Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Шоколадні шахи. Це безглузда ідея. :-) Хто їстиме котиків?! Так і буде валятися, твердіти і перетворюватися на неїстівний шоколад :)

шоколад шахи.webp

шоколад шахи 2.webp

А! Ще ж Белгравія була. Від творців "Аббатства Даунтон" та "Позолоченого сторіччя" :)

7dd3276cee9e21550c7f8fa1cdd24bf1.webp

Ще ж Белгравія була
Так, це я теж побачила в рекомендаціях, але мені здалося, що дивилася.
Добре б було, якби ви ще й писали чи завершений, бо якщо ні, то я не хочу такі.
Ну і попрошу завжди писати слово фільм або серіал, я за цими ключовими шукаю в темі.

Мене влаштовує, коли сезон повний, усі серії. А скільки ще сезонів придумають - це все як у них з грошима та сценарістами, це процес непередбачуваний. 😊
Зараз очікую як усі серіі першого сезону з'явяться. Є тільки дві...Тоді і подивлюся.

,,Друзі та сусіди,, США

Керуючий хедж-фондом Ендрю Купер переживає розлучення і ганебне звільнення і знаходить досить незвичайний спосіб впоратися зі бідами, що звалилися на нього. Купер починає грабувати будинки своїх сусідів по елітному району Вестмонт-Вілладж і незабаром розуміє, що за розкішними фасадами ховаються небезпечні таємниці, які можуть остаточно зруйнувати його життя.(с)
Відгуки схвальні, але я почекаю....почекаю...😁

Мене влаштовує, коли сезон повний, усі серії. А скільки ще сезонів придумають - це все як у них з грошима та сценарістами, це процес непередбачуваний. 😊
Згодна. Вчора додивилася Портрет вбивці, 3 сезон. З таком кінцем зрозуміло, що повинен бути 4.
Все в цьому серіалі добре. Тільки отой Берні... Ну що це таке - типа такий крутий дідуган-мачо, всім пики б'є, стільцем катує, але в кадрі ледве ноги тягае, ну вже знімали б його до пояса, чи що :D

Ось ще один анонс. Чекаю увесь сезон. Гай Річчі презентує новенький серіал ,,Гастерленд,,. У ролях зірки -Пірс Броснан та Хелен Міррей.
,,Лондонські кримінальні боси Конрад та Мейв Харрігани стоять на чолі потужної імперії, яку побудували ціною крові та зрад. Але тепер їхній світ руйнується під натиском нового суперника — амбітного синдикату, готового на все заради влади. У відчайдушній спробі зберегти контроль над ситуацією Харрігани звертаються до свого вірного, але жорстокого фіксера Гаррі да Соузе, який майстерно усуває будь-які погрози. Проте з кожним кроком ситуація стає дедалі складнішою, а кордони між союзниками та ворогами стираються, і незабаром Гаррі постає перед складним вибором: зберегти вірність сім'ї чи піти власним шляхом.,,(с)
Тільки пару серій виклали...

• Це лайк!
Реакції: E.N
Тобто влаштовує, якщо сезон завершиться на найцікавішому і продовження буде через 5 років або взагалі не буде? А я від цього відчуває розчарування :)

Тобто влаштовує, якщо сезон завершиться на найцікавішому і продовження буде через 5 років або взагалі не буде? А я від цього відчуває розчарування :)
Мені це не розчаровує. Тім більш, що серіали (навіть закінчені) все одне закінчуються якось так, що можна вигадати продовження:) От як з цім Портретом вбивці - усі попередні справи закрити, але в останньому кадрі героїня сіла не в ту машину - тобто продовження може бути. А може й не бути:)
Чи серіал "Річер" (детективні історії про колишнього слідчого військової прокуратури з мордобієм, стріляниною, тощо) - кожний сезон окрема історія. І не важливо буде продовження чи ні:)

Останнє редагування:
У ковід багато які серіали стали на паузу з продовженням. Є ще таке, як бунти сценарістів і теж все на паузі. 😁
Я відношуся до цього без радості, так, але це ж ще й грошова політика, коли платні підписки на Нетфлікс и т.п. Треба людей тримати на гачку. 😊
Я то дивлюся безплатно. У ,,кінокрадіів,, там ім подібним сайтам. Тому що маю, то маю. 😁

Мені це не розчаровує. Тім більш, що серіали (навіть закінчені) все одне закінчуються якось так, що можна вигадати продовження:) От як з цім Портретом вбивці - усі попередні справи закрити, але в останньому кадрі героїня сіла не в ту машину - тобто продовження може бути. А може й не бути:)
Чи серіал "Річер" (детективні історії про колишнього слідчого військової прокуратури з мордобієм, стріляниною, тощо) - кожний сезон окрема історія. І не важливо буде продовження чи ні:)
Я згодна, що є й такі, де сезон має завершення історії, але багато таких, що просто розповідь рветься, і заздалегідь же не знаєш як воно буде, це хіба що читати коменти в надії щось зрозуміти.
Он як з тією Сотнею я намучилася. Чекаєш її кожного року, а вона ще й завершилася аби як.

І не подивилася б на шикарні сукні, капелюшки, будинки?! Чекати на усе це ще 5 років?! Ну ні :) Я особисто хочу прямо зараз дивитися.. Хто знає, що буде через 5 років.. Життя коротке і треба жити прямо зараз, не відкладаючи на потім. ІМХО. :кава:

Он як з тією Сотнею я намучилася. Чекаєш її кожного року,
Тут згодна, оцей серіал я б не хотіла дивитися тільки 1 сезон. (хоча все одно дивилася б, якщо що :-) ). Тут після 1 сезону все було ще абсолютно не ясно.
А з "Позолоченим віком" інакше. Після 2х сезонів все більш-менш вже ясно - з ким залишилася героїня. А далі тільки фестончики будуть в'язати - ну діти з'являться, ну ще десяток будинків чи театрів побудують, ще якісь інтриги покажуть.

Який серіал згадався, типу Белгравії чи Сендітона. Там в кожному сезоні розповідали про 1 покоління. А, це той, де дія почалася у Наполеонівську війну. Другий сезон був про їх дітей, 3-й - про онуків. Дівчата, може хтось згадає, що то було? :)

Трохи вже не актуальне, ось 3 дні тому було дуже актуально. Але все одно смішно :-)

.webp

Тут згодна, оцей серіал я б не хотіла дивитися тільки 1 сезон. (хоча все одно дивилася б, якщо що :-) ). Тут після 1 сезону все було ще абсолютно не ясно.
А з "Позолоченим віком" інакше. Після 2х сезонів все більш-менш вже ясно - з ким залишилася героїня. А далі тільки фестончики будуть в'язати - ну діти з'являться, ну ще десяток будинків чи театрів побудують, ще якісь інтриги покажуть.

Який серіал згадався, типу Белгравії чи Сендітона. Там в кожному сезоні розповідали про 1 покоління. А, це той, де дія почалася у Наполеонівську війну. Другий сезон був про їх дітей, 3-й - про онуків. Дівчата, може хтось згадає, що то було? :)
Так це ж в Белгравії - у першої частини, він гине при Ватерлоо, вона помирає родами, дитину віддають комусь, а далі хлопчик виріс..

Назад
Зверху Знизу