Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Доброго ранку! Добра до добра :кава:

484494698_1210673483763006_8191703321297610494_n.webp

Потеплішало. На відкритий балкон, з метою оселитися, почала прилітати пара набридливих голубів. От мостяться туди та й все! Котам, зрозуміло, це як кіно, та привід стрибати як оскаженілі :D То ж ситуація виглядає таким чином - один кіт репетує, другий кіт волає, голуби намагаються налагодити статеве життя на перилах у всіх на очах, я махаючи рушником несуся на балкон з криками "Пищ-пищ" :D

голуби намагаються налагодити статеве життя на перилах у всіх на очах
Одна моя подружка у часи студенства дуже ображалася на голубів, які, бач, "паруються на балконі, еротично шурхотять крилами", в той час як у неї хлопця немає! :мораль:

Ну, наприкінці вже було очікувано, там же жіноча рука.
Я завжди дуже неуважна до деталей у відео (і в кіно теж). Кіно іноді доводиться відмотувати назад, щоб переглянути вдруге важливі шматки. Я дивилася на героїню, повністю ігноруючи підказки :-)

Одна моя подружка у часи студенства дуже ображалася на голубів, які, бач, "паруються на балконі, еротично шурхотять крилами", в той час як у неї хлопця немає! :мораль:
У мене все прозаїчніше - я не хочу щоб вони ******и мені балкона :D

У мене все прозаїчніше - я не хочу щоб вони ******и мені балкона :D
Ми сітку натягли. В нас загальні балкони є, і прийшов час, що там одні гніздечка були....Дочекалися, коли птахи повиростали, і усім під'іздом на усіх поверхах позакривали балкони. Дядьку найняли, він купив щось типу рабиці з маленькими дирочками і все зробив. Дуже зручно.

Ми сітку натягли. В нас загальні балкони є, і прийшов час, що там одні гніздечка були....Дочекалися, коли птахи повиростали, і усім під'іздом на усіх поверхах позакривали балкони. Дядьку найняли, він купив щось типу рабиці з маленькими дирочками і все зробив. Дуже зручно.
Та я вже сама у цьому напрямку думаю:)

:клас:

Ірина, а який серіал зараз дивишся? :)

:клас:

Ірина, а який серіал зараз дивишся? :)
Почала дивитись ,,Скорпіон,,. Там декілька сезонів , мабуть, усі не здолаю. 😊
Група геніїв, у одного айкью під 200, виконують завдання по нацбезпеці та різним катастрофічним життєвим сітуаціям у США.
Серіал не новий. 😊

Весь витратила на усіляку дурню. Навіть борщ не зварила. Що там борщ - яблука спекти часу не було :-) Не думала, що так затягнеться...
Але сходіть у ВП.

Хоча пісню можу і без черги, трохи пізніше, треба хоч посуд за сьогодні помити :-)

Не буде сьогодні пісні. Кредити закінчилися. Писало, що 10 пісень на день дає, закінчилися вчора, але сьогодні щось не оновилося.

Назад
Зверху Знизу