Статус: Офлайн
Повідом.: 8983
Повідом.: 8983
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Аж три коменти, браво!змії крокодайли максимум комахи.. де той анабіоз
мінімум комахи
максимум пластик одвічний бо якщо такого б не було, вигадати що білкові в екзилі
змії крокодайлизмії крокодайли максимум комахи.. де той анабіоз
мінімум комахи
максимум пластик одвічний бо якщо такого б не було, вигадати що білкові в екзилі
Жити в такій обстановці дуже скрутно.Це у мене в квартирі такі звуки. Звісно, довелося збільшити гучність за допомогою спецзасобів, бо через диктофон ледь чути, але в кімнаті чути добре. І це ще вони не дуже навіжені.
Дякувати, що не кожного дня та не безперервно. Ото трохи погорлали та затихли. Хоча можуть ще за кілька годин прокинутися та продовжити, грець їх зна, який в них графікЖити в такій обстановці дуже скрутно.![]()
Вийшло![]()
Добре, що у мене звук був на пів гучності. А то б ефект виявився ще більш з ніг збиваючим.Отже, шепіт![]()
А скільки там взагалі людей? А то таке враження, що їх там десятеро.Дякувати, що не кожного дня та не безперервно. Ото трохи погорлали та затихли. Хоча можуть ще за кілька годин прокинутися та продовжити, грець їх зна, який в них графік![]()
Мене, наприклад, все одно налякала. 😿 А ще не зрозуміла твій задум. Чого б вахтерці Зульфії в принципі шепотіти, коли вона, взагалі-то, невдоволено бурчить і це аж ніяк не еротично?Хотіла ще емоційніше, але боялася сусідів налякатиТа й вас.
Троє. Два чоловіка і жінка.А скільки там взагалі людей? А то таке враження, що їх там десятеро.
Вибач.Мене, наприклад, все одно налякала
Мій задум - такий текст, де можна останнє слово вигукнути, щоб здивувати слухачівА ще не зрозуміла твій задум
В однокімнатній квартирі..Троє. Два чоловіка і жінка.
Ні, другий же чоловік в гості приходить.В однокімнатній квартирі..Може, переселенці з області.
Покупачка це якась оскорбаЗамислилася як буде фемінітив покупець. Покупчиня? Покупачка?
Виявилося, покупниця![]()
Лена, а що ти зараз дивишся?Покупачка це якась оскорба