Пише мені якесь дурко в приват.
Я взагалі люблю такі переписки, вони в мені відразу бентежать троляку, якщо опонент звісно достойний, з інтелектом, з запасом слів, а не матня якась по коліна шмарклі, чи ще чого гірше - істеричне стерво з недоєбітом на весь єблєт з чердаком, от іменно воно саме страшне, бувають такі невгамовні, шокапєц, логіки нуль, фактів нуль і так далі, зате генерато випадкових фраз працює якісно
Чого до мене чіпляються? Я донор, всі ці тварі нюхом через монітор відчувають де можна поживитись і летять ото як таракани в Катманду
Недавно фонатко віника строчило:
- Як ви смієте обзивати такого шанованого співака, ви сама крокодил!
- Я не крокодил, крихітко, я крокодилиця, ще заперечення будуть?

Фонатко затихло, побігло напевно рюмсати на фоточку свого патлатого кривопикого мазунчика і до знемоги теребити вовчицю, народ нестабільний страшне... строчуть і строчуть, як ненормальні, от наприклад один очінь красівий мущіна в гості приглашав в Чернігівську область город сапати, моркву з бурячком, ще один в Гамерику заміж звав, із Каліхворнії сліпо-глухонімий капітан дальнього плавання, даже із самих Англійов Захарні пишуть всілякі сери і теж в гості кличуть... буває що і грошей просют... Ото каплуни обісрані.
Так от, дурко пише:
- Тьі, старая жаба - написало і мовчить.
- Ну жаба і шо? ти щось збирався квакнути чи так горлянку надірвати разом з гузкою?
Мабуть палєц натравив, або сам з лівого аккаунта строчить.
- Тьі старая вонючая жаба - ожило через 5 хвилин.
- Ну, давай далі, що ти там терпнеш перед монітором?
- Тьі старая конченная вонючая жаба.
- ***ха, це так мило, жаба прикметниками обростає. Слухай, зяблік, а ти ще якихось животних знаєш? Чи тебе отак навіки на жабі заклинило? От вихухоль мені подобається, ондатра, ліапьорт, особливо штучний.
- Тьі что конченная? - дурко починає нервувати і трішки підливки пускає
- Ну да, кончєнная, так що ти хотів спарцмєн-широкі плечі узкій лоб?
І всьо в такому ж дусі, десь на 10 фразі воно самозабанюється.
Іноді буває важко бути блогером і я часто читаю пости як люди страждають від булінга... але можна страждати і так встраждатись в шмарклі, що потім і себе не знайдеш, а можна просто реагувати з гумором
От для чого ходити в густий ліс я вас спрашую, де можна заблудитись і вас зжеруть злі вовки?
Треба бути або Красною Шапкою, або мати пиріжки, або величезне почуття гумору