Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
На Ютубі теж підсунуло астрологічне :)

Давно цікавить, звідки беруться у коментах майже однакові мімімі-коменти "Дякую! В захопленні! Ви накраща/накращий! Дуже відзивається! Що б я без вас робила!" тощо :-) Їм за це платять, чи шо? :-)

Хлопець дуже манірний. Бар Бл.У.? :)

так от чому на ХФорум потягнуло...)
усім: здоровенькі були...!)

Тю, чому одразу той бар? Може навчався у театральний студії. Чи на курсах ораторів :) А взагалі, час затиснутих у костюм, зашмаргнутих краваткою, бубонящих не підіймаючи очей, дурнуватих хлопців давно минув. Зараз говорити можуть гарно, думки формують спритно та закручено :D Це я тобі як мати дорослої доньки стверджую :D
піпець!
т.е. , як що робота вимагае дрескоду "бути зашмаргнутим каваткою", то ти - "бубонящий не підіймаючи очей, дурнуватий хлопць"???

у Вас дуже велика ВАВКА у голові, негайно зверніть на це увагу, та зверніться до профільного лікаря! (вибачаюся за тавтологію)

піпець!
т.е. , як що робота вимагае дрескоду "бути зашмаргнутим каваткою", то ти - "бубонящий не підіймаючи очей, дурнуватий хлопць"???

у Вас дуже велика ВАВКА у голові, негайно зверніть на це увагу, та зверніться до профільного лікаря! (вибачаюся за тавтологію)
Дуже дивна реакція. Мабуть краваткою вдушило. Зніміть та дихайте :D

Дуже дивна реакція. Мабуть краваткою вдушило. Зніміть та дихайте :D
практично зняв ще 18 років тому, але навчився дуже чітко відрізняти людей, які дають безпідставні, безапеляційні та настільки ж тупі висновки!)
мені дуже жаль вашу доньку((

практично зняв ще 18 років тому, але навчився дуже чітко відрізняти людей, які дають безпідставні, безапеляційні та настільки ж тупі висновки!)
мені дуже жаль вашу доньку((
Своїх діточок пожалійте, якщо є

Своїх діточок пожалійте, якщо є
є, дуже гарні та інтелектуальні, а внучарік вже 2 рочкі в шахи дубасить норм у свої 8.
я пишаюся тим, що я їх навчив не давати оцінюючих судженнь наліво і направо, а займатися розвитком своєї особистості!

завжди ваш...
звертайтеся, як шо що...)

Зупинилася все ж таки на пісні, яка була однією з перших. Може навіть найпершою. Але ж я хочу додати тексту, а воно тепер пише інші мелодії. Виявилося, що там є функція додавання, але все одно звучить трохи інакше, ніж треба. Вирішила скомпонувати з двох - не вийшло, бо перехід чути.
Коротше, мабуть ще завтра спробую наново, і якщо не вийде, візьму вже таку версію. Бо дуже хочеться вам показати.

Два шорца. Нижній запостила вчора після одинадцятої.
Верхній зранку, це той, який ви лайкнули. Результат за переглядами наявний.
Це хіба що то всі з хф пішли ого подивитися :-)

Вкладення

• IMG_20250327_225306.webp
    IMG_20250327_225306.webp
    25.1 КБ · Перегляди: 14
В мене сьогодні антирекорд лайків на мій вірш. А я думала, що злободневна тема зайде.

В мене сьогодні антирекорд лайків на мій вірш. А я думала, що злободневна тема зайде.
От що буває, коли вірш не вилежався. Але ж тема гаряча, то й поспішила.
Як вам цей варіант?

розмову трампа із міністром
підслухати хотіло ГУР
але затісно щось в криївці
там вже спецслужби трьох країн

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу