Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ну, наприкінці вже було очікувано, там же жіноча рука.От вони тут глядача обдурили у кінці, скажи?![]()
Одна моя подружка у часи студенства дуже ображалася на голубів, які, бач, "паруються на балконі, еротично шурхотять крилами", в той час як у неї хлопця немає!голуби намагаються налагодити статеве життя на перилах у всіх на очах
Я завжди дуже неуважна до деталей у відео (і в кіно теж). Кіно іноді доводиться відмотувати назад, щоб переглянути вдруге важливі шматки. Я дивилася на героїню, повністю ігноруючи підказкиНу, наприкінці вже було очікувано, там же жіноча рука.
У мене все прозаїчніше - я не хочу щоб вони ******и мені балконаОдна моя подружка у часи студенства дуже ображалася на голубів, які, бач, "паруються на балконі, еротично шурхотять крилами", в той час як у неї хлопця немає!![]()
Ми сітку натягли. В нас загальні балкони є, і прийшов час, що там одні гніздечка були....Дочекалися, коли птахи повиростали, і усім під'іздом на усіх поверхах позакривали балкони. Дядьку найняли, він купив щось типу рабиці з маленькими дирочками і все зробив. Дуже зручно.У мене все прозаїчніше - я не хочу щоб вони ******и мені балкона![]()
Та я вже сама у цьому напрямку думаюМи сітку натягли. В нас загальні балкони є, і прийшов час, що там одні гніздечка були....Дочекалися, коли птахи повиростали, і усім під'іздом на усіх поверхах позакривали балкони. Дядьку найняли, він купив щось типу рабиці з маленькими дирочками і все зробив. Дуже зручно.
Ми сітку натягли. В нас загальні балкони є, і прийшов час, що там одні гніздечка були....Дочекалися, коли птахи повиростали, і усім під'іздом на усіх поверхах позакривали балкони. Дядьку найняли, він купив щось типу рабиці з маленькими дирочками і все зробив. Дуже зручно.
Почала дивитись ,,Скорпіон,,. Там декілька сезонів , мабуть, усі не здолаю. 😊
Ірина, а який серіал зараз дивишся?![]()
О, блюз! Круто!Весь витратила на усіляку дурню. Навіть борщ не зварила. Що там борщ - яблука спекти часу не булоНе думала, що так затягнеться...
Але сходіть у ВП.
Але сходіть у ВП.
Колись і до тебе черга дійде )) З телефону дуже незручно.