Статус: Офлайн
Повідом.: 36637
Повідом.: 36637

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Панчохи чи що.Хм. Уявив як би воно виглядало, якби то були високі чулки.
То не єдиний варіант, й інші бачилаАаааа!Збережу для втілення
![]()
Попередня у пранні? ))це тимчасово![]()
![]()
![]()
Суворі взаємини. Жахвони відписалися один від одного у соціальних мережах.
![]()
Інші не схожі на динозаврів-крокодилів, а нам треба саме динозаврівТо не єдиний варіант, й інші бачила
Обоже. Це щось неймовірне. Готував вже ?Так. Дізнався у блогерки рецепт - фаршировані підсмажені квітки кабачка.
Оооо він змінив стать . (Не знаю як тут робити спойлер.з мобільного ). Тепер він дівчинка чи недо хлопчикМабуть так і є ))) А ось ранковий ромашковий Янукович )))
Сподіваюся Іронія вибачить за зайві малюнки
Переглянути вкладення 13213121
Оооо. Це цікаво. І це образ зесеуІнші не схожі на динозаврів-крокодилів, а нам треба саме динозаврів
Йолку пропонують у вигляді динозавра. Але це вже перебір.
![]()
![]()
Приходь у фб вірші писати 😂😂.янукович-немовля
в платтячкє із сітца
десь побіг по шпалах ***
й не таке насниться
Малювала Януковича у відповідь на допис, що бабуся на іншому малюнку, на нього схожа))Оооо він змінив стать . (Не знаю як тут робити спойлер.з мобільного ). Тепер він дівчинка чи недо хлопчик
Де цікаво мені взяти кабачки в місці де я знаходжусь, ще й в грудні з квітками?Обоже. Це щось неймовірне. Готував вже ?
Як можна фарширувати квітки кабачка?Дізнався у блогерки рецепт - фаршировані підсмажені квітки кабачка.
Дуже просто, нарвала квіток, нашпигувала начинкою, підсмажила і схрупала.Як можна фарширувати квітки кабачка?Ти нічого не переплутав?
![]()
А для чого нам динозаври? Це рік дракона буде?Інші не схожі на динозаврів-крокодилів, а нам треба саме динозаврів
Йолку пропонують у вигляді динозавра. Але це вже перебір.
![]()
![]()
Та не треба вже спойлер. Воно ж тепер цитує невеликі картинкиОооо він змінив стать . (Не знаю як тут робити спойлер.з мобільного ). Тепер він дівчинка чи недо хлопчик
Ні, рік не дракона. Як динозаври для чого? так для душі ж.А для чого нам динозаври? Це рік дракона буде?