Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Про яке саме харчування ідеться тут? Виходить, що про жор після ****уМарко Кейк пропонує підписуватися на Milante Gotham, читати її. Спробувала. Але така кількість помилок, орфографічних та стилістичних..![]()
"****, дотики, підтримка — це все мова виживання, та харчування, спосіб зняти напругу і тимчасово здолати біль". - По-перше, не треба коми перед "та". По-друге, це ж була спроба вселити у читача якісь позитивні емоції у бік героя? "підтримка", "мова виживання", "тимчасово здолати біль" - і раптом "харчування"
"Можливо, ціна цього кохання знецінилась" - тавтологія.
"Веду блог про книги, та навколо книжну тематику, росповідаю про свої інтереси та творчість". Росповідаю!І знов кома перед та. Крім того, "навколокнижна" хіба не разом пишеться? А також "веду блог про навколокнижну тематику" - незграбний вислів. "Веду блог навколокнижної тематики".

У нашої Насті на трьох п'яточках чорна шкіра, а на одній (задня ліва) - рожева, як п'ятачок у поросятка. Тому називаємо: Настя - Рожева Лапка.Яка красуня! ?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Як милоУ нашої Насті на трьох п'яточках чорна шкіра, а на одній (задня ліва) - рожева, як п'ятачок у поросятка. Тому називаємо: Настя - Рожева Лапка.

Ніколи не звертала на це уваги. До цього часуЧому цей смайл крутиться проти годинникової стрілки? Чи це навмисно, щоб дратувати?![]()

Жах для перфекціониста.Чому цей смайл крутиться проти годинникової стрілки? Чи це навмисно, щоб дратувати?![]()
Мені норм, я й цукор розмішую саме в цей бікЧому цей смайл крутиться проти годинникової стрілки? Чи це навмисно, щоб дратувати?
(протисолонь) А ти в яку?
посолонь, мабуть 

Не знаю я ніяких солоней, мішаю як правильно - за годинниковоюпротисолонь) А ти в яку?посолонь,

Одні люди - земляни, а всі - інші людство? То нас меншість????земляни, а протисолонь (сови, розмішують цукор в інший бік) - людство![]()
Мені здається, що вона іноді з людьми якісь взаємовигідні угоди укладає. Інакше деякі речі просто не зрозуміло як пояснитиМарко Кейк пропонує підписуватися на Milante Gotham, читати її. Спробувала. Але така кількість помилок, орфографічних та стилістичних..![]()
Вона пише фентезі про вампирів.Про яке саме харчування ідеться тут?
Сонце і годинник ходять в один бікНе знаю я ніяких солоней, мішаю як правильно - за годинниковою![]()

Приблизно порівну. Крім того, конкретні люди бувають не чистими "землянами" чи "людством", а містять якийсь відсоток того чи іншого. А бувають і чисті. Ось, наприклад, Обояшка. Ну чиста землянкаОдні люди - земляни, а всі - інші людство? То нас меншість?
Явна ознака чистого землянина - відсутність сором'язливості та наявність самозакоханості

Ти мала на увазі "де взяти троля"? а навіщо?Лев взяти троля?!

Але тісто буває зручно і в протилежних бікСонце і годинник ходять в один бік![]()

Я про саму назву. Якось це неправильно, люди хіба не земляни? Я спочатку подумала, про людей, як просто розумних істот в космосі, тоді земляни - логічно, але їх має бути менше, порівняно з усім людством.Приблизно порівну.

В Тредс. Щоб гадості писав у коментахТи мала на увазі "де взяти троля"? а навіщо?![]()

Це знов ваша учителька сама вигадала?
Звісно.