Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Вилазь з малинника!:D
Та ще вчора малину поїла, сьогодні лише з десяток ягідок. Відійшла вже малина :(

Сьогодні весь день бавили племінницю, оце щойно її від нас забрали. Нарешті :-)

Доброго ранку! Доброго дня! :кава:

521285019_31535531139371020_7276079080295726257_n.jpg
Це - бомба! :клас:Емоцii кота написанi на холсту! Я вже вiдчуваю як вiн муркотить та проситься почухати йому за вушком, а ще й спинку! Ось як так можна спiймати цей момент та вiдобразити його красками на тканинi?!

Дещо розчарована третім сезоном. Причому через героїв другого плану. Моя улюблена героїня так і не стала головною героїнею, а ще один, на якого мені взагалі пофіг, зробився бі. І мене це роздратувало. Не через саму схильність, а через те, що це сталося за одну мить, і я в це не вірю. Загалом у серіалі багато неправдоподібної поведінки, але ось це - ну просто :рл:

Доброго усім ранку !
Вночі , після обстрілів, намагалася заснути, але не дуже виходило.
Знайшла серіал 2023 року .
,,Засновано на реальних подіях,,. Типу комедіі, про одну одружену пару і серійного маньяка.
Вона на сьому місяці вагітності, ріелтер у простої , чоловік - тренер з тенісу, якого задвігають молоді.
Вона фанатка подкастів тру-крайм, все інше в їх житті рутина та йде на дно.
Грошей нема...
І тут- раптово в їх житті з'являється такий собі мачо( серійний маньяк), в якого теж життя не вирує в усіх аспектах.( На перший погляд.) Живуть у Лос-Анжелесі.
І вони разом починають писати подкаст про його життя, щоб усім заробити грошей.
Поліція йде по сліду. Маньяк талановита людина, як для бізнесу, але хижак ще й який.
Початок цікавий, що буде далі - побачу. 😊

Останнє редагування:
Загалом у серіалі багато неправдоподібної поведінки, але ось це - ну просто :рл:
Переспів ідей Джейн Остін не задався . 😊
Це як писали продовження ,,Віднесених вітром,,.
,,Скарлет,, - ще хоч трошки у рамках було, головне - Скарлет и Батлер знову разом. В Ірландії...
,,Ред Батлер,, - інший автор накалякал 😊, там вони теж разом . Але як - зустрілись на Тітанику! Ну й шо, що Скарлет тоді вже мало бути під 70+, а Батлеру - ну не знаю....80?
Він її врятував, тільки вже не пам,ятаю, чи був на кораблі, чи підплив на підводному човні!
Читала ці шедеври дуже давно, на роботі давали на три дні , черга була...
😁

• Я в шоці!
Реакції: E.N
Доброго усім ранку !
Вночі , після обстрілів, намагалася заснути, але не дуже виходило.
Доброго ранку! :кава:
Я заснула, майже одразу.
Щоб вилупкам до 14 коліна сну не було, щоб ні води ні хліба їм не знайти, щоб їх гниді та воші заїли, щоб їм усім від сказу дохнути

А ми будемо з добром, а вони нехай задавляться

522812805_31535532322704235_7223160222202727001_n.webp

Це - бомба! :клас:Емоцii кота написанi на холсту! Я вже вiдчуваю як вiн муркотить та проситься почухати йому за вушком, а ще й спинку! Ось як так можна спiймати цей момент та вiдобразити його красками на тканинi?!
Ну це ж треба таке - який ви чутливий. Здивували приємно:))

Переспів ідей Джейн Остін не задався . 😊
А це що - переспів з якогось серіалу?
Насправді таких неправдоподібних фільмів повно, як і книжок. Ті, які нормальні, можна по пальцях перерахувати. А якщо брати мелодрами (а це саме такий серіал), то вони майже усі такі дратуючи, через що я і не люблю жіночі романи. Так, Віднесені вітром - це справді шедевр, поряд з ним Чаликушу та Джейн Ейр, майже все інше - шлак, особливо сучасне. Так що я взагалі не здивована.

