Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
IMG_20241212_150507_817.webp

Як вам мої нові вушка? Гляньте, як гарно стоять!

IMG_20241212_150507_422.webp

найкраща тема на порталі
вітаю з днем твого різдва
бажаю успіху в усьому
куди б дорога не вела

IMG_20241212_150507_405.webp

Здається, баночка пива була зайвою.
Гарне сховище для котика :клас:

Я б хотіла - 10, але 10 та 15
Теж придивлялася для себе 15. Бо я по життю "усміхаємося і машемо!" :-). Щодо 10 - тобі не здається, що чоловічок стоїть на великому смартфоні? :-) Мені в ньому сподобалося, що він впевнено стоїть, однак краще впевнено сидіти, ніж впевнено стояти :ги:, і краще за щось триматися, якщо ти на дереві :-)

Чомусь згадала: "Діти, відчепіться від батька! Він не для того повісився, щоб ви на ньому гойдалися!" :рл::-)
Я б назвала веселою людиною, що любить розваги, номер 10. А 9-й, на мій погляд, збив з ніг номер 5. Ну, теж свого роду розвага... :rolleyes:

:клас: :-)

Теж придивлялася до великих іграшкових котиків, давно собі хочу придбати :) Щоб нарешті мати змогу пожмакати вдосталь, а то з кішкою такого ж не можна :ги:
Ой, а я ж могла свою пантеру красиво сфоткати :-) не подумала )

Зізнавайтеся, хто склеваював собі пальці моментальним клеєм? Зі мною сьогодні це сталося вперше :-) Раніше ризик був, але його вдавалося уникнути. А сьогодні я просто вирішила ваткою протерти носик тюбіка, бо по ньому побігло, а тоді ковпачок прилипне і не відкриєш... І от разом з ваткою пальці і злиплися :іржач:

Можемо знову календар зробити. Наприклад:

Оригінально, але це не те, на що я прагну дивитися :-) Краще тоді котячі п'яточки :)
А календар і справді можемо зробити. Ближче до НР :угу:
А ви всі поки що підкиньте ідею для календаря :)

Зізнавайтеся, хто склеваював собі пальці моментальним клеєм? Зі мною сьогодні це сталося вперше :-) Раніше ризик був, але його вдавалося уникнути. А сьогодні я просто вирішила ваткою протерти носик тюбіка, бо по ньому побігло, а тоді ковпачок прилипне і не відкриєш... І от разом з ваткою пальці і злиплися :іржач:
Майже кожного разу як беруся за цій клей:D

Назад
Зверху Знизу