Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Пан Рекс з візитом :клас: ( Рекс - прижилося?)
Ой, не бачила. Ні, не прижилося. Мабуть залишиться Кициком.
Так і до води привчиш, будеш купати спокійно.
Цілком можливо. У нього крім балкона з'явилося ще одне улюблені місце - ванна. Не ванна кімната, а ємність :-) Він тепер постійно туди лазить, притягнув звідти мокру ганчірку, грався. Вже і воду вмикала, напружився, але не втік, дивився. А оце знову поліз, хоч та було мокро. Нові враження :-)

Цілком можливо. У нього крім балкона з'явилося ще одне улюблені місце - ванна. Не ванна кімната, а ємність :-) Він тепер постійно туди лазить, притягнув звідти мокру ганчірку, грався. Вже і воду вмикала, напружився, але не втік, дивився. А оце знову поліз, хоч та було мокро. Нові враження :-)
О! Також лазить у ванну - ганяє там пробку від ванної(вона на ціпку, а то б унес :))

У нас для Насті в ванній стоїть ії вода, щоб пити. От так ій захотілося.
Залазить туда, лакає водичку, або сидить поряд з мисочкою та про щось мріє.
Ще любить ховатися під ванною, коли хоче побути одна.

Воно мене знов вчора вкусило за підборіддя. Боляче. А зранку стрибнуло на ноги, коли йшла. Добре, що я в штанях, не знаю як буде влітку. Мені це дуже набридло. Нічого не допомагає. Його треба кудись в приватний сектор, де йому буде простір для ігор.

Воно мене знов вчора вкусило за підборіддя. Боляче. А зранку стрибнуло на ноги, коли йшла. Добре, що я в штанях, не знаю як буде влітку. Мені це дуже набридло. Нічого не допомагає. Його треба кудись в приватний сектор, де йому буде простір для ігор.
Це ж дитинка. Підросте, стане спокійніше. Головне: вчасно стерилізувати.

Доброго ранку! Добрих справ:кава:

570038628_1417896377006624_8124573573270796994_n.webp

Тему треба перейменувати на "Кіно та котики" ))
До речі, дивилася вчора серіал "Інститут", знятий по Кінгу. Цікаве! :клас:
Не можу знайти щось подивитись , де б не було вбивст і психів.
Передивляюсь старі стрічки по Джейн Остін
1995 років...😊

Не можу знайти щось подивитись , де б не було вбивст і психів.
Передивляюсь старі стрічки по Джейн Остін
1995 років...😊
"Віктор везе" Прямий німецький гумор про про доставщика побутової техніки. Серії по 20 хв:)

Ну нічого нового я не скажу. Прийшла з роботи 10 хвилин гралася, погодувала, сходив на лоток і вже 20 хвилин волає, бігає навколо мене. Я в кухні пораюся, а він періодично прибігає з криками. Дала кришечку, поганяв одну хвилину і знову прибіг. Думаю, може живіт болить, хотіла погладити... укусив за палець. Все, у мене нема сил на цього кота. Мені вже страшно йти додому. Реально не хочеться.
О, знов волає. Не хочеться ж карати, але як терпіти ці котячі воплі?

Назад
Зверху Знизу