Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
100%А тепер нас двоє кураторів. Це добре
Треба, щоб була можливість одразу з поста юзера відповісти у приват.Може з ЯЛеною так жорстоко не будеЯ тебе лiста зараз надішлю
Ти пам"ятаєш, як було у ЛФ? була там кнопка "відповісти у ПП"?Яких курей
Оскільки я завжди пишу з компа або ноута, у мене взагалі не було ніяких страждань по функціоналуТак , с компа зручнише. Я, як завжди, все пропустила, не знала, що щось змінюватиму, заходжу з ранку та оп. Не було меж моєму подиву![]()
а если и + и _ то тоди как?Оскільки я завжди пишу з компа або ноута, у мене взагалі не було ніяких страждань по функціоналу. Все те ж саме, тільки дизайн інший трохи. Як почитаю страждання юзерів в темі у Главному, то якась смуга, то ави десь посередині - дивуюся
Щодо ріп. Якщо Дімокс зробить можливість відповісти одразу у приват з будь-якого поста - буде те ж саме (майже), що й ріпи. Але не буде "репутація" зростати, слава тобі господи. Як мене це зростання репутації задовбує.
Ріпи, але без зростання репутації - це ж саме те, що я взагалі-то й хотіла. Так що, виходить, перехід на Ксенфоро це для мене плюс??
![]()
![]()
Якщо ставили мінус, тоді "репутація" зменшувалася, звісноа если и + и _ то тоди как?
Я з ним поспілкувалася. Він сказав, що лінкдог тут бешкетував. Так що мабуть переплутав теми. Але це чудово, тепер коли мене нема, ти зможеш наглядатиЩойно прочитала лист від Дімокса, де він пише, що зробив мене куратором теми. А якої, не написав. Полазила по темах, включаючи свою Муз. асоціації - ні, не там. (у Задзеркалля не дивилася, бо ти ж куратор). А воно он що, виявляється.
Може, забув, що тут вже є куратор?
Вчора писала йому з черговим проханням знести клона лінкдога. Зніс. Мабуть, це нове кураторство якось пов"язане з цим проханням. Хоча зовсім не тут були ті повідомлення. Тут треба давати кураторство над розділом, не менше![]()
Це зручно, так.Але це чудово, тепер коли мене нема, ти зможеш наглядати![]()
Не тут. Якби тут, я б тобі сказала, не чекаючи випилювання.лінкдог тут бешкетував. Так що мабуть переплутав теми.
Нажаль, нечітко. Розумію, в дорозі чіткості не може бутиТараканівський форт![]()
Нажаль, нечітко. Розумію, в дорозі чіткості не може бути![]()
Твою гарну картинку заберу до нас. Тільки мені за твоїм посиланням дали кращу - без напису і більшу.
, но очень интересно (с)ничего непонятно
Це не абсурд, це дотримання першоджерела. Там було два однакові персонажіне переважує абсурдності того, що в темі аж два куратори.