Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Але ж інший тел бачить і завантажує сюди. Просто не відкриває і не пропонує.

Він бачить лише завантаження, які були зі сторонніх ресурсів. Мої відео чи аудіо не бачить. Матове скло.
А де знаходяться ці завантаження, які були зі сторонніх ресурсів? Якщо до них у компанію підкинути потрібний файл?
Тобто ні. Він бачить лише книги :-)
Ну, тоді до книг підкинь.

Ну, тоді до книг підкинь.
Ні, не бачить. Я вже куди тільки їх не підкидала. До речі, там і книг нема, самі назви тек, воно там живе своїм життям.
Я ж кажу - це проблема цього тел. Може налаштування.
Але ж якось я вчора це зробила. І це точно було з цього тел.

Ні, не бачить. Я вже куди тільки їх не підкидала. До речі, там і книг нема, самі назви тек, воно там живе своїм життям.
Я ж кажу - це проблема цього тел. Може налаштування.
Але ж якось я вчора це зробила. І це точно було з цього тел.
Ну хоч щось і з того, що бачить, можна тицьнути? Можеш знімок екрану показати?

Ну хоч щось і з того, що бачить, можна тицьнути? Можеш знімок екрану показати?
Через Завантажити файли нічого не бачить, крім самих тек, а в них книги теж неактивні.

Вкладення

• Screenshot_20250319-223651.webp
    Screenshot_20250319-223651.webp
    32.5 КБ · Перегляди: 19
У верхньому лівому кутку тицьни три полоски.

У верхньому лівому кутку тицьни три полоски.
Я вже по 20 разів перетицяла усе, що можна було :-) Там завантаження, телефон і диск. І так само не активні файли. Вони скрізь такі, як на скріншоті.

Я вже по 20 разів перетицяла усе, що можна було :-) Там завантаження, телефон і диск. І так само не активні файли. Вони скрізь такі, як на скріншоті.
А якщо зараз завантажиш цей файл, його побачить?
Мій порошок )

А якщо зараз завантажиш цей файл, його побачить?
Якщо просто зайти у файли, то він є, а якщо через то не знаю де шукати. Там купа тек, то їх всі треба відкривати. Але навряд там буде, бо попередні файли там не знаходила.

І навіть щоб цей скрін зараз запостити, його треба спочатку редагувати - наприклад, трохи обрізати, тоді він стає активний :-)
Хоча мені так пригадується, начебто раніше (давно) такого не було, може помиляюся.

Вкладення

• Screenshot_20250319-225741.webp
    Screenshot_20250319-225741.webp
    35.3 КБ · Перегляди: 17
Та нема. Я ж в першу чергу там дивилася.
В цій теці те, що на першому скріні.
Гаразд. У тебе на там третій файл із зображенням грамофона. Яке у нього розширення? Його можна обрати для завантаження?

Назад
Зверху Знизу