Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Так, у ШІ з кінцівками поки проблеми, не навчився рахувати. У тих картинках, що я собі на сторінку перепощувала, деякі коні взагалі без ніг.
Ну і що. Пару років тому ноги могли бути в любому місці картини.
Людина відбирає результат. 20 зображень невдалі, але потім одне з реально художньою цінністю.

AI-додаток згенерував мені "Портрет королеви лісу".
Це дуже красиво.
Дуже красиво. Але, на жаль, немає ніякого відношення до малювання ))
Це дуже цікавий , автоматизований, замінник фотошопа. Коллажи ,які замість людини робить комп'ютер.
Мені здається, що це як співвідношення між самостійним читанням книг і подивитися їх екранізації. Ваше уявлення замість вас малює хтось інший.
На жаль, це скоріш за все, вб'є малювання в традиційному розумінні.
Яка дитина захоче вчитися, возитися з фарбами, олівцями, якщо можна написать декілька ключових слів. А все інше зробить ця талановита нейромережа.

У майбутньому вже не буде смішно, якщо у нейро - "художника" спитають "А ви малювати вмієте?"
:незнаю:

Дуже красиво. Але, на жаль, немає ніякого відношення до малювання ))
Це дуже цікавий , автоматизований, замінник фотошопа. Коллажи ,які замість людини робить комп'ютер.
Мені здається, що це як співвідношення між самостійним читанням книг і подивитися їх екранізації. Ваше уявлення замість вас малює хтось інший.
На жаль, це скоріш за все, вб'є малювання в традиційному розумінні.
Яка дитина захоче вчитися, возитися з фарбами, олівцями, якщо можна написать декілька ключових слів. А все інше зробить ця талановита нейромережа.
А хто сказав що необхідне малювання? Все як в інших сферах життя - потрібен стіл додому - столи виробляють на фабриці, можна придбати там. Не влаштовують фабричні - купуєш пиломатеріали і майструєш собі ексклюзивний стіл. Так що нічого не вб'є.

У майбутньому вже не буде смішно, якщо у нейро - "художника" спитають "А ви малювати вмієте?"
:незнаю:
Він же художником не перестане бути. У нього є відчуття прекрасного, стилю, композиції. В нього просто інструменти міняються.

інше зробить ця талановита нейромережа.
Нейромережа використовує досвід і методи сотень художників, роботи яких їй демонструють. І на виході виходить колективно-безсвідомий продукт, який нікому не належить, але приносить задоволення всім.

А хто сказав що необхідне малювання? Все як в інших сферах життя - потрібен стіл додому - столи виробляють на фабриці, можна придбати там. Не влаштовують фабричні - купуєш пиломатеріали і майструєш собі ексклюзивний стіл. Так що нічого не вб'є.
Мистецтво перетворюється у автоматизоване ремесло.
Не дуже коректно порівнювати малювання з виготовленням меблів. Стіл має прикладне значення. Без нього аж ніяк))
А цією автоматизацією цінність таких "малюнків" - полкопійки у базарний день

Він же художником не перестане бути. У нього є відчуття прекрасного, стилю, композиції. В нього просто інструменти міняються.
Ніякого відношення до особистого відчуття, малюнки нейромережею не мають.
Це в фотошопі , людина особисто шукає потрібні фото і малюнки. А потім з допомогою інструментів фотошоп створює власну картину.
Нейромережа це якась , российскою мовою - скатерть самобранка.
Нічого не потрібно вміти. Просто написати чого бажаєш.
Смішно. Скажить краще, що це дуже приваблива іграшка для людей хто не вміє, але бажає )))

У якому сенсі кому? Головне щоб самої людини було цікаво))
Я не написала, що нейромережа - це погано.
Навпаки, це дуже цікаво.
Але це не можна називати малюванням.
Це автоматизоване відображення уявлення.
Ключове слово "автоматизоване". Це не мистецтво.

Ні, результат завжди непередбачуваний. І корективи внести неможливо.
Це дійсно так. Але що в цьому малюнку нейромережі від вас, крім ключових слів ?
Малюнок руками це як почерк. Це дуже індивідуально. Різні картини і малюнки , а почерк один, авторський.

Так, у ШІ з кінцівками поки проблеми, не навчився рахувати. У тих картинках, що я собі на сторінку перепощувала, деякі коні взагалі без ніг. Але ж які цікаві ідеї воно вигадує, сказала б я, якби це було про живу істоту. Просто дивовижно часом!
Не обижайся, но мне никакой рисунок не понравился.
Масс маркет. Мне как зрителю вообще не интересно смотреть. Это игрушка, не более того. В общем нет магии и негде ее взять.

Ну і не називайте. 🤷‍♂️
Цікаво, якщо нейромережа почне писати вірші по ключовим словам, це вірші чи ні? )))
Ви своім розумом сочиняете пиріжки. А якщо просто теги ввести и пірожок готов. Це як?

Це дійсно так. Але що в цьому малюнку нейромережі від вас, крім ключових слів ?
Малюнок руками це як почерк. Це дуже індивідуально. Різні картини і малюнки , а почерк один, авторський.
Так само є стилістика в якій багато авторів працює. Поставиш без підпису і як одна людина зробила. Це все говорить егоїстичне бажання виділитись.

Цікаво, якщо нейромережа почне писати вірші по ключовим словам, це вірші чи ні? )))
Ви своім розумом сочиняете пиріжки. А якщо просто теги ввести и пірожок готов. Це як?
І що складного підібрати слова? Штучний інтелект і вірші пише, і прозу. Задають зразок - і вуаля.

https://www.google.com/amp/s/habr.com/ru/amp/post/529640/

Ну і що. Пару років тому ноги могли бути в любому місці картини.
Людина відбирає результат. 20 зображень невдалі, але потім одне з реально художньою цінністю.
Та згодна. Але ж воно вчиться, гадаю, що через деякий час проблем із цим не буде. Аж трохи лячно - так і до повстання машин недалеко. Ми, звісно, цього не побачимо.
Щодо відбору найкращих, буває, що є якась неперевершена загалом, але з дефектом. А ті, що без дефектів, менш цікаві.
Не обижайся, но мне никакой рисунок не понравился.
Масс маркет. Мне как зрителю вообще не интересно смотреть. Это игрушка, не более того. В общем нет магии и негде ее взять.
Та чого мені ображатися, не моя ж робота :) Але це ще ні про що не говорить. Бо ти б могла показати мені картини відомих художників і мені б теж нічого могло б не сподобатися. Справа смаку. Наразі мене більше захоплює, що машина так може, але от кицька-людина, наприклад, дуже гарна, як на мене. Дуже подобається ❤️

Назад
Зверху Знизу