Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Якщо я правильно зрозуміла твою думку, то може не "користь", "сенс" буде більше доречно.
"Ніт!" :ніні: :)

Не бачу, який там смисл. А от "польза" є. Не відчувати холод, голод, не відчувати, що шкіра вже прозора і покрита болячками. (якщо жити у лісі без даха на головою, без теплих речей і годуватися тільки якимось ягодами-корінням). От вже сенс із цього можна якийсь вилучити, еге ж :рл: Як на мене, це тільки *польза", сенса как не було, так і нема...

:D

Труби приватних хатинок схожи на ці шиї :)
Приватні будинки повністю сховалися у тумані, ніяких труб :) Тільки верхівки дуже високих ялинок (на рівні 6 поверху) стирчали :)

"Ніт!" :ніні: :)

Не бачу, який там смисл. А от "польза" є. Не відчувати холод, голод, не відчувати, що шкіра вже прозора і покрита болячками. (якщо жити у лісі без даха на головою, без теплих речей і годуватися тільки якимось ягодами-корінням). От вже сенс із цього можна якийсь вилучити, еге ж :рл: Як на мене, це тільки *польза", сенса как не було, так і нема...
Я мала на увазі, що сенс в тому, щоб вижити, попре все. Я взагалі не розумію таких добровільних знущань над собою. Бо здоровий дух може бути тільки в здоровому тілі.

Приватні будинки повністю сховалися у тумані, ніяких труб :) Тільки верхівки дуже високих ялинок (на рівні 6 поверху) стирчали :)
Тоді це лапи чудовіськ, які лежать в тумані на спінках кінцівками вгору))

Привіт, район дуже ХТЗ нагадує
Дуже подобається. Мабуть, дуже затишно і зручно там жити місцевим.. Будинки розташовані через бульвар, не дуже одне одному очі мозолять :rolleyes:
Іра, тобі нагадує? :)

Тоді це лапи чудовіськ, які лежать в тумані на спінках кінцівками вгору))
:D гаразд :угу:
Я мала на увазі, що сенс в тому, щоб вижити, попре все.
Мені здається сенс в цьому дуже сумнівним. :) Чи й не суперцінність - життя на Землі.. І взагалі, будуть ще тищі реінкарнацій, можливо, більш комфортних. Додам, не наполягаю на своїй думці. Всі мають право думати по-своєму.
Я взагалі не розумію таких добровільних знущань над собою.
Вони не добровільні, людей туди закинула доля.

Я мала на увазі, що сенс в тому, щоб вижити, попре все. Я взагалі не розумію таких добровільних знущань над собою. Бо здоровий дух може бути тільки в здоровому тілі.
Що незрозумілого в аскезі?
Аскеза укріпляє тіло.

Добре, що я не в цій кніжці :)
Насправді піде Сатурн по 12 дому - і физдарики, станеш аскетом аж бігом. А ні - то на січку і на повторну переробку. Сатурн це серйозно. :кава:

Назад
Зверху Знизу