А це що - переспів з якогось серіалу?
Насправді таких неправдоподібних фільмів повно, як і книжок. Ті, які нормальні, можна по пальцях перерахувати. А якщо брати мелодрами (а це саме такий серіал), то вони майже усі такі дратуючи, через що я і не люблю жіночі романи. Так, Віднесені вітром - це справді шедевр, поряд з ним Чаликушу та Джейн Ейр, майже все інше - шлак, особливо сучасне. Так що я взагалі не здивована.
На основі романів Джулїі Квін( Куін), яка надихалася творами Остін, це мої познання з інету, я не читала Куін. 😊

На основі романів Джулїі Квін( Куін), яка надихалася творами Остін, це мої познання з інету, я не читала Куін. 😊
Остін я не читала, тому не можу нічого сказати. Але якщо вони пройшли повз мене, то вірогідно, це так само дратуючі твори. Я тепер заради цікавості спробую почитати. Гордість і упередження дивилася, але то ж фільм, треба читати, щоб зрозуміти.

Остін я не читала, тому не можу нічого сказати.
Розум і почуття.
Це друга інша книга та фільм 1995 року, які я обожнюю у неї.
Хью Грант, Емма Томпсон та Кейт Уінслет.
Кохання і розчарування, молодість і зрілість.
Ну і гроші...
Роль у Титаніку у Кейт була потім, я усе ж бачила -згадувала їі у Розумі та почуттях , вона у Титаніку мені не ,,зайшла,,.

Останнє редагування:
Можливо дивилася. Але у фільмах все ж скорочено, хз як книга буде сприйматися.
Я навіть про того бі думала - скоріш за все, у книзі це не відбулося миттєво, а були якісь його міркування на цю тему, можливо він вже раніше мав схильність. Але ж у фільмі геть усе не покажеш, тому вийшло так дивно.

Можливо дивилася. Але у фільмах все ж скорочено, хз як книга буде сприйматися.
Я навіть про того бі думала - скоріш за все, у книзі це не відбулося миттєво, а були якісь його міркування на цю тему, можливо він вже раніше мав схильність. Але ж у фільмі геть усе не покажеш, тому вийшло так дивно.
Кажуть, що у серіалах ці теми на задоволення публиці, так мабуть воно і є...
Дивилась от серіал про книгарню, писала на днях - добрий детектив , Англія, інтер'єри, атрибути - так головний герой -виявився підстаркуватим геєм.
В шлюбі з жінкою. Договірний шлюб.
От думаю, а без цього - що, серіал став би поганим?
Хтось заказує цю музику і пхає її з екрана...
😊

Кажуть, що у серіалах ці теми на задоволення публиці, так мабуть воно і є...
Дивилась от серіал про книгарню, писала на днях - добрий детектив , Англія, інтер'єри, атрибути - так головний герой -виявився підстаркуватим геєм.
В шлюбі з жінкою. Договірний шлюб.
От думаю, а без цього - що, серіал став би поганим?
Хтось заказує цю музику і пхає її з екрана...
😊
Але ж я так зрозуміла, що серіал знятий по книзі... тож мабуть то за сюжетом. Хоча можливо й ні.

Ви знали таке про мурах?

У самців крила з’являються з єдиною метою запліднення. Під час «швидкого і насильницького спарювання» самець буквально відриває свої внутрішні геніталії в статевій камері королеви і швидко вмирає.

Божечкі, а серіал ,, В глуші,, написали, що нервів нема дивитися...а там на початку таких жахів нема й близько. 😜

Ви знали таке про мурах?

У самців крила з’являються з єдиною метою запліднення. Під час «швидкого і насильницького спарювання» самець буквально відриває свої внутрішні геніталії в статевій камері королеви і швидко вмирає.
А богомолу ще і голову відкушують, взагалі без шансів:D

Назад
Зверху Знизу