Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Re: Зазеркалье

jBqMxuL.jpeg

А ви читали Щоденники Домовика з Котом? Якщо ні, то я йду до вас з українським перекладом?
10 липня
Почав вести щоденника. Останні 150 років пам'ятаю, а те, що раніше було – забувати почав. Буду записувати, може, стане в нагоді. Зошита поцупив у Господині, думаю – не помітить.
11 червня
Не вимила посуд? – Попрощайся із сережками. Зовсім вже розслабилися, людці...
12 липня
Було нудно. Всю ніч ганяли по хаті з Котом наввипередки. Господиня прокинулася, дала йому стусана і замкнула в коморі. За це витиснув залишки зубної пасти в смітник. Кіт засмучений і злиться на мене за те, що ганяємо разом, а дістається тільки йому.
14 липня
Вночі знічев'я гримів посудом і тупав. Господиня залізла під ковдру і думала, що це їй допоможе. Смішна вона у мене...
15 липня
Приходив товстий піп з кадилом, засмердів всю хату. Сказав Господині, що все буде добре. А ось фіг вам... Мене кадилом не проймеш.
17 липня
Звалився з шафи, розбив вазу. Знову дісталося Коту. Тепер він зі мною не розмовляє. Тільки сидить і дивиться з осудом. Незручно якось вийшло...
18 липня
Господиня пилососила. Півтори години просиділи з Котом під ліжком. Пекельна машина! Зате з Котом помирилися.
21 липня
Довго не писав, після прибирання Господині три дні шукав щоденника. Нічого цікавого. Приходив до неї якийсь чувак з квітами, залишався ночувати. Попросив Кота напаскудити йому в черевики. Той довго відмовлявся, але я пообіцяв йому дістати іграшку з-під дивана. Погодився. Знову отримав люлів. Каже, що я – гівно.
22 липня
Вночі душив Господиню за старою звичкою. Тепер цей чувак ночує у нас щоночі. Каже, що він її захистить. Рембо, блін!
23 липня
Вночі душив чувака. Дістав вже. Не подобається він мені.
24 липня
Робив прибирання в хаті. Господиня не може знайти ланцюжок. Думаю підкинути його в лоток Кота.
27 липня
Приїжджали з битви екстрасенсів. Кожного посилав нафіг, ніхто не послав назад. Зате сказали, що я – дух покійного дідуся Господині. Брешуть. Він поїхав 2 роки тому.
29 липня
Господиня тепер залишає мені молоко під грубкою. Думає, я там сплю. Знайшла дурня! Я тепер сплю з нею на ліжку, благо чувак сцить і більше не приходить.
30 липня
Натикала по всій квартирі іконок. Походив, подивився... Раніше краще малювали...
3 серпня
Господиня весь день бігала по хаті, шукала Кота. Думала, що він втік. Сиділи в шафі, іржали.
5 серпня
Забув увімкнути стелс-режим. Господиня побігла за фарбою для волосся.
9 серпня
Співали пісні з Котом. Господиня дзвонила до ветеринара. Кіт тепер переживає за свої шарундули.
12 серпня
Все-таки продала вона квартиру. От зараза! Вчора з'їхали. З Котом домовилися листуватися через голубів. Коли з'їхали, виявив, що він напаскудив під грубкою. От скотиняка!
14 серпня
В'їхала нова сімейка... Ну-ну...
20 серпня
Сумую за Котом. Він мені пише, що не сумує, бо питання про шарундули ще відкрите. Бреше, зараза!
21 серпня
Переговорив з їхнім Домовиком. Він не проти розмінятися. Тим більше, що тут трішка, а у них двушка. Домовився з голубами про переїзд. Запросили півбатона крихтами. Зовсім озвіріли! Посилаються на інфляцію.
22 серпня
Зібрав скриню, чекаю голубів…
(с) Е. Чеширко.

Второй день высыпаюсь! Даже удивительно :) :кава:
У нас солнце.
Всё понятно...:хмммм: :) У вас просто солнце. Когда у нас солнце, я тоже и высыпаюсь, и вообще чувствую себя отлично :ги:.. А когда нет, то нет! :мораль: Вот жеж блин. Что за фигня, зачем надо так зависеть от солнца :D

Германия относит Украину в зону высокого риска по короне. С завтрашнего дня будет необходим карантин на территории Германии.

У меня собака жадина. Не разрешает заходить на ее полянку. Посмотрите на позу.

Останнє редагування:

Вот думаю: завтра ехать на грибную вылазку? Или ну их.

И хитрое. Глазами зыркает по сторонам, чтобы ни с какой стороны враг не пробрался.

СтаршОй кот Генри сегодня выгрелся на балконе, вышел из анабиоза, и начал меня в игрища вовлекать - он удирает, надо догнать и чесать бока:D

СтаршОй кот Генри сегодня выгрелся на балконе, вышел из анабиоза, и начал меня в игрища вовлекать - он удирает, надо догнать и чесать бока:D

В инстаграме собачки выложены вчерашние ее танцы под Scooter. Жаль начала поздно снимать, когда она подустала. И вообще у нее от вида камеры наступают "кролики". Мы вчера так посмеялись.
Она так выплясывала, переступала с лапки на лапку, а что она попой вытворяет, чудо!

Вот думаю: завтра ехать на грибную вылазку? Или ну их.
Грибники скажут "конечно, ехать!", не грибники - "Ну их!" :D Я - не грибник ;)

А у моей кошки так: она удирает, надо догонять, но ни в коем случае не догнать и боже упаси прикасаться, "укусит-укусит!" (с) :зуби:
И вообще у нее от вида камеры наступают "кролики".
Доходчиво объяснила :D

А у моей кошки так: она удирает, надо догонять, но ни в коем случае не догнать и боже упаси прикасаться, "укусит-укусит!" (с) :зуби:

Какая недотрога! Моих можно и нужно тискать, с обнимашками и прижимашками:D

Какая недотрога! Моих можно и нужно тискать, с обнимашками и прижимашками:D
Коты! :любов: (с зззавистью) :). Чёрный мой кот был такой же - обнимашки, прижимашки, вообще не оторвать от хозяйки. А кошка оказалась "сама по себе" :незнаю:

Лена, подумай: какие фильмы были для тебя ну очень-очень захватывающими, что аж было жалко прерываться? ;)
Игрулина у нас такая проходит. Я не то чтобы призываю поучаствовать, а просто - вспомнить :)

https://www.kharkovforum.com/showthread.php?p=69977002#post69977002

Ты смотрела это самое "Нечто", 1982 года? я нет, сейчас начала смотреть :)

Назад
Зверху Знизу