Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Re: Зазеркалье

:кава:
1a16a30d53107f1163.gif

:D

Модно так зараз. Трохи народ відстав від тренда.

Гарно.
Мені загорілось купити тюль з метеликами щоб на кухні повісити, бо у мене там і кухня, і столова, і творчий кабінет.
Купила і тільки тоді дотумкала що на кухню довгий тюль не пасує - вікно завжди відкрите, люблю на вулицю дивитись, треба коротеньке шось.
Думаю куди прилаштувати. На балконі у мене творчий кабінет № 2 але тюля не вистачить на всю довжину, та й взимку я на балконі рідко буваю.
В кімнату хіба що, але не дуже пасує до шпалер і я вже на шпалери недобрим оком накидаю))
Не мала ото клопоту)

Купила і тільки тоді дотумкала що на кухню довгий тюль не пасує - вікно завжди відкрите треба коротеньке шось.

Да да, жалюзі буде позручніше.

Думаю куди прилаштувати.

Ціла епопея з цими тюлями, шторами. Мені пошили "під гармошку" з запасом, так шо з двох великих потім вийшло ще дві менші якраз на одинарне вікно. Думаю куди прилаштувати.:D

Гарно.
Мені загорілось купити тюль з метеликами
Ціла епопея з цими тюлями, шторами.

Вот что вы делаете? Теперь придется держать себя в руках, чтобы не наворотить чего-нибудь с окнами:D

Это завтрак от мужа.
Паштет из кролика моего изготовления.
А так- все он: бутерброды, яйца всмятку, капучино.
Вслед за ребёнком я вышла из строя, хотя деть в строй уже вернулся.
Притянул из школы все-таки какую-то хрень.

Это завтрак от мужа.
Вслед за ребёнком я вышла из строя, хотя деть в строй уже вернулся.
Притянул из школы все-таки какую-то хрень.
Дык паштет - самое главное.:клас: И скорейшего выздоровления вам.

:любов:

Гарно.
Мені загорілось купити тюль з метеликами щоб на кухні повісити, бо у мене там і кухня, і столова, і творчий кабінет.
Купила і тільки тоді дотумкала що на кухню довгий тюль не пасує - вікно завжди відкрите, люблю на вулицю дивитись, треба коротеньке шось.
У меня мало того что короткий тюль на кухне, так ещё и всегда отдёрнутый днём, чтоб не загораживал деревья :любов:. А вечером, когда темно и деревьев не видно, тоже полуотдёрнутый, т.к. на окне травка для кошки и ей туда надо :D

Ты, кстати, своей выращиваешь травку? На сколько хватает? У меня 2 недели - и уже сохнет, новую надо..
Лена, к тебе тот же вопрос. В какой ёмкости выращиваешь травку для котов и на сколько хватает?

Это завтрак от мужа.
Я как раз хотела спросить, что в чашке, а ты уже и сама написала :) У вас кофемашина, чтоб разные виды кофе делать?

Выздоравливайте! После окончания детем школы, количество "каких-то хреней" в масштабах семьи резко сократилось.
Школа - это зло! :мораль: :угу:

Назад
Зверху Знизу