Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Re: Зазеркалье

Из крупногабаритного такого уже ничего нет:D Накопившиеся книги. Но я уже перешагнула через воспитанное "Книги это ...бла,бла, бла, бла..." Выношу в подъезд на подоконники, их забирают.
вот с книгами кстати - да, устойчивый шаблон из детства. у меня у детеныша была аллергия на пыль - пришлось избавляться, все в библиотеку зафигачила. А с появлением электронных книг, бумажные не покупаю в принципе :)

Просто в мене мало речей
ну, як мало... Відносно. Нещодавно говорили з Танею про шафу. І я категорично відстоювала, що вона дуже потрібна, ажде там речі на усі сезони. Дублянка, 2 пальто, вітрівка, куртка... ще одна кожана, я її не ношу, бо мерзну, але там гарне хутро, через нього і купила :іржач: Може я ту річ раз у 2 роки одягну, але ж вона буде мені потрібна саме тоді!
Нагадала собі дівчину у книжці про шопоголіка. Вона скупала речі і зберігала їх, навіть не вдягаючи ні разу. Гарна книжка :D

Нагадала собі дівчину у книжці про шопоголіка. Вона скупала речі і зберігала їх, навіть не вдягаючи ні разу.

Якби їй стукнуло 60, а вона все ще їх зберігала, це було б ближче до суті.

А я не выкидывала, но найти не могу. Три куска тканюхи для рукоделия. В точечку, голубая и изумрудная. Помню, как аккуратно их сложила стопочкой и все. Сегодня второй раз перевернула весь "сундук" с рукодельным - нету.
надо попросить домового, чтоб помог найти. Или вернул :ги:
все одно :)

Якби їй стукнуло 60, а вона все ще їх зберігала, це було б ближче до суті.
вона набрала дуже багато кредитів і їй довелося ті речі розпродати на аукціоні. Із сльозами на очах.

так... вернулась на свою голову. Вечер канул в Лету. Даже сериал не посмотрела. Не буду больше столько писать :мораль:

По-моєму в Італії є звичай перед Новим Роком викидати з балкона зайве барахло прямо на вулицю. Стара енергетика летить в утиль, готове місце для нової енергетики.:клас:
Я не отримую енергетику від викидання чи придбання речей. В мене з'являється нова енергетика від спілкування, якихось творчих дій (інтелектом чи руками), кіно цікавого, прогулянок.
Тобто барахло звичайно потрібно викидати, щоб не жити в ньому - але енергетика :незнаю:

Зовсім гламурні якісь проблеми.
ну так вона ж шопоголік. Вона брала кредити і купувала брендові речі на розпродажах. А потом кредити перестали давати, а стали погрожувати судом, бо набралося дуже багато боргів.
Треба запостити шматочок книги. Вона цікава. Але тільки перші дві, потім мені вже набридло, бо я антагоніст шопоголізма, для мене все це дуже дивно. Хоч про дічину й цікаво :)

Из старых книг сейчас делают симпатичный декор )))

160304000627e48f6a25089651690250412f63de7f65.webp

dd580b8de711c5a20d24b.webp

Назад
Зверху Знизу