Мені карту витягнули
Переглянути вкладення 13218361
ЗРОБІТЬ КРОК ВПЕРЕД І СТАНЬТЕ ТИМ, ХТО ВЕДЕ
Хороша новина полягає в тому, що ви знаєте, чого хочете, і на певному рівні навіть знаєте, як цього досягти.
Зробіть крок вперед і будьте певні в тому, що ви господар свого життя.
Але ☝️ Вам знадобиться новий, більш дисциплінований підхід або новий план. Потрібна стратегія.
Ця карта нагадує вам, що амбіції — це не брудне і не погане слово, що б ви не хотіли створити у своєму житті.
Немає такого поняття, як надто велика ціль. Але варто розділити свої великі плани на кілька легшеі досяжних частин. Повільний, але стабільний перемагає в гонці. Відпустіть в своїй голові будь-які блоки до можливості успіху.
ФОКУС
Ця карта є особливо хорошим знаком для справ, пов'язаних з вашим професійним життям, життєвими цілями та амбіціями або колегою по роботі.
НАПРЯМОК МИСЛЕННЯ
Подумайте, де ви хочете бути через рік – свідомо візуалізуйте це. Напишіть 12-місячний план із детальним описом того, як ви збираєтеся цього досягти.
// Тобто все як я люблю 🤗 але щось вимотує мене дистанційне навчання, без прийнятної офлайн організації учбового процесу всі мої стратегії ідуть котам під хвіст) новий рік вимагатиме нових рішень.