далі щось подібне :-)

Да Вінчі дивлюся таки і далі :). Занадто вони якось "осучаснили" костюми людей. Не вірю, що люди тоді так і ходили розхристані і напівголі до пояса. Навряд чи сувора церква дозволяла це :ги:

Дівчата, я тільки що влаштувала мовний скандал. Це піпєц яка я зла.
Аптека.
Дитячі книги російською, Чуковський російською.
Кажу - це що?
Вона - ну раз закупили, то не викидати ж їх нам.
Йо майо...

А які там винайшли збочення? То просто таке життя було. Про нас теж колись будуть казати що ми були збоченці.

:угу: Давно збиралася подивитися подібний - середньовічний костюмований:

387.jpg

Мабуть, після да Вінчі і подивлюся нарешті :) Воно ж так зазвичай і працює: хочеться дивитися і далі щось подібне :-)

Да Вінчі дивлюся таки і далі :). Занадто вони якось "осучаснили" костюми людей. Не вірю, що люди тоді так і ходили розхристані і напівголі до пояса. Навряд чи сувора церква дозволяла це :ги:
А цей я дивилась до Борджіа. Ти йдеш моїми слідами:) Да Вінчі це фантазія на задану тему, без обмежень :D

Назад
Зверху Знизу