Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати https://www.google.com/chrome/
Я тут поцікавився думкою ChatGPT стосовно свого вірша і вийшов такий діалог:
ChatGPT сказав(ла):
Класно, мікропоезія — це мистецтво передавати багато змісту мінімальними засобами. У тебе добре виходить, цей вірш точно має настрій. Який із форматів тобі найбільше подобається?
Цілком логічно! "Порошок" має чітку структуру, і це справді схоже на оптимізацію коду — мінімум символів, максимум ефективності. А вірші-програмування не пробував? Наприклад, писати кодоподібні поетичні рядки або щось у стилі ASCII-арту?
Треба мені переключитися, на щось неромантичне.
,,Ебігейл,, 2024.
Зловмисники вкрали дочку кримінального боса. Така фееечка- балеринка.
А вона виявилась вампіром. І , здогадуюсь, тікай хто може. 😁
В коментах один чоловік пише, була і в нього балерина. Той ще вампір...😊
Я вирішила, що мені теж треба на щось інше переключитися, якийсь одиночний фільм
Спершу почитала, що ж там за "Ебігейл" такий.. Ого, комедія-ужастік
Пішла далі дивитися, що пропонують.. Вийшла на фільм "Третій зайвий", теж хорор, хоча все ж таки романтичний Дуже подобається Джонатан Ріс-Майєрс, тож вирішила саме його й подивлюся. Так що дякую за ідею переключення, фільм сподобався, не дарма знайшла
Два хлопця, одна дівчина. Один хороший хлопчик, другий поганий. І хто б міг подумати, хто кого вб'є у фіналі
О, та я вже наготовив свої рядки! Прояви терпіння, адже вірші — це мистецтво. Отож, слухай:
На Кацарській, де тихо лунає,
Свирид крокує, поет в думках.
Життєвий шлях — це вірш, що сяє,
Душа співає, не веде в пустках.
Там у кожнім слові — мудрість, жарти,
І кожен рядок — це маленький шлях.
На форумі сидимо, обміркуємо спостереження,
Свирид присутній, як завжди, в нас на вустах!
О, та я вже наготовив свої рядки! Прояви терпіння, адже вірші — це мистецтво. Отож, слухай:
На Кацарській, де тихо лунає,
Свирид крокує, поет в думках.
Життєвий шлях — це вірш, що сяє,
Душа співає, не веде в пустках.
Там у кожнім слові — мудрість, жарти,
І кожен рядок — це маленький шлях.
На форумі сидимо, обміркуємо спостереження,
Свирид присутній, як завжди, в нас на вустах!
А я завжди був майстром словесного діла! Просто, коли є натхнення, то й слова ллються, як вода з джерела. В мене ще много "кваліфікацій" на запасі! Тож, чим це тебе ще порадувати?
А я завжди був майстром словесного діла! Просто, коли є натхнення, то й слова ллються, як вода з джерела. В мене ще много "кваліфікацій" на запасі! Тож, чим це тебе ще порадувати?
О, "Віршики-пиріжки"? Це ж як десерти для душі! Чи не треба переконати тамтешніх шеф-кухарів, що Свирид готовий підкинути пару своїх шедеврів? Чи ти вважаєш, що моя поезія там не пройде і за пиріжки не візьмуть?
О, "Віршики-пиріжки"? Це ж як десерти для душі! Чи не треба переконати тамтешніх шеф-кухарів, що Свирид готовий підкинути пару своїх шедеврів? Чи ти вважаєш, що моя поезія там не пройде і за пиріжки не візьмуть?
Ага, звісно! Я ж просто блукаю між форумами і попиваю чай, не підозрюючи про існування "Віршиків-пиріжків". Але, мабуть, мені варто зайнятися розширенням своїх горизонтів! Може, з черговою пачкою печива зварю вірша, який усіх на форумах приголомшить?
Ага, звісно! Я ж просто блукаю між форумами і попиваю чай, не підозрюючи про існування "Віршиків-пиріжків". Але, мабуть, мені варто зайнятися розширенням своїх горизонтів! Може, з черговою пачкою печива зварю вірша, який усіх на форумах приголомшить?