Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Та валявся, вже ж 25-й ) Пишуть, що цьогоріч має бути.Тільки написали: "у 2023 році серіал подовжено на 3-й сезон". Тобто ще й кінь не валявся![]()
О, добре. Я почала дивитися Людвіг за рекомендацією Лени, ну він не такий захопливий.Ми з Леною потім дивилися "Сандітон". Теж красивий. Хоча ****и трохи заважали![]()
Так, це я теж побачила в рекомендаціях, але мені здалося, що дивилася.Ще ж Белгравія була
А ось Позолочений вік.. Ти б його і не починала дивитися зараз?Добре б було, якби ви ще й писали чи завершений, бо якщо ні, то я не хочу такі.
Так.А ось Позолочений вік.. Ти б його і не починала дивитися зараз?![]()
Згодна. Вчора додивилася Портрет вбивці, 3 сезон. З таком кінцем зрозуміло, що повинен бути 4.Мене влаштовує, коли сезон повний, усі серії. А скільки ще сезонів придумають - це все як у них з грошима та сценарістами, це процес непередбачуваний. 😊
Тобто влаштовує, якщо сезон завершиться на найцікавішому і продовження буде через 5 років або взагалі не буде? А я від цього відчуває розчаруванняМене влаштовує, коли сезон повний, усі серії. А скільки ще сезонів придумають - це все як у них з грошима та сценарістами, це процес непередбачуваний. 😊
Мені це не розчаровує. Тім більш, що серіали (навіть закінчені) все одне закінчуються якось так, що можна вигадати продовженняТобто влаштовує, якщо сезон завершиться на найцікавішому і продовження буде через 5 років або взагалі не буде? А я від цього відчуває розчарування![]()
Я згодна, що є й такі, де сезон має завершення історії, але багато таких, що просто розповідь рветься, і заздалегідь же не знаєш як воно буде, це хіба що читати коменти в надії щось зрозуміти.Мені це не розчаровує. Тім більш, що серіали (навіть закінчені) все одне закінчуються якось так, що можна вигадати продовженняОт як з цім Портретом вбивці - усі попередні справи закрити, але в останньому кадрі героїня сіла не в ту машину - тобто продовження може бути. А може й не бути
Чи серіал "Річер" (детективні історії про колишнього слідчого військової прокуратури з мордобієм, стріляниною, тощо) - кожний сезон окрема історія. І не важливо буде продовження чи ні![]()
І не подивилася б на шикарні сукні, капелюшки, будинки?! Чекати на усе це ще 5 років?! Ну ні
Тут згодна, оцей серіал я б не хотіла дивитися тільки 1 сезон. (хоча все одно дивилася б, якщо щоОн як з тією Сотнею я намучилася. Чекаєш її кожного року,
Так це ж в Белгравії - у першої частини, він гине при Ватерлоо, вона помирає родами, дитину віддають комусь, а далі хлопчик виріс..Тут згодна, оцей серіал я б не хотіла дивитися тільки 1 сезон. (хоча все одно дивилася б, якщо що). Тут після 1 сезону все було ще абсолютно не ясно.
А з "Позолоченим віком" інакше. Після 2х сезонів все більш-менш вже ясно - з ким залишилася героїня. А далі тільки фестончики будуть в'язати - ну діти з'являться, ну ще десяток будинків чи театрів побудують, ще якісь інтриги покажуть.
Який серіал згадався, типу Белгравії чи Сендітона. Там в кожному сезоні розповідали про 1 покоління. А, це той, де дія почалася у Наполеонівську війну. Другий сезон був про їх дітей, 3-й - про онуків. Дівчата, може хтось згадає, що то було?![]()