Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
FB_IMG_1734108594800.webp

• Це смішно!
Реакції: E.N
По-перше, не позичив, а позичила.
IMG_20241213_194904_475.webp

По-друге, яка саме лапа мається на увазі? :-)

Я не можу, у мене сьогодні дата офіційного шлюбу.
Коротше, цілий місяць п' янки. То ДН, то шлюб, то св.микола, то Різдво; ще й чоловік Козеріг, теж десь тут :-) - усугубляє.. Він грудневий чи січневий?

Хто б міг подумати... Не змогла купити клей пва для флюїд-арта. Я вже майже готова приступити. Збиралася завтра. Але зайшла у 2 магазини, а там нема потрібного клея :незнаю:

Сьогодні вночі метеорний потік покаже яскраве шоу — до 120 метеорів на годину!
Найкращий час для спостережень — 2:00 ночі.

Готуйтеся загадувати бажання під зоряний дощ.

потік 13-14 грудня 2024.webp

Я бачу :) Коли холодно, завжди зірки яскравіше. Навіть "обідно" :-) Влітку, коли на лоджії приємно постояти-подивитися, так ледве-ледве помітні, а коли холодно і хочеться поскоріше чкурнути назад в хату - яскраві.

Я бачу :) Коли холодно, завжди зірки яскравіше. Навіть "обідно" :-) Влітку, коли на лоджії приємно постояти-подивитися, так ледве-ледве помітні, а коли холодно і хочеться поскоріше чкурнути назад в хату - яскраві.
У нас нема. У нас небо в хмарах.

Зізнавайтеся, хто склеваював собі пальці моментальним клеєм? Зі мною сьогодні це сталося вперше :-) Раніше ризик був, але його вдавалося уникнути. А сьогодні я просто вирішила ваткою протерти носик тюбіка, бо по ньому побігло, а тоді ковпачок прилипне і не відкриєш... І от разом з ваткою пальці і злиплися :іржач:
Добре що до носа не прилип.

Сір, то начебто ти просив ШІ намалювати таке?
О, ти забула ту епопею :-) (а може й просто не особливо звертала увагу, бо тобі воно було нецікаво). У мене й досі в картинках залишилися відголоски епопеї - кава з неандертальцями :-)

.webp

Я пам'ятаю, що треба було зробити житло з кісток мамонта
Це тому, що Айвенго колись вигадав картину: житло неандертальців зі скелета цілого мамонта. Однак до втілення ніяк справа не доходила, аж тут з'явився ШІ і йому стало можливим дати таке завдання :-) Однак, з ШІ упоратися виявилося зовсім не просто, - поки йому щось поясниш..

Назад
Зверху Знизу