Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Re: Зазеркалье

я не змогла до них додзвонитися.
"ДіЯ" маєтє? Відверто кажучи, я ніколи не користувався цією функцією. Не було можливості випробувати. Мовчки бив пику і на цьому все закінчувалося.

Подзвони скажи поскільки зараз в Харкові бандерівці ти забереш його квартиру.
Шо, вот так сразу в лоб? Можно ж и подготовить чела сначала, сказать шо его квартира давно уже записана как имущество ВСУ...

"ДіЯ" маєтє? Відверто кажучи, я ніколи не користувався цією функцією. Не було можливості випробувати. Мовчки бив пику і на цьому все закінчувалося.

Вже все вирішено за допомогою задзеркальця :)

Оскорблєніє - це не обов'язково матюки.
Саме так. Дивно, шо хтось цього не розуміє. :незрозумію:

**
Бачила тему "Вимоглива та вибаглива"? Як на мене, цi cлова повнi аналоги, без найменших нюансiв :D

Всіх Задзеркальців з Великоднем!
Бажаю добра і миру, щастя і любові, достатку і злагоди.
Тримаємося.

c23c331cce85dcb2b9.webp

Всіх Задзеркальців з Великоднем!
Бажаю добра і миру, щастя і любові, достатку і злагоди.
Тримаємося.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Дякуємо! Смачний стіл :) А я хотіла ще з ранку поздоровити картинкою, але в мене з ними біда - з телефону не можу вставити, а ноут тормозить.
Бачила тему "Вимоглива та вибаглива"? Як на мене, цi cлова повнi аналоги, без найменших нюансiв :D

Для мене, мабуть, все ж таки незначний нюанс є, бо вибаглива мені уявляється ще й вибриками. А може й ні , бо дуже схожі слова. От як начальниця вибаглива, то без вибриків, а я дружина - то так :)

Дякуємо! Смачний стіл :) А я хотіла ще з ранку поздоровити картинкою, але в мене з ними біда - з телефону не можу вставити, а ноут тормозить.

Будь ласка. :)
Пасочки пекла самостійно.. перший раз.
Їх вже нема. Частину з'їли, іншу раздала.
Кажуть, були смачні. :)

Требовательная и избирательная...
У нас образовался стихийный филологический клуб :D
Ну ладно, подумав, я решила, что нюансы всё-таки есть: вимоглива просто требовательная, а вибаглива ближе к "примхлива" (капризная).

У нас образовался стихийный филологический клуб :D
Ну ладно, подумав, я решила, что нюансы всё-таки есть: вимоглива просто требовательная, а вибаглива ближе к "примхлива" (капризная).
Можно и так сказать. :угу:

Вот моя нова картина "Доля ведмедя".

BFfr.jpg

Супер! :клас:
Ти зареєстрований у ФБ? Мені здається, що ти казав, що ні, але може помиляюся...
Надо было ишо подсолнух сквозь глазницу прорастить...

А ти в ФБ?

Треба приєднатися до якоїсь групи?

так. Я створила групу, щоб пиріжки писали не рос, а українською. І бажано ще й лайкати, а якщо поділитися - то взагалі супер. А може в тебе є знайомі, які рифмують? Бо мало авторів. Хоча я дуже щаслива від того, що приднався відомий IceBerg. Сказав, що давно хотів писати ці віршики мовою, але не було де. А тепер є :)
Хоча там і російською є, але вони проукраїнські.
https://www.facebook.com/groups/651752132593750

Назад
Зверху Знизу