Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Слухайте, так тепер же тут не буде отих постів з одним смайлом (чи буде дуже рідко)))) Оооо, я вже люблю новий форум! :любов:

Два. Бобра :D

beaver-27.gif

Останнє редагування:
Слухайте, так тепер же тут не буде отих постів з одним смайлом (чи буде дуже рідко)))) Оооо, я вже люблю новий форум! :любов:
А чому не буде? Не побачила підстав :)

До речі, твої картинки великі за розміром, тобі це тепер ок? Тому що мені-то все одно, і раніше було норм.

Дімокс не хоче знімати з мене кураторство теми :незрозумію:, хоча я йому написала, що 2 куратори на таку маленьку тему якось смішно.

Як влаштуватись декоратором теми?

Останнє редагування:
Напиши собі під авою "декоратор теми", - буде смішно :ги: куратори, деко(у)катори.. кура(я)тник якийсь... :іржач:
Будь-яке слово на "тор" у такому зв'язку буде смішно - дестабілізатор теми, конспіратор теми, екстраполятор теми, навігатор теми... :іржач:

Вечірній чай з рідної чашки.
Мої чашки по всій країні розтикані))
Ціла колекція.

IMG-20221008-204029.webp

Будь-яке слово на "тор" у такому зв'язку буде смішно - дестабілізатор теми, конспіратор теми, екстраполятор теми, навігатор теми...
:угу:

Але - тільки не навігатор! Цей персонаж нас задовбав деякий час назад своїм *****ізмом :)

Як ти зробила віконце в телефоні
А ти бачив повідомлення, де я тебе питала *чи пам"ятаєш ти, на ЛФ була можливість відповідати на конкретний пост юзера?". Щось я його не бачу, той пост. :незрозумію:

Ну, неважливо. Пішла на ЛФ і подивилася сама. Там теж нема такої можливости. Це дуже дивно.

Зате там лайки різноманітніші і можна ставити дизлайк.

экскаватор темы - это хфшный полубухой археолог, но вполне атмосферный :іржач: (иногда одергивают)
доброе утро, однако, гкчп-2 проявиЛОСЬ ремиссией и Харьков не обстреливался этой ночью.
чего не скажешь про Запорожье.

Назад
Зверху Знизу