Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Re: Зазеркалье

Если бы я жил в Харькове, я бы подарил тебе нормальный холодильник. А ты бы за это подарила мне хорошую книгу. Про то, как правильно быть дедом.

Расстояние не помеха, в наше-то время :))

Если бы я жил в Харькове, я бы подарил тебе нормальный холодильник. А ты бы за это подарила мне хорошую книгу. Про то, как правильно быть дедом.
я бы тебе тебе и без холодильника подарила хорошую книгу :D Про деда нету, но че-нить нашли бы :)
Та да. Но у меня привифки нет и куаркода
вот недавно Женю вспоминала, он писал, что приехать проблема. А мне в ФБ попался вопрос: люди спрашивали как приехать по вызову. Ездят, вроде, без проблем...

1638874772_pressa_tv_socseti-18.webp

Думаю, кто-то пошутил. Наверняка так и скажут после проверки..
Те що с дитиной усе гаразд було зрозуміло одразу. Бо мені кинули сумний відосік де вони в шапках, куртках та масках стоять під дождем на стадіоні, та планують куди бігти, якщо вибухне :rolleyes:

Халепа почалась потім - гроші, картки, проіздний, а головне ключи - залишилися у школі в рюкзаку. Їх відпускають додому, та як вона зайде, бо допіздна нікого дома не буде. Оті мені мамкіни міньори

А ось шо дійсно вибухнуло, то класний чатік, бідолашний керівник. Бо почалось: а Петрик не взяв черевики і тагдаліє. А в школі працює поліція нікого не пускають.

дяка :пиво: я підписана на Моновну
Я тоже :угу:

Очень забавная дама :)

https://www.facebook.com/monovaolena

Поки мамкіни аналітики вирішують, здасть дідо Байден Україну, чи пронесе цього разу, побуду мамкіним кінокритиком. І розповім вам про серіал, який в жодному разі дивитись не треба, ну бо це ой всьо.
предупреждаю: матюкаеца. :ги:

https://t.me/monovaolena
предупреждаю: матюкаеца. :ги:
але ж так досконало :D
булавою нахитнув би залюбки і втік городами
нападі несамовитої патріотичної люті
феєричного просьору полімерів
Йосип голий
Дати джмелика
Дідька лисого…
За патли та в пику

але ж так досконало :D
булавою нахитнув би залюбки і втік городами
нападі несамовитої патріотичної люті
феєричного просьору полімерів
Йосип голий
Дати джмелика
Дідька лисого…
За патли та в пику

Тест

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Малювала картину два роки. Уже домалювала.

Назад
Зверху Знизу