Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Особливо вся лінійка читалок у цьому досягла успіху :D
Дуже рада, що є багато людей, які можуть 3-4 години на день просто сидіти в кріслі і водити очима по тексту.

Для мене це дивно. Навколо такий цікавий світ, навіщо очі стирати о вигадки інших людей.
Особливо цікаво про дичину відносин чоловiкiв та жiнок 200 років тому.

Дуже рада, що є багато людей, які можуть 3-4 години на день просто сидіти в кріслі і водити очима по тексту.

Для мене це дивно. Навколо такий цікавий світ, навіщо очі стирати о вигадки інших людей.
Браво, Ира:D

Не ха...., а комьютери вбили книги.
Їх ніхто не читає. Крім пенсів та навколопенсів. І то тільки тому що літні погано знають інтернет і таке інше.
Навіть ті, хто любить книги, читає зовсім мало. На книжки немає часу.
Я читаю, Іронія читає. Дуже багато книжок в рік. Час на книжки завжди знаходиться.
Особисто я читаю книжки онлайн, от прямо так: прочитала новини, поряд відкриваю книжку в улюбленій читалці онлайн - лов.ридер - і читаю.
Наприклад:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Тобто немає ніякого протистояння інтернет - книжки. :ги:

Це моє найулюбленіше зайняття. Читала б і читала, і не 3-4 години, а практично цілий день з перервою на сон. :-) Мене зрозуміють тільки такі ж навіжені книгомани. Ти не така, тому зрозуміти не в змозі. Так само я не можу зрозуміти твоїх аргументів про те, "як це можна - водити очами по тексту". :D

Ось і добре. Це не математика і правил немає.
Мистецтвом може бути все, що завгодно, якщо комусь захочеться так думати.

Ілон Маск може почати фоткати какашки свого песика. І, напевно, це теж комусь сподобається. Кожна какашка теж неповторна)) А автор взагалі суперзірка
Ну а якби ти не знала хто автор і думала що звичайний художник?

:угу: Так, це цікаво. Наприклад, у серії Дрюона "Прокляті королі" - навіть не 200 років тому, а 14-те сторіччя.
До біса цікаво, які тоді любили люди, як вони жили, які були традиції.

А ось приклад ще "гірше". У мене книжка одна з улюблених - Георг Еберс, "Уарда". Там взагалі про відносини людей в древньому Египті, ще до будування пірамід.

Я читаю, Іронія читає. Дуже багато книжок в рік. Час на книжки завжди знаходиться.
Особисто я читаю книжки онлайн, от прямо так: прочитала новини, поряд відкриваю книжку в улюбленій читалці онлайн - лов.ридер - і читаю.
Наприклад:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Тобто немає ніякого протистояння інтернет - книжки. :ги:
Кому ти то пояснюєш 🤣
Я скажу краще: зараз ніхто не малює. Тож ШІ - саме те, що треба, бо малювання своє віджило, ото ще дехто з пенсів малюють іноді, якщо рука не тремтить. Навіть книжки, які ніхто не читає, люди читають більше, ніж займаються малюванням. Це дуже дивно: навіщо ото сидіти і возюкати олівцем по одному аркушу годинами, і навіть днями, коли навколо такий цікавий світ. За цей час можна кілька книжок прочитати і в своїй уяві 100 картин намалювати :клас:

навіщо ото сидіти і возюкати олівцем по одному аркушу годинами, і навіть днями, коли навколо такий цікавий світ. За цей час можна кілька книжок прочитати
То є так . :пиво: :клас:

Стільки ще цікавих книжок в світі нечитаних! Я ось думаю з гіркотою: щоб усе прочитати, треба кілька життів поспіль. А воно ж не складається десь, кожне життя як з першого разу :-) І кожен раз, кожне життя думаєш: треба кілька життів! :іржач:

переконати вас не вдасться
тож переходжу до образ

(с) Борис Харченко
:D

здавалось навіть для емоцій
не залишалось більше сил
та ти прийшов і добрим словом
збісив
© Муля

:іржач:

:угу: Так, це цікаво. Наприклад, у серії Дрюона "Прокляті королі" - навіть не 200 років тому, а 14-те сторіччя.
До біса цікаво, які тоді любили люди, як вони жили, які були традиції.

А ось приклад ще "гірше". У мене книжка одна з улюблених - Георг Еберс, "Уарда". Там взагалі про відносини людей в древньому Египті, ще до будування пірамід.
Я читала всю серію Дрюона. Королі, замки, тамплієри, кохання, отрути. Дуже цікаво у 16 років))) Зараз уже 34 і є чоловік, дитина та інше сприйняття життя.
Книги нічому не навчать. Як розвага це нудно, довго, повільно. Мені здається, люди читають, бо звикли.
А ті, кому зараз 20 звикли не читати.

І ось чесно незрозуміло коли читати? Це - супер, дуже добре. Просто чи не вистачае часу, чи є щось цікавіше ))))
Все це строго Імхо. Але дивлюсь по знайомих. У всіх + – також.

Ну а якби ти не знала хто автор і думала що звичайний художник?
В інтернеті дуже важко зрозуміти та оцінити маленькі картинки на екрані. У цих картинах вище є деяка стилістична алюзія з відомими традиційними художниками. Поки не розумію з ким

Я сьогодні втомилася і вже голова ні бум бум))) На перший погляд вони взагалі не подобаються. Неважливо людина малювала , чи AI

Коте одного фб-френда :) (1 кішка, 2 кота). Такі блискучі :любов:

image.jpg

Назад
Зверху Знизу