Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Re: Зазеркалье

тут через 10 или меньше встречаешь - и то...

В фільмі "Гостя з майбутнього" в кінці сцена, де школоті розказують ким вони будуть коли виростуть. Зараз уже є, відправити їм в минуле показати, коли їм між 40 і 50, після всього що життя з ними зробило. Напевно краще так не шокувати психіку.

"Ели мясо мужики" - круче
Зря он попытался есть женское мясо, даже виртуальным образом. Очень быстро умер. Йад :угу:
А если тебя эти 2 года преследовали некоторые неудачи в жизни - тоже закономерно.

Есть переозвучка этой сцены. Я извиняюсь, если это баян, потому что уже, по моему постил. Да, современная реальность действительно шокирует.

Там же насправді не в озвучці справа. Сподіваюсь ці актори всі дожили до наших днів.
Наприклад Петров з фільма "Петров і Васічкін".

PeO66PH.jpg

А в кого були випадки що зустрів людину з відрізком по часу через 15-20 років? До того не бачив взагалі.
Так неслабо впливає. Якась відбувається переоцінка.

В мене бували такі випадки...
Ну, згадали один одного, побалакали про інших з того часу і розійшлися.
А шо мусить впливати і на що, і що переоцінюється?

У меня есть подружка, которая мне нравилась

Вот я знайшов таку в соцмережі. З паузою біля 20 років. Колишній ефект переосмислило.:hollering:
І тепер думається - а може і слава богу що не склалося.

Не заморачивайся на этом. Может, тебя от нее тоже Бог отвел...

Це історія давно закрита, чисто для прикладу. В мене не один такий випадок був. З друзями, родичами були зустрічі з такою паузою. Знаходив в соцмережах однокурсників. ВикликАло шок середньої важкості і когнітивний дисонанс.

Хто бачить людей хоча б кожні 5 років такого не буде напевно.

Вот я знайшов таку в соцмережі. З паузою біля 20 років. Колишній ефект переосмислило.:hollering:
І тепер думається - а може і слава богу що не склалося.

Я теж був в подібній ситуації. Не склалося.
При зустрічі розібралися, що не могло скластися, бо тоді були молоді, не дуже розумні і мали на наші стосунки хібні психологічні установки. І тому розсталися.

когда я встречаю Ж своего возраста после многих лет, то меня это не только шокирует, но и радует :ги:

Знаходив в соцмережах однокурсників. ВикликАло шок середньої важкості і когнітивний дисонанс.

Хто бачить людей хоча б кожні 5 років такого не буде напевно.

Ми курсом зустрічаємося через 5 років,
але був час, коли ми з сокурсниками перейшли на щорічні зустрічі в першу суботу літа.

я и не хочу встречаться с этой девушкой, которую не видел 24 года. Судя по фотографиям она прекрасно выглядит, и даже очень ****уально. Но я хочу чтобы она осталась в моем сердце именно такой, какой я ее помню. Такой, в которую я был влюблен. Не хочу ничего менять. А встреча в реале через двадцать с гаком лет все испортит.

Зря ты так считаешь.
Мы вот так встретились
и живём вместе.
Значит, бывает... :):):)

Ми курсом взагалі не зустрічаємся. І мабуть уже не треба. Боюсь не переживу.:чувак:

Ми в тому році пропустили зустріч через ковид, а в цьому році, мабуть, теж пропустимо.
Бо помер від ковіда сокурсник, який мав всі телефони і керував зборами...

Когда уходит любовь, остаётся блюз. :джаз:

опять хочу мороженого :D

Назад
Зверху Знизу