Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Забув нам того симпатичного ****абобера запостити.
Пішла перевірила. Є трохи у запасі. Але докуплю!Закуповуємо муку, якщо скінчилася - Масницю 2025 року Україна відзначить із 24 лютого до 2 березня.

Зрозуміло що дня не вистачитьІ ще багато чого святкують сьогодні...
)Це кожен день у кошатників.День кішки в Японії

У мене цього року якась дострокова МаслянаЗакуповуємо борошно, якщо скінчилось, - Масницю 2025 року Україна відзначить із 24 лютого до 2 березня
Вже два тижня майже кожного дня їх

А де можна про це побачити, прочитати? Є сайт чи у ФБ, чи ще десь?Сьогодні відправили на презентацію книги Ніни Супруненко. Теж довелося писати, я це так не люблю. Люди сидять виступ слухають, а я то фоткаю, то прізвища з регаліями учасників записую...
P.S. Пташку не упізнала, зрозуміла лише коли її позивний назвали.
Мій текст не вартий уваги, я ж не журналіст. Але гадаю, що скоро десь відео з'явиться, бо там і знімальні групи були з усіх боків, - ну, звісно, бо ж хар.адміністрація була присутня.А де можна про це побачити, прочитати? Є сайт чи у ФБ, чи ще десь?
?
Ну хоч ми взнали, що відбувається у культурному житті міста. ? Цікаво жеж.Мій текст не вартий уваги, я ж не журналіст. Але гадаю, що скоро десь відео з'явиться, бо там і знімальні групи були з усіх боків, - ну, звісно, бо ж хар.адміністрація була присутня.
Ну якщо вам цікаві подробиці, то можу текст дати, але він доволі сухий, просто перелік дій.Ну хоч ми взнали, що відбувається у культурному житті міста. ? Цікаво жеж.
Я от писала у іншій темі, що колись так купила книжку Ганни Гін (до цього тільки знала, що вона журналіст). І також була місцева адміністрація, бо спонсор таких акцій. ?
Дякую. Не знала ))